Verdiğin kararın sonuna kadar arkasında dur. Bi başka kız çıkıp ona aşık olduğunda tamamen kimyan degişecek emin ol. Ama çok büyük bir yanlış yapıyorusun. Git kızla konuş buluşalım sinemaya falan gidelim de. Bende ayrılalı 2 hafta oldu kızla dersane de falan hep sohbet ediyoruz deraber ders alıyoruz sinemaya gidiyoruz ama ayrıyız (ama kız hala beni sevdiğini söylüyo o ayrı) . Bence hemen git başka adalara yelken aç . Ve biraz zaman tanı kendine.
malesef dostum aynı sehirde degiliz olsak bile bi arkadas gibi onunla beraber olamam kaldıramam bunu. suan baska birine asık olmakda cok zor benim için bu ayrılıktan sonra düsünsene 4 yıl emek harcamıssın ama bir anda yok olup gitmiş hersey şimdi yeniden baslamak yeniden sevmek suan için imkansız
''Terkedip gitmek kolay... başından başlamak gerekir herşeye, bir tek o koyar''
Gripin-zor geliyor
bu konuyu sevdigimden ayrıldıgım için acmıstım ama benim gibi severek ayrılanlar zor zamanlar geciren bir cok arkadasımız oldugunu gördügümden konunun baslıgını degistirdim. aşk acısı cekenler sevdiginden ayrılanlar burda dertlesebilir diye düsündüm ....
crossor iyi yapmışsın bende ayrı bir topic açmıştım kendi yaşadıklarımiçin çok zor durum allah hepimize yardımcı olsun vallahi işte o topic
dostum okudoysan bende zor zamanlar geçirdim buraya konu açmıştım sağolsun arkadaslar teselli etti. böyle zamanlarda insan herkesten teselli bekliyor. artık eskisi gibi degilim unutabildimmi hayır ama eski zor durumlar geride kaldı. bu arada 5. sayfa olmuş
İbrahim Sadri - Öylesine sevmiştim
Şimdi gidiyorsun, git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin İçimde bir şarkı Gözümde bir ışık kalmıştı her şeye inat Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden Sevdiğimiz şarkıları da Pencereme konan yusufçukları da Bana karanlığı bırak Beni bırak, beni böyle bırak Böyle ansızın, böyle yakışıksız Böyle anlamsız, böyle dağınık Öyle kapıda susuşun Öyle sarsak, öyle serkeş, öyle çerkes duruşun Koy beni sensizliğe Ve otursun içime kül gibi kor yangının
Şimdi gidiyorsun, git Hadi git Hepsi hepsi bir sevda benimkisi, al da git Hadi kanatma Hadi yıkma Hadi dokunma Zaten ben seni öylesine sevmiştim
Şimdi gidiyorsun, git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin İçimde bir şarkı Gözümde bir ışık kalmıştı her şeye inat Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin
Şimdi gidiyorsun, git Hadi git Hepsi hepsi bir sevda benimkisi, al da git Hadi kanatma Hadi yıkma Hadi dokunma Zaten ben seni öylesine sevmiştim
quote:
Orjinalden alıntı: crossor
kız arkadasımdan ayrıldıgım için bu konuyu acmıstım meger benim gibi ayrılık acısı çeken bir çok arkadasımızı oldugundan konuyu genelleştimek istedim. aşk acısı çekenler sevdiginden ayrılanlar burda içini dökebilir
4senelik ilişkim biteli tam 2 ay oldu. ama hala ilk gün gibi dayanamıyorum hala birşeyler içimi acıtıyor. işte yine düstü içime yine özlemler sardı herbiryanımı. unutmak imkansız gibi. insan kabullenemiyor ayrılıgı. cok zor geliyor birzamanlar birbirimizin herseyiyken şimde bi yabancı olmak cok zor yasanmış onca seylerden sonra unutmak cok zor acıya engel olmak mümkün degil. bazen insanı öyle bir sarıyorki bu özlem,acı,isyan gibi karısık duygular nefes bile alamıyor insan.bugün facebook da fotolarına baktım okadar degişmiş o kadar güzel olmuşki insan bazı seylerin kıymetini kaybettikten sonra anlıyor ve görüyor. ama resimlerin altındaki yorumlara bakınca cok üzüldüm. herkes rahatlıkla konusabiliyorken ben birzamanlar herseyi olan ben konusamıyorum bişey yazamıyorum. bazı erkekler hemen sarmış etrafını fotolardaki yorumlardan belli oluyor. buda bana cok koyuyor evliligi düsündügümüz insanla ayrıldık ve ben bu dört senenin ardından ayrılıktan sonra sanki bir yabancı gibi konusamıyorum bile millet birzamnlar bir ömür boyu beraberiz diye yeminler eden intihara bile kalkısan ama ardından beni terkeden sevgilime iltifatlar yagdırıp belkide cıkmak için can atarken ben acılarla susarak yasamaya calısıyorum. sizinle paylasmak istedim arkadaslar bazen insan dayanamıyor bende döktüm içimi. allah gercekten seven insanlara ayrılık acısı yasatmasın insan kensdisini tanıyamıyor. hele birde bukadar uzun süre beraber olup aynı evi paylasmış her güzel şeyi yasamıssa cok zor.
varya bu cümlelerde kendimi gördüm daha 1 hafta bile olmadı ne o ne de ben istedik ayrılmayı ama aileden gelen bazı sorunlar var her gün arıyo, teselli etmye çalışıo ama nereye kadar.......................... o kadr güzel hayallerimiz vardı yapacak çok şeyimiz vardı sabaha kadr arabayla gezicez yanlıcaz yarışlara gidecektik
ya en zoru önce seni seviyorum diyorlar sensiz nefes alamam diyorlr seni özledim diyorlar sensiz yaşayamam gibi laflar ediyorlar daha sonrada bırakıp gidiyorlar bunu nasıl yapıyorlar hiç mi yürekleri yanmıyor bir acı hissetmiyorlarmı böyle 4 sene birlikte olduğun birini bırakmak üstelik onsuz yaşaymazkaen bir çırpıda silip gitmek kızlarda kalp yokmu yaw neden hep erkekler acı çekiyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: haziranyagmuru
ya en zoru önce seni seviyorum diyorlar sensiz nefes alamam diyorlr seni özledim diyorlar sensiz yaşayamam gibi laflar ediyorlar daha sonrada bırakıp gidiyorlar bunu nasıl yapıyorlar hiç mi yürekleri yanmıyor bir acı hissetmiyorlarmı böyle 4 sene birlikte olduğun birini bırakmak üstelik onsuz yaşaymazkaen bir çırpıda silip gitmek kızlarda kalp yokmu yaw neden hep erkekler acı çekiyorlar
işte senin sordugun sorulara bende hala bir cevap bulamadım anlamak imkansız saka gibi geliyor bazen ama acı bir gerçek
Severek ayrılanlar gerçekten sevmiştir. Sevmereyek ayrılan ise zaten hiç sevmemiştir : ))
Severek ayrıldım. Ama mecburen. Bana yalan söyledi kaldıramadım.
en iyisini yaptın kardeşim seviyon diye onun yalanlarına katlanamazsın ya
ARkadaşm oku demişin okudum inan dicek bişi bulamıyorum herkesin derdi birbirine yakın birbirine uzak ama tek ortak noktamız ayrılığın acısı çekiyor olmamız
Yaklaş bana yanmazsın, Yansan da o senin içinde yangın, Şuan aklına düştüm... Aklın yolu birdir dedim yürüdüm...
dostum gzl yazmışsın çok haklı sözlerin aynen bnmde durumum... ama sonuna kadar okumadım okuyamadım bu çok değişik bişey kalbin çarpıyor durduk yere isyanlar başlıyor ve dayanılıcak gibisinden bişey değil bu çok zor benimde 1 ay geçti ruh gibiyim kimle konuştuysam unut dediler ama bu o kadar kolay bişey değil yani insanın unutmak kendi elinde bile değil... onunla gittiğim yerleri görünce düşününce aklıma gelince nasıl olduğumu görmek istemezsin... gerçekden içimde ihanet duygusu olmadan sevdim kendimi adadım ona ama o öss yüzünden beni bıraktı çok msj attım koştum sabah bida msj atma bu ikimiz içinde iyi olucak dedi intihar ı düşündüm yeterli cesareti bulamadım kendimde... hiç bişeyin tadı yok artık sanki onla beraber yaşamda bitti benim için oysa ki ölümüne sevmiştim ben kusurum neydi ?
hayatta çoğu şey çok üzücüdür baı kızlar girer hayatımıza hatırlamayız bile bazıları girer hiç unutamayız ama hatıraları kalır üzülmeye gerek yok tekhno bi müzik aç dinle her zaman bi boşluk bırakacan ben bunu bildim 24 yaşındayım Türk kızı evlendikten sonra istediğimiz gibi oluyor batı ve doğu arasında kalmış bizim kızlar mesela aynı evde kalıyor demişsin kız senle aynı evde kalması seni sevmesi anlamına gelmiyor aslında amerikadaki lopez sevgilisiyle hep beraber kalıyor isteidği zaman gidiyor bende gideyim diye kalıyor özentiden zevkten değil dünyanın en acımasız kızları türk kızları şimd çokmu acı çektiniz diyeceksiniz hayır çekmedim hoşlandım çıktım ama aşık olmadım beraber olacağım kız bana sadık olmalı sonuna kadar tamam ilk çıktığınla evlenilmez ama o ne öyle 4 yıl kal herşeyi yaşa gitsin üniv bitince hemde burdan çıkarılacak sonuç sen hayatınıı yaşadın oda senle yaşadı sonra başka erkeklerle bunu yaşa ve sonra evlen gerçekten üniv okuyan kızlarımız çok hanımefendi bak önemli olan sigortalı bi iş bulup o işte yükselmek böyle şeyleri düşünmeyin tamam bendede aynı durumlar oldu bi iki kere düşndüm 1 2 acıklı şarkı dinledim ertesi sabah kalktım işime gittim orda arkadaşlarla güldüm konuştum:) öyle kızlar değersiz kızlardır bu kadar yazılandan ben bu sonucu çıkarıyorum görücü usuluyle evlenip yada sadece tek bi erkeğe sadık kalarak evlenip erkeğini mutlu eden bayanlarımızın önünde saygıyla 3 kere eğiliyorum bende üniv dede beraber kaldım sevgilimle ikimizde güzel eğlendik ayrıldık zaten benmle aynı evde kalan bi kızla evlenmeyi düşünmemki:)
quote:
Orjinalden alıntı: Utkuhan
hayatta çoğu şey çok üzücüdür baı kızlar girer hayatımıza hatırlamayız bile bazıları girer hiç unutamayız ama hatıraları kalır üzülmeye gerek yok tekhno bi müzik aç dinle her zaman bi boşluk bırakacan ben bunu bildim 24 yaşındayım Türk kızı evlendikten sonra istediğimiz gibi oluyor batı ve doğu arasında kalmış bizim kızlar mesela aynı evde kalıyor demişsin kız senle aynı evde kalması seni sevmesi anlamına gelmiyor aslında amerikadaki lopez sevgilisiyle hep beraber kalıyor isteidği zaman gidiyor bende gideyim diye kalıyor özentiden zevkten değil dünyanın en acımasız kızları türk kızları şimd çokmu acı çektiniz diyeceksiniz hayır çekmedim hoşlandım çıktım ama aşık olmadım beraber olacağım kız bana sadık olmalı sonuna kadar tamam ilk çıktığınla evlenilmez ama o ne öyle 4 yıl kal herşeyi yaşa gitsin üniv bitince hemde burdan çıkarılacak sonuç sen hayatınıı yaşadın oda senle yaşadı sonra başka erkeklerle bunu yaşa ve sonra evlen gerçekten üniv okuyan kızlarımız çok hanımefendi bak önemli olan sigortalı bi iş bulup o işte yükselmek böyle şeyleri düşünmeyin tamam bendede aynı durumlar oldu bi iki kere düşndüm 1 2 acıklı şarkı dinledim ertesi sabah kalktım işime gittim orda arkadaşlarla güldüm konuştum:) öyle kızlar değersiz kızlardır bu kadar yazılandan ben bu sonucu çıkarıyorum görücü usuluyle evlenip yada sadece tek bi erkeğe sadık kalarak evlenip erkeğini mutlu eden bayanlarımızın önünde saygıyla 3 kere eğiliyorum bende üniv dede beraber kaldım sevgilimle ikimizde güzel eğlendik ayrıldık zaten benmle aynı evde kalan bi kızla evlenmeyi düşünmemki:)
evet güzel yazmıssın bende üniversite bitene kadar kız arkadasımla aynı evde kalmışstım okul bitene kadar cok güzel yasadık. işte su devirde senin düsüncelerini sadece geri kafalılıkla sucluyorlar.yanlış anlama bende senin düsüncelerine katılıyorum ama malesef simdi söyledigin gibi bir kız bulmak cok zor ki üniversite okuduysa imkansız. okul bittikten sonra benimde ilişkim bitti sadece ayrı sehirlerde oldugumuzdan yapamadık. bi kız herseyi yasadıktan sonra gidebiliyorsa bırakmak lazım gitsin yasadıklarının hiç bir anlamı olmuyor demekki öyle insanların ama işte bu arkadas gib gercekten birbirlerini cok seven ve 4 yıl dile kolay sadece yasayan bilir bir ilişkide kız hernekadar cekip gitsede onunda kendince haklı sebepleri vardır. ayrılık olunca o büyük sevgide büyük acılara dönüsüyor gercekten yasamayan bilemez.
artık 3 ay oldu >>><<<
quote:
Orjinalden alıntı: judgee
quote:
Orjinalden alıntı: Utkuhan
evet güzel yazmıssın bende üniversite bitene kadar kız arkadasımla aynı evde kalmışstım okul bitene kadar cok güzel yasadık. işte su devirde senin düsüncelerini sadece geri kafalılıkla sucluyorlar.yanlış anlama bende senin düsüncelerine katılıyorum ama malesef simdi söyledigin gibi bir kız bulmak cok zor ki üniversite okuduysa imkansız. okul bittikten sonra benimde ilişkim bitti sadece ayrı sehirlerde oldugumuzdan yapamadık. bi kız herseyi yasadıktan sonra gidebiliyorsa bırakmak lazım gitsin yasadıklarının hiç bir anlamı olmuyor demekki öyle insanların ama işte bu arkadas gib gercekten birbirlerini cok seven ve 4 yıl dile kolay sadece yasayan bilir bir ilişkide kız hernekadar cekip gitsede onunda kendince haklı sebepleri vardır. ayrılık olunca o büyük sevgide büyük acılara dönüsüyor gercekten yasamayan bilemez.
Eyvallah dostum saol bana katılmana sevildim isteyen istediğini söylesin ya boşver geri kafa yobaz benimle olan kız bana özel olmalı okumak kültürlü olmak beraber olduğun eşinin çalışmasıda önemli ama dediğin gibi üniv ortamları nasıl anlatsam nerdeyse genel ev gibi olacak üniversiteye gittiği zaman bi kız ailesinden ayrı oluyor ve hayal ettiği herşeyi yapmaya başlıyor baskı yok kısıtlayan yok seven insan 4 yılda pat diye ayrılamaz bak hani ailemden dolayı falan olsa tamamda 4 yıl beraber olsan alışkanlık yapar yaf sıgara gibi öyle bırakamaz hemen seven biri ama bu durumda ondan ayrılıyorsa kız bence erkek buna sevinmeli demek o kız sadece ona özel olmayacakmış bunu düşünmeli ama gerçektende herşey laşkalaştı yazılarını okuyorum bazen dostum sni forumda çoğu zaman görüyorum ama genelde ben okuyucuyum:)
aslına bakarsan dostum düsüncelerimiz birebir aynı . allah herkese layık oldugu insanla karsılastırsın yapacak birşey yok konuyu acana arkadası gercekten cok iyi anlıyorum çünkü zamnında onun yasadıkklarını bizlerde yasadık. su devirde sevgide basitleşti ilk zorlukta engelde sevgi falan kalmıyor bu kızlar böyle. 4 sene nedemek ya kurulan hayaller umutlar ne olcak hiç düşünmüyorlar bende zamnında yıkılmıştım şimdi aklıma gelince sadece nefret var baska hiç birsey yok. dogru düzgün bir kız bulmak cok ama cok zor şu devirde