Şimdi Ara

Sevdiğim kız başkasını seviyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
41.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuBxZeRooo -- 29 Eylül 2012; 6:36:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevdiğin Kişinin Başkasını Sevmesi Durumunda Ne Yapmalısın?

Sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini öğrenmek son derece üzücü bir deneyim olabilir. Ancak bu durumla karşı karşıya kaldığında yapman gereken bazı şeyler var:

• Hislerini Kabul Et: Sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini öğrenmek zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir. Hislerini bastırmak veya inkar etmek yerine, onları kabul et ve işlemene izin ver.

• Sevdiğin Kişinin Başkasını Sevmesini Sağlayan Nedenleri Anlamaya Çalış: Bu, rahatsız edici olsa da, sevdiğin kişinin başkasını sevmesinin nedenlerini anlamaya çalışmak faydalı olabilir. Belki de karşılıklı ilgi alanlarına veya değerlere sahip değilsiniz veya belki de birbiriniz için uygun değilsinizdir.

• Kendini Sabote Etmekten Kaçın: Sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini öğrenince kendini sabote etmek kolaydır. Ancak bu, durumu daha da kötüleştirecektir. Kendine karşı nazik ol ve zamanla kendini daha iyi hissedeceğini unutma.

• Başkalarından Destek Al: Bu zor zamanı aşmak için arkadaşlarından, ailen veya bir terapistten destek al. Konuşmak ve duygularını paylaşmak, iyileşme sürecinde çok yardımcı olabilir.

• Kendine Odaklan: Sevdiğin kişinin başkasını sevmesine odaklanmak yerine, kendine odaklan. Tutkularını keşfet, hobilerine zaman ayır ve kendini geliştir.

• Zamanın İyileştirici Gücüne Güven: Bu sürecin zaman alacağını unutma. Acı sonunda azalacak ve ilerlemeye devam edebileceksin.

Bu durumla başa çıkmak zor olabilir, ancak zaman ve çabayla yaranız iyileşecek ve mutlu ve tatmin edici bir ilişki bulacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu sayfa karışır
  • İliski iki kisi yasanir,araya kaynama.
  • çıkmaz sokaktasın dostum,öyle meret bir şeydir ki seni süründürür sadece..gerçekten çok seviyorsan kendini yıpratmadan kızın yanında ol,destek ol ama kaptırma kendini..baglanma özellikle,arkadaşıymışsın gibi davran ama yeri geldiginde sevdigine dair birşeylerde söyle ki senin ne düşündügünü bilsin..inan ayrılık acısı çok zordur,kızın ne hissettigini bilmiyorum biliyor musun,bırak biraz kafasını dinlesin,üstüne gitme,sıgınacagı liman sen ol..bu dönemlerde insan herşeyden uzaklaşmak ister,seni bu durumda kabul etse bile çok uzun sürmez bence..çünkü sende hep eskisibi arayacaktır..büyük ihtimallede bulamayacak ve sen daha çok üzüleceksin..aslında en zoru ve dogrusu ilgilenmemek,irtibatı kesmek ama bunu yapmakta sana zordur...bence imkanın varsa başka kız arkadaşı bulmaya çalış,başta zor olur ama sana unutturur digerini..yada hiç bulaşma bu işlere bilmiyorum..en dogrusunu kendin bulacaksın sonuçta

• Kardesim kader ortagi gibi biseyiz cok cok iyi anliyorum seni, gunduzleyin gundelik hayatlardan dolayi cok etkilemiyo ama gece kafayi yastiga koyunca gecmiyo o gece..muhtemelen sende de boyledir nolcaz bilmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocateur

Kardesim kader ortagi gibi biseyiz cok cok iyi anliyorum seni, gunduzleyin gundelik hayatlardan dolayi cok etkilemiyo ama gece kafayi yastiga koyunca gecmiyo o gece..muhtemelen sende de boyledir nolcaz bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuBxZeRooo -- 29 Eylül 2012; 6:37:15 >

• ayni durumdaydm ben de ayni ortamda koydugu kadar koymaz ama ayrdm ben ortami en azndan rahat uzulebiliyorum kasinti durumu yok, sen anlamisindir dedgmi.. imkan varsa ayir ortami.. :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayır ortamı derken? Ben üzemiyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuBxZeRooo

Ayır ortamı derken? Ben üzemiyorumda.

Gundelik hayatimin cogu onunla geciyo dedin ya , bence imkani varsa daha az vakit gecirmeye calis
  • Sen 4S kuralını bilmiyormusun? google da 4S kuralı diye ara seversen ..

Bu yüzden çocuktan vazgeçemiyor bu kızlara değer verip adam yerine koyaran terkederler ama bahsettiğin çocuk gibi sert olup kalbini kırarsan ona bağlanıyorlar
  • Merak ettim kızın adı duygu mu?
    Bu sevgi işi falan yalan olabilir, çünkü çocuk besbelli takıntı haline gelmiş kızda.
    Ne yapsa ne etse yine kız geri döner.
    Sen cıksan bıle elınden alabilir..
    Bi yandan da kızın aklını meşgul edıosun senden vazgecmez.
  • iuvenis : zaten bu aralar 2 günde 1 5-10 dk konuşabiliyoruz.
    Blue page : Malesef öyle napalım.
    Sp250 : duygu değil. Evet haklısın takıntı haline gelmiş. Zaten bunu bildiğim için çıkmıyorum. Zaten vazgeçmeyeceğini kendiside söylüyor. Ordan içim rahat biraz ..
  • sana abi demediğine dua et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxeyLady

sana abi demediğine dua et.

Espiri.
  • Hot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

bu sayfa karışır

Aynen bunu diyorum başka bişey demiyorum bunlar beni aşar yaş 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt.dp

quote:

bu sayfa karışır

Benimde yaşım 17
  • quote:

quote:

quote:

bu sayfa karışır

Benimde yaşım 17

17 mi tamam

sen bi de benim durumuma bak o zaman

ben 17 yaşındayım kız 18 yaşında aynı lisedeyiz ben 11e geçtim o 12ye geçti

ve kızla bi muhabbetimiz yok. En fazla şu oldu ben nöbetciyken bana şu hocayı gördün mü die sormuştu

ben kız tavlamak için uğraşmayı falan hiç sevmem. Kabul etmesse ısrar falan yok. Bazılarına illa ısrar etçen. Ama bende ısrar yok abi ben uğraşamam bi kız için günlerce

acaba direk teklif etsem kabul eder mi diye düşündüm bi deniyim dedim sonra yine kendimden bi yaş büyük aynı güzellikteki başka bi kıza teklif ettim direk merhaba dedim bastım tekifi kız sen kaça gidiyosun dedi 10 dedim ben 11 dedi suratını öbür tarafa çevirdi MORS oldum.

TABİ bu kız deneme amaçlı olduğu için çok ta tın. ama gerçek hoşlandığım kız da böyle derse die korkuyorum.

faceden ekledim kızı selam deneye cesaretim yok çünkü selam dicem tanıyamadım dicek tanışıyo muyuz dicek. tanışalım desen döver vallaha o derece manyaq bi kız. eee ne yapçam ben arada resimlerine bakıp ah be diyorum. ilişkisi ar yapmış facede. Bi ayrılsın düşünürüz bakalım xD

uğraşçaz gibi gözüküyo.. varsa fikirlerinizi alıyım

• quote:

En kısa haliyle anlatmak istiyorum. Öncelikle bunun yanlış olduğunu biliyorum bi yere varamayacağımıda biliyorum fakat karşı koyamıyorum. Kızla facede tanıştık camde telefonda sık sık konusuyoruz. 1 yıldır çok yakınız. Sevdiği defalarca söyledim. Önceleri sevgili gibiydik sonradan eski ve unutamadığı sevgilisi geldi. Kendisi çocugu çok seviyor aşktan öte hastalık olmuş gibi bu sevgi. Ama eski sevgilisinin kızı sevdiğini kesn söyleyemem her zaman üzüyor tartışıyorlar kızla ben konusup teselli ediyorum. Ama bu kadar acı çektirmesine karşı kız vazgeçemiyor çocuktan. Geçenlerde çocuk 2. Kez bırakıp gitti. 3. Kez geldiğinde bu sefer kız ben terkettim dedi.bende iyi yaptın falan dedim ama pek iyi oldugu söylenemez. Bi çok kez benim sevmekten vazgeçmem için baskı yaptı. Beni unutman lazım falan dedi. Ben başkasını severken senün düşündüğün gibi olamayız dedi. Ama hiçbi zaman kabul etmedim. Aslında dedikleri doğruydu. Ama onu görmeden dayanamazdım. Halada seviyorum . Oda sevdiğini söylüyor ama bu arkadaşça bir sevgi sanırım. Ama yinede mutlu ediyor. Bu aralarda pek mutlu değil nkü 3. Kez çocukla ayrıldılar . Teselli edemiyorumda. Onu severken üzülme geri döner demek zor tabi. Bu aralarda fazla görüşrmiyoruz ailesel sebeblerden dolayı. Ara sıra telefonla konusuyoruz sadece. Bi çok kez kızın yanına gitmeyi falan düşündüm fakat hep bi engel çıktı. Yani gerçekten kızla karşı karşıya görüşmem çok zor. Kısaca sormak istediğim sizce ne yapmalıyım? Birçok kişi unutman iyi olucak dicek fakat yapamıyorum. Yada çogunuz sanal ortamda oldugu için ciddiye almayacaktır ama yinede bekliyorum cevaplarınızı.

olayın aynısı başımdan geçti diyebilrim hatırlamak istemiyorum kendim beceremediğim için sana fikir veremem. Ama yaptığımı söyliyim sen onları yapma..

kızla 5 yıldır tanışıyoruz bu sene okul başlarında samimi olmaya başladık.

sevgilisi varmış ben de bunu öğrenince hiç takmadım. Fakat artık görüşmüyoruz şu an istemediğim halde günde en az 1 saat aklıma geliyo.

Face'de engledim kızı ama nafile. Biz kızla kankaydık fakat ben onu kanka olarak da olsa sevgilimden çok seviodum (yanlış anlaşılmasın burası cidden kanka olarak seviyodum). Bu yüzden ona sevgilimden hiç bahsetmedim. Eğer başkasından duymadıysa sevgilim olduğunu bile bilmiodu.

Fakat o kendisini yüzlerce defa üzen, saatlerce ağlamasına sebep olan sevgilisine verdiği değerin %1'ini bile bana vermiyodu.

Ben de buna katlanamıyordum.

Hep mesajlaşırdık. Çok buluşma planları yaptık. Fakat hiç buluşmadık. En çok o ekti.

1 aydır falan mesaj atmıyodu. En son "Bundan sonra da arayıp sorma bi zahmet" die mesaj attm. Sonra kavga ettik.

Yazılacak çok şey var ama özünü bakarsan yaşanılmış hiçbirşey yok!!

numarası telefonda engellenenler listesine kaytlı

Artık görüşmüyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu sayfa karışır

Benimde yaşım 17

17 mi tamam

sen bi de benim durumuma bak o zaman

ben 17 yaşındayım kız 18 yaşında aynı lisedeyiz ben 11e geçtim o 12ye geçti

ve kızla bi muhabbetimiz yok. En fazla şu oldu ben nöbetciyken bana şu hocayı gördün mü die sormuştu

ben kız tavlamak için uğraşmayı falan hiç sevmem. Kabul etmesse ısrar falan yok. Bazılarına illa ısrar etçen. Ama bende ısrar yok abi ben uğraşamam bi kız için günlerce

acaba direk teklif etsem kabul eder mi diye düşündüm bi deniyim dedim sonra yine kendimden bi yaş büyük aynı güzellikteki başka bi kıza teklif ettim direk merhaba dedim bastım tekifi kız sen kaça gidiyosun dedi 10 dedim ben 11 dedi suratını öbür tarafa çevirdi MORS oldum.

TABİ bu kız deneme amaçlı olduğu için çok ta tın. ama gerçek hoşlandığım kız da böyle derse die korkuyorum.

faceden ekledim kızı selam deneye cesaretim yok çünkü selam dicem tanıyamadım dicek tanışıyo muyuz dicek. tanışalım desen döver vallaha o derece manyaq bi kız. eee ne yapçam ben arada resimlerine bakıp ah be diyorum. ilişkisi ar yapmış facede. Bi ayrılsın düşünürüz bakalım xD

uğraşçaz gibi gözüküyo.. varsa fikirlerinizi alıyım

Bence bi bahane bul konuşmaya başla. Daha sonradan sohbetini ilerlettiğinde olayı açıkla ayrılmasını bekle derim. Yada çıkıyorlerken onunla arkadaş ol eğer kız gerçekten şuan çıktıgı kişiyi seviyorsa hiç yanaşma kıza benim hatama düşme yani çıkmaz sokağa giriyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.