Şimdi Ara

Sevdiğim Kıza Yıllardır Açılamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim kim olduğumu bile bilmiyor aynı okulda olmamıza rağmen beni daha önce gördüğüne bile emin değilim kızın ask.fm sini instagram ını facebook unu twitter ını herşeyini biliyorum hergün sürekli bakıyorum asla açılmaya cesaret edemedim resmen kızın herşeyini öğrendim arkadaşlarından yaşadıklarına kadar biliyorum hala açılamıyorum artık bağımlılık oldu hergün her saat kızın profillerini inceliyorum artık bıktım açılamamaktan sıkıldım intihar etmek istiyorum ne yapmalıyım biri tavsiye versin

• Bende sevdiğim arkadaşıma
  • Ona küçük sürprizler yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntihar et et et et et et
  • ben deli gibi sevdiğim kıza açıldim hoşlanıyorum demesine rağmen reddetti knk

Korkma git açıl tecrübe olur korkulacak bir şey yok

• Son sınıfa geçince açıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Brutafality

Benim kim olduğumu bile bilmiyor aynı okulda olmamıza rağmen beni daha önce gördüğüne bile emin değilim kızın ask.fm sini instagram ını facebook unu twitter ını herşeyini biliyorum hergün sürekli bakıyorum asla açılmaya cesaret edemedim resmen kızın herşeyini öğrendim arkadaşlarından yaşadıklarına kadar biliyorum hala açılamıyorum artık bağımlılık oldu hergün her saat kızın profillerini inceliyorum artık bıktım açılamamaktan sıkıldım intihar etmek istiyorum ne yapmalıyım biri tavsiye versin

Hocam aynı durumdayım 2. Dönem kafama taktım son sene artık gidip pat diye söylüyecem yada onla 5 senedir arkadaş olan kızdan yardım isteyecem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • intihar et kollarini jiletle evdeki bütün haplari iç bu aciyla yasanmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.