Şimdi Ara

SEVDİĞİNİ İTİRAF ETME! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonucu ister kötü ister iyi olsun,içimde patlıyacağına kusarım daha iyi.Yoksa insanın içi içini yiyiyor.
  • seb arkadaşım ne olur bana e mail adresini var konuşuruz biraz ben de aynı durumdayım 5 yıldır sevdiğim kıza itiraf ettim meğersem beni sevmezmiş ve nazdan değil sevmediğinden kaçarmış
  • quote:

Orijinalinden alıntı: seb

ÇÜNKÜ SEVDİĞİNİ SÖYLE ÇOK GEÇ OLMADAN, PİŞMAN OLMADAN FELAN LAFLARI HİKAYE ARKADAŞLAR. Bİ KAZANCIN OLMADIĞI GİBİ SEVDİĞİN SENİ SEVMEDİĞİ İÇİN KÖŞE BUCAK SENDEN KAÇIYO.

O EDEBİ LAFLARIN GAZINA GELİP DE SEVDİĞİNİZİ İTİRAF ETMEYİN SAKIN.

+7553473

ama insan aşık olunca yada sevince bunu karşıdakine sölemek istiyo çünkü için içine sığmıyo...

bi
    de böle bi durum var yanii

• http://forum.donanimhaber.com/m_3692303/tm.htm

Bu linke girin ve neye kızıp küfür ettiğimi okuyun.Bende seviyorum ve söyleyemiyorum.Acaba ilerki zamanlar da söyleyebilecekmiyim.Reddedilmekten değil, terslenmekten değil onun yüzünü bir daha görüp, sesini duyamamaktan korktuğum için söylüyorum...

Not:lütfen beni gazlamayın, aksi halde yanlış bi şey yapıpta sonucunda istemediğim bi durumla karşılaşırsam vermiş olduğum linkteki yazımı siler, sizlerin adını yazarım.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: seb

BEN VAZGEÇTİM UMUDUM YOK ARTIK. KIZ TARAFI DA OLDUĞUMA GÖRE DAHA ADIM ATACAK HALİM DE YOK.

gel apla gel içkii nediir bilmeezdiim. şimdi bir ayyaş olduum.kederle ızdırapla ben arkadaş olduum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_serhat -- 10 Ağustos 2005, 21:41:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.