Şimdi Ara

Sevdiğim kızdan ayrıldım :(:(:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serokut

Bari arasaydin hic mi yasanmislik yok medajla olmaz o işler.Ve şimdiden pişman olmussun bence kizdan ozur dile.Ben tavsiye veriyorum hocam en iyisini kendin bilirsin

Telefonu kapalıydı ve vazgeçmeden yapmak istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de bunu anlamıyorum. Maden seviyorsunuz neden ayrılıyorsunuz. Eğer seni seviyorsa yokluğun daha çok üzmez mi? Bırak varlığında üzülsün aynı şekilde sende. Elbet yoluna koyarsınız bir dönemden geçiyorsunuzdur belki. Böyle ufak tefek şeylerle pes etmeyin bence.

• Nedense gülesim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Çok sevıyodum, o belki benden çok sevıyodu. Ama anlasamıyoduk saçma şeylerden tartışma cıkıyodu ve üzülüyodum. Sonra o da üzülüyodu. Ben de daha fazla üzülmeyelim dedim uzun bi mesaj yazdım. Şuan çok canım yanıyor.çok sevdim ben onu. Hiç üzülmesin istedim.mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. Ve şuan inanılmaz bitkinim. Sürekli ağlayacak gibiyim ama aglayamıyorum. Ilk defa sevmiştim birini ilk defa elini tutmustum opmustum. Yasama sevincim gitti şuan oymuş beni hayata bağlayan yeni anlıyorum. Intıhar edesim var şimdi. Bu kadar acı çekmeyi hayal bile etmıyodum.

Kısa özet: Sevmeyin! Ben sevdim çok canım yanıyo

Bu yaşadıklarını 10 11 gibi bende yaşadım dostum. Dört buçuk senelik sevgilimden ayrıldım tartışmalar anlaşamama yüzünden

• Tartışma filan illa ki olur, bak birinden hoşlanmak kolay iş ama aşık olup sevmek çok farklı bir dünya. Ben sevgilimle 2 günde bir tartışırdım deli gibi kavga ederdik. Öyle önemsiz konularda olmazdı, ota boka değildi kavgalar. Çok pes edecek noktaya geldik, çok bitti diye bağırdım suratına. Ama bir kaç dk en fazla bir kaç saate dayanamayıp sarıldık hep. Yaklaşık 1 senemizi kavgalara ayırdık, şimdi düşününce zamanımıza yazık etmişiz diyorum. O kadar kavga ettik, iki tarafta çok sabır gösterdi, duygusal olarak dibe vurduk ama şimdiki halimize bakınca iyi ki pes etmemişiz diyorum. Parmağında benim yüzüğümle geziyor hatta. Bak sevgi sabır ister, o kadar insan arasından birbirinizi seçtiniz farklı kültürler, yaşayışlar, büyüme tarzları var ama siz ortak bir yaşam için adım attınız. Ortak değerler yaratmaya başladınız. Sevmek farklı gerçekten karşı taraf senin parçan gibi hissedersin nasıl kolunu kopartıp atamıyorsan onuda atmak öyle zordur. Canın acır, alışkanlıklarını ararsın ama yoktur artık onlar. Şimdi ayrılmak istediğin sevgilini gerçekten seviyorsan yapma, emek ver, sabır göster, tartışmalarda alttan al. Erkeklik bağırmak, ben bilirim havaları değil sevdiğini koruyup kollamaktır, bazen kendinden bile. Yok onsuz yapamam diyorsan at bir özür mesajı. Yaparım, başka insanlar beni daha mutlu edebilir diyorsan sorun yok. Bundan sonra sevgilim olacak insanlarda onun özelliklerini aramam, güzel anlarda o aklıma gelmez diyorsan gerçekten sorun yok. Kararın kesinse mesajla olmaz gerçekten, o kadar yaşanmışlık üstüne değersiz biri gibi mesajla ayrılık olmaz. Yüz yüze yap bu işi, imkanın yoksa telefondan ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 9 Ağustos 2015; 8:22:35 >

• Son durum nedir?

• Son durumları yazın bizede fikir bee
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.