Şimdi Ara

Sevdigim kiz seni ozledim diyor-Durum karisik iceri gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 aydir actigim konulari bilenler bilir.Kiza sevdigimi soyledim gezdik-eglendik-konser-el ele tutusup yurumeler derken ben seni oyle gormuyorum dedi.Bunun uzerine bende bir daha gorusmeyelim dedim ve gittim.Az once mesaj atti sen cok ozledim diye filan 1 saat mesajlastik ve durum su;beni cok ozlemis, bensiz hayati daha kotuymus, benimle konusmak istiyormus ama bana olan duygulari degismemis.Sizce ne yapim.Onu umursamamaya devam mi edim?Yoksa kanka ayagi g.t ayagi diyerek yavas yavas bana asik olmasini umit mi ediyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin oraya gelmişti sonra böyle olmuyor arkadaş kalalım diyen kız mı bu ?
    yoksa başka biriyle mi karıştırdım?
  • hiç kanka ayağına girme canın yanar
  • Sen olminca egosunu tatmin edecek birisini bulamamış. Gel egomu kaldır sonra gidersin diyor.
  • 500 days of summer diye bir film vardı zooey deschanelcığımın o geldi aklıma,aynı senin anlattığın gibiydi kız. Boşver hocam hayır gelmez o kızdan... bu filmi izle anlarsın
  • ''yazma bir daha canımı sıkmaktan başka işe yaramıyorsun '' yaz. Rest çek. Değerin artar .
  • Alınma ama kız seni kullanıyor.2 gün sonra başka birini bulur seni bırakır gider demedi deme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |cypo|

hiç kanka ayağına girme canın yanar

sakın kanka ayağına girme sen zararlı olursun çünkü dayanayıp teklif etsen sen benim kankamdın pis sapık diye tepki verir kaçıcak yer bulamazsın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

''yazma bir daha canımı sıkmaktan başka işe yaramıyorsun '' yaz. Rest çek. Değerin artar .

Bunu yap.
  • Tam olarak 26 gundur konusmuyorduk ve ben hala onun resimlerini gorunce kalp atislarim hizlaniyor, yasadiklarimiz aklima gelince mahvoluyorum.Ben cok sevmistim onu.Yalniz sunu dusunun.Ayni yurtta kalicaz ve ortak derslerimiz cok.Ben onu operken o kafasini omzuma koyup uyudu bu kiz abi sonra arkadas olarak goruyorum diyor.Sizce konusmamaya devam mi edim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

Tam olarak 26 gundur konusmuyorduk ve ben hala onun resimlerini gorunce kalp atislarim hizlaniyor, yasadiklarimiz aklima gelince mahvoluyorum.Ben cok sevmistim onu.Yalniz sunu dusunun.Ayni yurtta kalicaz ve ortak derslerimiz cok.Ben onu operken o kafasini omzuma koyup uyudu bu kiz abi sonra arkadas olarak goruyorum diyor.Sizce konusmamaya devam mi edim?

Anlık duygularını tatmin ediyor bellki her an göreceğin kişiyle zor olabilir fakat bir merhaba merhaba ancak olmalı ileriye gidersen ona takılı kalırsın daha fazla acı çekersin onu düşündüğün içinde başka bir ilişkide yaşayamazsın.
  • Oyuncağı olmuşsun resmen,cevap dahi vermemen gerekirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traposko1

quote:

Orijinalden alıntı: |cypo|

hiç kanka ayağına girme canın yanar

sakın kanka ayağına girme sen zararlı olursun çünkü dayanayıp teklif etsen sen benim kankamdın pis sapık diye tepki verir kaçıcak yer bulamazsın !

Dostum kiz onu sevdigimi biliyor teklif etcek bir sey kalmadi ortada.Ama ne bilim ya offf mahvetti beni bu kiz ya...
  • Aynen bu söylediğini ona da söyle. Teklif edecek bir şey kalmadı, sen beni öyle görmüyorsun fakat ben sana aşığım ve benim olan ümitlerimi kırmışken gelmiş seni özledim diyorsun sana olan duygularımı bilmiyormusun gibisinden laflar edersen senin tarafından olumlu olur.
  • Sen konuşmak için bahane arıyorsun bence. Millet konuşma şöyle şöyle olur diyor, sen yok konuşayım ya özledim falan. Bir ağzın yansında gel, konu aç ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Sen konuşmak için bahane arıyorsun bence. Millet konuşma şöyle şöyle olur diyor, sen yok konuşayım ya özledim falan. Bir ağzın yansında gel, konu aç ne diyelim

Agzimi yakti zaten bu kiz.3 gun yemek yiyemedim ondan ayrilinca.Bir sabah o beni, bir sabah ben onu ariyarak uyandirirdim.Ama sanirim tam alismaya baslamisken bu duruma tekrar umit etmeye baslarsam canim daha cok yanar galiba...
  • Bu işin oluru olsaydı coktan kızla sevgili olurdunuz zaten. Kız su an yalnız kaldı senin arkadaslıgını ozluyor ama emin ol birisini bulunca donup arkasına bile bakmıcak. Baktıgı zamanlarda dertlesmek için o cocuktan cektiklerini anlatcak her anlattıgındada canın daha cok yancak. Yinede biz ne soylesek boş yaşayarak ogrenmen lazım. İçinde kalcagına konusmaya devam et ve sürün

Yinede su an yapman gereken : o kıza kufru edip donulmez yola girmendir tek kurtulus yolun bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Sen konuşmak için bahane arıyorsun bence. Millet konuşma şöyle şöyle olur diyor, sen yok konuşayım ya özledim falan. Bir ağzın yansında gel, konu aç ne diyelim

Katılıyorum.
    Ama olacağına varır, insan o hâldeyken zaten "kullanılmak" denen şey "kullanılmak" gibi mi geliyor sanki?
    Kız hevesi geçince, başka birine sarınca senden uzaklaşacak ve döt gibi kalacaksın diyelim, şu an onu kabullenir insan.
    Ne de olsa yakın olmak istiyor, karşıdaki de ona -seninkine göre daha masumane olmayan- duygularından ötürü yakın olmak istiyor.
    Seven adam ne ister?

Bence sen onla takıl, murnunu moka sür, en azından sevdiğin insana yakın olmuş olursun. O kız gidip senin ilgini göremedikten sonra başkasıyla birlite olunca için yanmıycak mı ki?
    Yanıcak. Bari ona istediğini ver, onun sana verdiğince de istediğini al.
    Hem bakarsın kız bağlanır falan, istediğin gibi bile olur.
    Yeter ki sen ona yaklaşırken baştan bile bile yaklaştığını unutmadan yüz ver, ilgilen.
    Sonra en azından salaklığına yanmazsın, tercih ettim dersin.
    (290374920374. ilişkisinden yeni ayrılan, 14 tane kadın-erkek ilişkileriyle ilgili roman yazan ve 4 adet romantik sinema filmi çeken biriyim ben. Evet.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 27 Ağustos 2011; 1:39:28 >

• 1 kanka olarakmı özlemiş öle bi durum yok olmamalı o seni seviyorsa acıkca sölesin öbür türlü senle oynamak istiyordur ..
  • azıcık gururun varsa o kızla konuşmazsın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.