Şimdi Ara

SEVDİĞİNİ İTİRAF ETME!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇÜNKÜ SEVDİĞİNİ SÖYLE ÇOK GEÇ OLMADAN, PİŞMAN OLMADAN FELAN LAFLARI HİKAYE ARKADAŞLAR. Bİ KAZANCIN OLMADIĞI GİBİ SEVDİĞİN SENİ SEVMEDİĞİ İÇİN KÖŞE BUCAK SENDEN KAÇIYO.

O EDEBİ LAFLARIN GAZINA GELİP DE SEVDİĞİNİZİ İTİRAF ETMEYİN SAKIN.

• Ahh AHh dostum ....
  • dostum haklı olabilirisin ama beninmki kaçmıyooo
    aksine ben konuşamıyorum
    yar bana bir medet
  • olcağı varsa bişey demedende olur , olmucaksada 99 takla atmaya gerek yok
  • evet çok haklısın ama her zaman ilk adımı erkek atmalıdır bence
    bu yüzden biraz geç olucak galibaaaa
  • Bu kişisine bağlı... İtiraf etmek benim için bir ilki gerçekleştirdi... İtiraf ettim biraz da muhabbeti kurunca kız arkadaşım oldu. Şu an aramız çok iyi...
  • BEN VAZGEÇTİM UMUDUM YOK ARTIK. KIZ TARAFI DA OLDUĞUMA GÖRE DAHA ADIM ATACAK HALİM DE YOK.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: seb

BEN VAZGEÇTİM UMUDUM YOK ARTIK. KIZ TARAFI DA OLDUĞUMA GÖRE DAHA ADIM ATACAK HALİM DE YOK.

doğru kızlar üstün yaratıklar adım atmamalı herşeyi erkekler yapmalı bütun acıları onların çektiği gibi...
  • nexus1 fecı gırdın konuya.ama ortada cıddı bır gercek varkı bunu halen cozmus degılım.neden erkekler haklı oldugu halde kızlar gelıp ozur dılemıo.barısmaya calısmıo.ulen ne cektıysem bundan cektım..sımdı benı en ıyı anlatan seyse nıck ım

-ZoGeL-infinity rage

msn de bunu kullanıyorum bazılarına bırseyler anlatır.bu nıckı almamın da bır sebebı vardı ama yalan oldu.

Seb bana soylermısın lutfen neden hep ılk adım bızden beklenır??sız konusamıyomusunuz?Yada bu olay neden sadece turkıye de boyle?
  • hmm
  • hortingen
  • quote:

Orijinalinden alıntı: CaVaLLioN

nexus1 fecı gırdın konuya.ama ortada cıddı bır gercek varkı bunu halen cozmus degılım.neden erkekler haklı oldugu halde kızlar gelıp ozur dılemıo.barısmaya calısmıo.ulen ne cektıysem bundan cektım..sımdı benı en ıyı anlatan seyse nıck ım

-ZoGeL-infinity rage

msn de bunu kullanıyorum bazılarına bırseyler anlatır.bu nıckı almamın da bır sebebı vardı ama yalan oldu.

Seb bana soylermısın lutfen neden hep ılk adım bızden beklenır??sız konusamıyomusunuz?Yada bu olay neden sadece turkıye de boyle?

cavallalion kardeş siz konuşamıyor musunuz diyerek sen de olaya güzel bir boyut katmışşsın
  • yestigen
    quote:

Orijinalinden alıntı: rx3pt2

hortingen

kısmende haklı gıbı
    karsındakı senı sevmıyorsa
    senınle aynı duyguları hıssetmıyor sa
    sen ona onu sevdgıını soyledıgın zaman
    senden uzaklasmaya baslar :S
  • sevdiğini itiraf etmezsen de karşı taraf sevdiğini nasıl anlayacak? daha çok pişman olursun...
  • kızlar üstün varlıklar ondan, ilk adımı bizden bekliyorlar...işlerine geldimi bizle eşitler, işlerine gelmedi mi bizden her şeyi bekleyecek kadar ukalalar...bari haksız oldukları durumda ilk adımı atsalar...ilk adımı at, erkek 10 adım atsın san...yok her şey bizden
  • quote:

Orijinalinden alıntı: maydanoz

olcağı varsa bişey demedende olur , olmucaksada 99 takla atmaya gerek yok

sevdiini söylemek karsısında taklalar atmak demek deildir dostum.. dozunda olmak şartıyla sölemek lazım..
  • seviyoruz , işte o kadarrrrrrrrrrrrrrrrr
  • EĞER GERÇEKTEN SEVİYORSAN ÇIKARSIN DELİKANLICA SÖYLERSİN..KARŞI TARAFTA OLUMLU BAKARSA OLUR...AMA HAYIR DERSE YAPACAK BİŞEY YOKTUR... BENCE
  • SEVİYORUM HEMDE DELİLER GİBİ AMA CEVAP VERMİYOR BANA
  • aşık olmakmı? Allah korusun.aman agzınızı ayrı açın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.