Şimdi Ara

Sevdiğin birini nasıl unutursun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seviyesiz olmamak koşuluyla fikirlerinizi belirtin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevdiğin Birini Nasıl Unutursun

Sevdiğin birini unutmak acı verici ve zorlu bir süreç olabilir. Ancak zaman, çaba ve özveriyle bu zorluğun üstesinden gelebilirsin.

Kendine Zaman Tanı

İyileşmek zaman alır. Kendine üzülmek ve hislerini yaşamak için yeterli zaman tanı. Acele etme veya kendini baskı altına alma.

Temasınızı Kes

Sevdiğin kişiyle tüm teması kopar. Sosyal medyada engelle, mesajlarına cevap verme ve fiziksel olarak uzak dur. Onları hayatından çıkarmak, iyileşme sürecine yardımcı olacaktır.

Dikkatini Dağıt

Zihnini meşgul etmek, sevdiğin kişiyi düşünmekten kaçınmana yardımcı olacaktır. Hobilerine dal, yeni şeyler öğren veya arkadaşlarınla kaliteli zaman geçir.

Kendine Odaklan

Bu zor dönemde kendine öncelik ver. Kendine iyi bak, sağlıklı beslen ve spor yap. Kendini sevmek ve değer vermek, iyileşme sürecinde çok önemlidir.

Profesyonel Yardım Al

Duygularınla başa çıkmakta zorlanıyorsan, bir terapistten veya danışmandan profesyonel yardım almayı düşün. Onlar, sağlıklı başa çıkma mekanizmaları geliştirmene ve bu zorluğun üstesinden gelmene yardımcı olabilirler.

Sabırlı Ol

Unutma sürecinin herkes için farklı hızlarda ilerlediğini. Kendine karşı sabırlı ol ve pes etme. Her geçen gün, sevdiğin kişiyi düşünmek biraz daha kolaylaşacaktır.

Anahtar Kelimeler:

• birini nasıl unuturum
    • temasını kes
    • dikkatini dağıt
    • kendine odaklan
    • profesyonel yardım al
    • sabırlı ol
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaş çevresi, arkadaşlarla takılmak yeni insanlarla tanışmak.zaten bir sure sonra unutursun

• Unutmazsın. Müziklerle en derine götürüp oraya gömersin. O mezar hep orada kalacak..

• Onu hatırlatan herkesi ve herşeyi hayatından çıkartmaya bak... Başka sevgili bulma ayakları da işe yaramıyor bence, bu sefer yeni sevgilinde onun özelliklerini aramaya başlıyorsun iyice b*ku çıkıyor işin...
  • Unutamazsın sadece hayatını artık onu sevmemen gerektiğini düşünerek yaşamaya çalışırsın.
  • Başka kız bularak

• Unutamazsın dostum deneme yarım yıl oldu unutamadım ben.Ama acı çekiyorsan bir hobiyle uğraş arkadaşlarınla bişeyler falan yap.Allah kimseye tattırmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlarda zor gelsede zamanla unutuyorsun ve unutmak için yeni sevgiliye gerek yok

• Aynı durumdayım Ocakta ayrıldık hala çok seviyorum geceleri onun aşkıyla yaşıyorum ben gibi kimse onu asla sevemez biliyorum ama elimden bişey gelemiyor gururunu haysiyetimi ayaklar altına aldım ayrilmamak için neler neler yaptım ama insan bırakmak isteyince bi yolunu buluyor artık kabullendim

• En hızlı ve en kolay yolu bir başkasıdır başka bu kadar hızlı hafifleten yolu yok
    Zamanla onsuzluga alışırsın sonra
    Tamamen unutman zaman alır olamadık yerde aklına gelecek hep zamana bırakacaksın alışacasksın

• Unutma, unutmaya çalışma....
    Hayatta en zora düştüğünde aklına sevdiğinin gelmesini istemiyorsan, bir şeylere sarılmak için aklında "sevgi" kelimesi ile bağdaştırabileceğin kimse olmasın istiyorsan o zaman unutmaya çalış...
    Sevdiysen eğer gerçekten, eğer bu hayattan göçmüş bir insansa zaten anılarını yok etmeye çalışarak kendine ve ona saygısızlık yapma...
    Başkası ile birlikte olmaya karar vermiş bir insansa, eğer gerçekten seviyorsan onun mutlu olmasını iste, nasıl mutlu olması gerekiyorsa hayat öyle devam etsin ve sen onu düşündükçe, aklına geldikçe onun mutlu olduğu ve senin bu fedakarlığı yaptığın gerçeğini hatırlamak seni canlı tutsun...

Diğer türlüsü, eğer seviyorum diyorsan ve o seninle olmak istemiyorsa, onu unutmaya çalışmak demek; kendi bencilliğinin altında ezilmemek için nefsine hakim olmaya çalışmak demektir, yani kendini seviyorsundur, o seninle olmuyor diye bencilliğin seni mutsuzluğa itiyordur, bu yüzden alışkanlığından kopmaya çalışıyorsundur...

Belki de ben anlatamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Başlarda zor gelsede zamanla unutuyorsun ve unutmak için yeni sevgiliye gerek yok

+1
  • Kız arkadaşım bunu bilip kendini unutturmamaya çalışıyor. Ama bi süre sonra alisiyorsun yokluğuna çok sorun olmuyor. Önceden günün belkide 8-9 saati konuşurduk. Sonra birden ayrıldık. Ilk iki üç ay dayanamıyordum, sürekli mesaj atıyordum. Hepte beni tersliyordu. Sonra ne kadar zor olsa da yazmamaya karar verdim. Aradan birkaç ay geçti baktım bu kez kendi bana yazmaya başladı. Ama çok nadir. Ayda bi iki kez konuşuyoruz. Sırf onu unutmami istemediği için yazıyor. Ama arkadaşlarınla ailenle zaman geçirmeye başladıkça çok sorun olmuyor. Unutmuyorsun ama gülüp geçiyorsun. Tatlı bir anı olarak kalıyor her ne kadar kavga küfürle bitmiş olsa da.
    Ayrıca önceden kızlarla arama kesin çizgiler cizerdim. Bana yaklasmaya çalışan kızlara soğuk davranır gerekirse konuşmayalım daha iyi derdim.
    Şu an öyle bi sorunum yok. Farklı insanlar tanıdıkça eskisi daha da derinlere gömülüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• unutamazsın ama zamanla senin için birşey ifade etmemeye başlar. bazen günler sürer bazen aylar hatta yıllar sürer unutamazsın. izi kalır. boş bir anında hatırlarsın için sızlar. bazen bir şarkı bazen bir söz sana hatırlatır onu. daha acısı unutmak değil unutulmaktır. insan unutmak için yaşamamalı, dilerim unutmak zorunda olmayacağınız unutmayı dilemeyeceğiniz bir hayatınız olur..

• ilk basta canin acir sonralari o aciyla yasamaya alisirsin sonra hissetmemeye baslarsin o aciyi unutursun.lakin onunla yasadigin anilari unutamazsin hic bir zaman...

• unutulmaz.

şu videoyu çok severim bu konuyla alakalı

https://www.youtube.com/watch?v=qE1hlJS-EoM
  • Yak bi sigara ve duyguların dumanla beraber dağılsın

• Ben seni unutmak için sevmedim , der şair

• Unutmazsın fakat bir süre sonra takıntın azalır eski hayatına dönersin.

• Unutmak diye bişey yoktur. Unuttum demek bile hatırlamaktır. Zamanla eskisi kadar canını yakmamaya başlar. Hani bi bardak kırılır büyük parçaları toplarsın ama küçükler kalır. Eskisi kadar canını yakmaz ama onlarda batar işte böyle bişey

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.