Şimdi Ara

SEVDİĞİNE BAĞLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 23 şuana kadar hiç kız arkadaşım olmadı ama elbet birgün olacak ve onu her ne olursa olsun sevecem ve elini hiçbir zaman bırakmayacam.

Bu mesaj burada dursun birgün editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllar önce hiç sevgilim olmadığı zamanlar ben de öyle diyordum, ama o kadar basit değil bu işler.

Bir kere burada genellemeyi sever dhliler ama her kadın ve erkek, yani kısacası her insan özel ve birbirinden farklı, hepsinin ayrı özellikleri, huyları var, ve bunları tamamen öğrenmek zaman alıyor.

Bazı huylar var ki biriyle 1 yıldan uzun süre birlikte olduktan sonra anca ortaya çıkıyor. Mesela lisedeki sevgilimi çok severdim, ama ilişkimizin 1 yılı gördüğü sıralar bazı hoşuma gitmeyen yanlarını fark etmiştim. Bir burger king çalışanına kötü davranıp bağırmıştı hata yaptı diye, aşırı düşmüştü gözümde. İnsanlık hali, herkes hata yapabilir değil mi? Bir sonraki sevgilimle de 1.5 yıl çıktık, kız herkese karşı çok kibardı, kimseyi incitmezdi, ama sadece benim, onla uzun süredir birlikte olanın bildiği bir yanı vardı, kız aslında duygusuzdu, öncekinden tamamen farklı olarak. Birlikte duygusal bir filme gitsek o kadar duygusuz bir şekilde bakıyordu ki ekrana, içim ürperiyordu. Hani herkes ağlasın, hüzünlensin demiyorum ama suratında en ufak bir ifade olmuyordu.

Sana tavsiye, ve bunu kesinlikle ciddiye almalısın, ilerde sevgilin olduğunda sakın aceleci davranma, nişanlanma, önce şöyle 1 sene falan onla zaman geçir, geçir ki ilerde sürprizler olmasın. İlk 2-3 ayı sayma bile, cicim aylarında her şey görmezden gelinir, ne zaman ki uzun ilişkiniz olur, o zaman huyunu suyunu iyi öğrenirsin bir kızın.

Bunu negatif düşün diye söylemiyorum, illa ki sana tamamen uygun binlerce kız vardır, ama bunu bilmek için önce vakit geçirmelisin, öyle dışarıdan göründüğü gibi değil çünkü insanlar, herkesin bilinmeyen huyları var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Valla birgün bende maddi huzura kavuşunca sevgilim olacak diye konu açmıştım. Maddi huzura kavuştum sevgilimde oldu . Ama hiçbiri ilkim gibi olmadı.4 senedir geceleri genellikle cahit oben ve feridun reisi dinlerim, arada chopin falanda iyi geliyor. Hüzün içinde anlık huzura kavuşuyorsun ama 10 dakika sürüyor . Kalan 23 saat 50 dakikan hep aynı yalnızlık.Başlık aslında herşeyin özeti gibi.Bağlanamadığın şeyi de sevemezsin . Ilkime bağlanmışım

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Kesnlikle öyle hocam inşallah birlikte huzurlu olacagım bir kız çıkar karşıma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.