Şimdi Ara

Sevdiğim kızın sigaradan uzak durmasını istiyorum [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdiğim kız sigara içen birisi değil, lakin çevresindeki kızlar pöfür pöfür içiyor.

Çevresindeki kızları "dumanından uzak tutun" şeklinde uyarmama rağmen yine içiyorlar.

Sevdiğim kıza söyledim bu durumu, sigara içtikleri zaman yanında bulunmuyor. Lakin sigaralı ortamlarda hemen kızın yanında yakıyorlar.

Ben bu durumdan gerçekten rahatsızım. Sevdiğim kızın akciğer kanserinden, KOAH'dan ölmesini istemiyorum.

Ben de bir dönem sigara kullandım, gerçekten illet bir şey ve bağımlılık yapıyor.

Sağlığını gerçekten çok düşünüyorum, ama insanlar takıntılı olduğumu düşünüyor. Aile büyüklerimin büyük bir kısmı sigaradan dolayı öldü.

Ne yapmamı önerirsiniz? Kafama takmasam mı?

Bugün doğum günü olacak arkadaşlarının arasında (sadece kızlar) ve üst üste sigaraları yakacaklar ve belki de sevdiğim kızın sigaraya başlamasına sebep olacaklar.

Sigaradan gerçekten nefret ediyorum, içen arkadaşlarımdan da samimi bulduklarımı düzgünce uyarırım.

Ne önerirsiniz? Çok seviyorum be.

Ekleme: Sevdiğim kızın sağlığını düşünmem takıntı mı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 6 Kasım 2016; 14:36:18 >

• Ona bunun kanser yapıcı bir davranış olduğunu söyle.

Ardından elinde sigarayla moonwalk yaparak yanına git.

Sonra içmeyen ölmüyor mu be gülüm de ve zorla ağzına sigara sok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derdini seveyim kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona puro ver evlat

• Senin yapabileceğin tek şey bu anlattıklarını ona anlatman. Tek yapabileceğin bu çünkü karar yine ona kalıyor
  • Yardım lütfen.
  • Sevdiğim kız ne hocam? Sevgili misiniz değil misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi isteyip uzak duracak senin istemenle olmuyo demekki yada arkadaslarini degistirsin

• olm sana ne milletin sigarasından? tabi yakacak kız arkadasını kendin uzaklaştıracaksın o zaman
  • hocam insan vucüdu o kadar da hassas değil pasif içiciliğe. seni öldürmeyen şey, güçlü kılar.
  • İçeceği varsa içer onu evlat senin yapacağın bir şey yok cokda sıkma içesi gelir çünkü

• Arkadaşlarını değiştirsin kız. Zor değil bu sigara içenlerle takılırsa kızın zekasına, beynine yazık. Söyle kıza bunu

• Ona nargile ver yeğen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.