Şimdi Ara

Sevdiğim kızdan ayrıldım :(:(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sevıyodum, o belki benden çok sevıyodu. Ama anlasamıyoduk saçma şeylerden tartışma cıkıyodu ve üzülüyodum. Sonra o da üzülüyodu. Ben de daha fazla üzülmeyelim dedim uzun bi mesaj yazdım. Şuan çok canım yanıyor.çok sevdim ben onu. Hiç üzülmesin istedim.mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. Ve şuan inanılmaz bitkinim. Sürekli ağlayacak gibiyim ama aglayamıyorum. Ilk defa sevmiştim birini ilk defa elini tutmustum opmustum. Yasama sevincim gitti şuan oymuş beni hayata bağlayan yeni anlıyorum. Intıhar edesim var şimdi. Bu kadar acı çekmeyi hayal bile etmıyodum.

Kısa özet: Sevmeyin! Ben sevdim çok canım yanıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen sevmeyin diyorsunda insanların elinde olan birşey değil bu. Sende yeniden seviceksin bigün

• İyi olmuş
  • sümük koktu buralar
  • Geçmiş olsun,şu an buna benzer şeyler yaşıyorum ama kendime yerden yere vurmuyorum tabiki de

Geçer merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumelitos

sümük koktu buralar

Ağlamadım, keşke ağlasam rahatlarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya madem seviyosun sevmisim engellerini tartismalarini.Seviyosan hic bi sey ayiramaz ulan.Dön kiza geri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 9 Ağustos 2015; 1:51:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Ya madem seviyosun sevmisim engellerini tartismalarini.Seviyosan hic bi sey ayiramaz ulan.Dön kiza geri

Ikımız de uzuluyoduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

quote:

Ya madem seviyosun sevmisim engellerini tartismalarini.Seviyosan hic bi sey ayiramaz ulan.Dön kiza geri

Ikımız de uzuluyoduk

Böyle daha çok üzülürsünüz.Aa bak kanserim var hic beklemiyim direkt kendimi oldureyim gibi bir sey bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skins

quote:

Ikımız de uzuluyoduk

Böyle daha çok üzülürsünüz.Aa bak kanserim var hic beklemiyim direkt kendimi oldureyim gibi bir sey bu.

Ayrılalım diye mesaj attım nedenleriyle beraber. Daha gormedı.

• kardeşim, al dinle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajla ayrılmak nedir ya

• Aynı durumdayım ikimizde çok seviyoruz ama tartisma çıkıyor gereksiz ve uzuluyoruz.Bu akşam ayrılmak için uzun mesaj yazdım uzulmeyelim daha fazla diye..elim gondere basmadi , basamadi Sanırım hiçbir zaman da basamiycam Durumunuza üzüldüm hocam sanırım sevgi diğer herşeyden daha ustun güçte ve insanı tutunduruyor yaşama..

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Selva

Aynı durumdayım ikimizde çok seviyoruz ama tartisma çıkıyor gereksiz ve uzuluyoruz.Bu akşam ayrılmak için uzun mesaj yazdım uzulmeyelim daha fazla diye..elim gondere basmadi , basamadi Sanırım hiçbir zaman da basamiycam Durumunuza üzüldüm hocam sanırım sevgi diğer herşeyden daha ustun güçte ve insanı tutunduruyor yaşama..

Napcaz biz

• Bari arasaydin hic mi yasanmislik yok medajla olmaz o işler.Ve şimdiden pişman olmussun bence kizdan ozur dile.Ben tavsiye veriyorum hocam en iyisini kendin bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

.

• Hocam ben o mesajı atmamis halinizim ve olmuyor boyle , siz atmış halimsiniz siz de olmuyor diyorsunuz. Sanırım hayat bizi bug'a soktu :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 9 Ağustos 2015; 2:19:22 >
  • yazık etmişsin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Selva

Hocam ben o mesajı atmamis halinizim ve olmuyor boyle , siz atmış halimsiniz siz de olmuyor diyorsunuz. Sanırım hayat bizi bug'a soktu :/

Haberleşelim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.