Şimdi Ara

Seven - Eleven --> Aslı var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana mil yoluyla geldi paylaşmak istedim. Doğruluk payı varmıdır ?böyle bi öğretim görevlisi varmı bu üni de ?

Son yurtdışı seyahatimde Londra Trafalgar Square'de bir imza kampanyası yapan bir grubun ne ile alakalı olarak imza kampanyası düzenlediklerini merak ederek yanlarına yaklaştım ve başlangıçta gördüklerime şaşırmadım. Çifte standartlığı ve her firsatta ifade eden bu avrupa ülkesinde üç beş eşkiya PKK KADEKadına imza topluyorlardı.Niyetleri teröristbaşının özgürlüğünü kazanmasıymış... Daha önce ifade ettiğm gibi bu şaşırtıcı değil ama imza kampanyasının büyük sponsorlarından birinin ülkemizde de faaliyet gösteren SEVEN-ELEVEN firması olduğunu görünce afalladım. Türkiye'ye döndüğümde gördüğüm bir detay ile şaşkınlığım bir kat daha arttı. Seven Eleven magazalarının

tabelalarındaki renkler tamamı ile PKK bayrağındaki renkler yani adeta PKK-KADEK bayrağı... Ülkemizi seviyor isek bu mağazalardan aliş veriş etmeyelim, edenlere de bu durumu iletelim. Bu mesaj ne kadar çok kişiye ulaşır ise ülkemiz adına o kadar yararlı olacaktır.

NOT :millete şu kadar kişiye yollarsanız şu dileginiz gerçekleşeçek tarzı şeyler yollayacağınıza bunları yollayın. bize bunlar lazım, oturup dilemekle olmaz.

Doc. Dr. ILKAY ORHAN Gazi Üniversitesi

Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri BÖLÜMÜ

Farmakognozi Anabilim Dalı 06330

• BENCE BU RAKİP FİRMANIN SALLADIGI BİRSEYDİR..

YOKSA ÜLKÜCÜLER COKTAN UCURURDU O BİNAYI
  • seven eleven- pkk dan önce de vardı. yani renkler açısından diyorum...
  • pkk da abd malı, seven eleven de...
  • quote:

pkk da abd malı, seven eleven de...

pkk nın abd malı olduğuna eminmisin? sakın türk devletinin kendi malı olmasın.???
  • BEncede Turk...
  • internette seven eleven diye aratınca arkadaşın yazdığı hikaye çıkıyor adamların sayfasını bulamadım yaws
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten ben seven eleven ddiye bi marka hiç duymadım.. yada başka bişi..

sanki aramızda pkk lı yokmuş gibi....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.