Şimdi Ara

SEVDİĞİM KIZ METİN2 OYNUYOR BEYLER YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
6.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim onu sevdiğimi bilmiyor daha. Arada sırada gel hadi ya servera beraber oynarız yardım ederim ben sana falan diyor. Bu da yetmezmiş gibi bi aralar Wolfteam oynamış . Ben de gel Dota 2,TERA falan oynayalım diyorum, Metin2 güzel yeaaa diyor.
    Ben 12. , kız ise 11. sınıf beyler
    Ama tam kafa dengi yani. Pink floyd,deep purple,led zeppelin,rhcp,guns'n roses falan da dinliyor,pes oynuyor.Sinema manyağı,kültürlü ve aynı zamanda çok tatlı.
    Sizce ne yapmalıyım?

• Vadide kasılın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çölde kasılın daha iyi exp gelir
  • istemezsen ben talıbım
  • yalnis hatirlamiyorsam metin2 de evlenme vardi. Bir sure oynayin evlenelim mi dersin, asil niyetini anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 25 Haziran 2013; 21:16:51 >
  • Seviyorsan git konus bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

istemezsen ben talıbım

Senden 7 yaş küçük

Born on May 5, 1989
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

istemezsen ben talıbım

+2
  • ona bf3 hediye et
  • Ona WoW al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

ona bf3 hediye et

sistemi kaldırmıyor. kaldırsa hemen hediye ederim. yeterki metin2 gibi illetten kurtulsun yani

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Ona WoW al.

çok para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 24 Ocak 2013; 10:11:32 >
  • Kızdan bir cacık olmaz.Hesabını hackle sonra kızın üzgün anında açıl ve hayatta METİN2'den önemli şeyler var nutuku çek.Birde PES'i bıraksın FİFA hediye et kıza
  • Çarını soy niyetini anlar.

• Lol oynat

• Oyunda evlen bi süre sonra sonra çarları banlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Kızdan bir cacık olmaz.Hesabını hackle sonra kızın üzgün anında açıl ve hayatta METİN2'den önemli şeyler var nutuku çek.Birde PES'i bıraksın FİFA hediye et kıza

FIFA'da oynuyor. ama ps3'ten.
    yani evinde değilde ps3 kafelerde oynuyor.
    Ve geçen sordum artık eskisi gibi pek oynamıyormuş metin2'yi.Haftada bir falan yani
  • 11.sınıf ve metin 2 ? ama kız güzelse ve o yazdığın grupları dinliyorsa kesinlikle değer sende hemen metin 2ye başla bence
  • LoL e başlat zaten kendsi bırakır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

11.sınıf ve metin 2 ? ama kız güzelse ve o yazdığın grupları dinliyorsa kesinlikle değer sende hemen metin 2ye başla bence

Saçma sapan metin2 gibi oyunlar oynamam. Çok sıkıcı geliyor. 4 veya 5. sınıftayken oynuyordum bir aralar,gerçekten çok saçma
  • Oynasın abi ne olucak metin2 oynuyor diye sevmicek misin kızı. Herkesin eğlendiği oyun farklıdır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.