Şimdi Ara

Sevdiğiniz Vine Ünlüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
17.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takip etmeye değer, ilginç ya da komik Vine'cılar bulmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar Rudy Mancuso, Jerome Jarre, Evancredible,CastinBiber, Memeli Mestan, Sina Özer, Aslı Bekiro, Mesut Can Tomay, Behzat Uygur, Esra Ceyda (), Nejat Uygur, Hakan Hepcan, Nazlı Kar, Josh Darnit, Jessi Smiles, Brittany Furlan, Hakan Hepcan, Max JR, Marlo Meekins, Tugrul Tulek, Alper Sari, Brandon Calvillo, Nicholas Megalis'i takip ettim. İçlerinde en iyisi Rudy Mancuso. Önerebileceğiniz biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• halil söyletmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halil Söyletmez dışındaki hepsini öneririm. Adam galaksinin iticisi.

• Hakan Hepcan'ı iki kez yazmışsın reis.

Halil Söyletmez, Hakan Hepcan ve Erkan Aker candır.
  • halil söyletmez' in bir numarasını göremedim. İnternetteki videolara ağız oynatmakdan başka.

erkan aker' in torbacı ve selam verme olayı çok güzel
  • Jeromy Jarre, Halil Söyletmez, Can Çekin, Erkan Aker, Hakan Hepcan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En sevdiğiniz emoji hangisi
    6 ay önce açıldı
    En Sevdiğiniz LoL Streamer?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakan hepcan ve halil söyletmez..
  • symbian kullananlar thumbs up
  • erkan aker torbacıya bir bak
  • Hakan Hepcan Erkan Aker 2kişi vardı adını unttumda birisinin soy adı uygurdu
  • Bir tek iyi Max JR var KingBach, Eric Dunn, Landon Moss nerde en iyileri yok?
  • yabancılardan jerome jarre yerlilerden erkan eker
    en sevmediğim de halil söyletmez o adam kadar itici ve komik olmayan başka birisi yok
  • Hakan Hepcan komik geliyor sadece ama şu vine mantığını bir türlü kavrayamadım. Amaç ne ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

Bir tek iyi Max JR var KingBach, Eric Dunn, Landon Moss nerde en iyileri yok?

KingBach çok severim, yazmayı unutmuşum. Kamerayı en iyi kullanan Vine'cı Kingbach.
  • Jerome'ın ustune tanimam.

• http://www.youtube.com/watch?v=_m3J2qgHo5g

• BekleGeliyorum kullanıcısına yanıt
    Nicholas Megalis, bence yetenekli ve cok iyi bir sekilde rhyme yapiyor. Editor's Pick sayesinde tanidim.

Simon Rex, cok yetenekli diyemem ama Twin Steven olayi birazcik komik, bazen guzel vinelar yapiyor.

Jerome Jarre, sempatik ve Awkward diyisine hayranim, takip edilmesi gerekenlerden biri.

Marcus Johns, scarred Spider man videosu ile tanidim. Yaratici videolari var, Jerome ile yaptigi bir videolari vardi otel'de o guzeldi bayagi.

Ry Doon, kesinlike en yeteneklilerden biri, beatbox ve Jay-z'nin taklidini yapiyor. Boston Red Sox hayrani. Onun disinda guzel vine'lari var. Do you want to dance with me ve Unnecessary Swearing komik bayagi.

Destorm'da gayet iyidir ama her vine'i begenmiyorum.

KC James, guzel karekterleri var, Saturday Night vinelari gayet iyi.

Zane and Heath guzel vinelari var, Jared Strading'i oneririm Tummy Tuesday iyidir. Jordan Burt ve Subwan Monkeys vardi.

Vine ayri bir dunya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.