Şimdi Ara

Sevdiğim kız ağlayacak gibi oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sevdiğim kızın beni sevdiğini hissediyordum ve twitter üzerinden onun da beni sevdiğini söyledim. Kıza daha önce yüz yüze açıldım. Beni diğerlerinden kıskandı ve teklif ettiğim biriyle aramı açtırdı. Sürekli bakışıyorduk, onu görmem için çabalıyordu.

İki gün önce onun yanına gittim ve konuşmak istemediğini söyledi. Ben de peşini bırakacağımı söyledim ve "Çok şükür" dedi. Daha sonra istemediğini söyle dedim ve "İstemiyorum" dedi. Benden Nefret ettiğini de söyle dedim normal şekilde "Nefret ediyorum" dedi. Kıza onu sevdiğimi ve bu olanların duygularımı etkilemeyeceğini söyledim. Kız ağlayacak gibi oldu. Resmen gözleri doldu. Mutsuzdu. Neden böyle yaptı? Seviyor mu gerçekten?

• niye bu kadar ezildinki

istemediğini söyle dedim ve "İstemiyorum" dedi. Benden Nefret ettiğini de söyle dedim normal şekilde "Nefret ediyorum" dedi. Kıza onu sevdiğimi ve bu olanların duygularımı etkilemeyeceğini söyledim bu ne kardeşim bune sen bana sövsende seni bırakmam de bide

bırak o kızı dengesiz bi kıza benziyo anlattığına göre
  • onunda seni sevdigini twitter uzerinden nasil soyledin. kiz yerine kendi kendine mi konustun. ayrica kizi sevdigin halde baskasina mi teklif ettin. 3 satir cumle yazacaksiniz ne anlatmak istediginiz belli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

onunda seni sevdigini twitter uzerinden nasil soyledin. kiz yerine kendi kendine mi konustun. ayrica kizi sevdigin halde baskasina mi teklif ettin. 3 satir cumle yazacaksiniz ne anlatmak istediginiz belli degil

Kıza tweet atarak beni sevdiğini hissediyorum dedim. Kızı sevdiğim halde başkasına teklif ettim sırf beni üzdüğü için ama kızın arkadaşları yüzünden o iş olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

onunda seni sevdigini twitter uzerinden nasil soyledin. kiz yerine kendi kendine mi konustun. ayrica kizi sevdigin halde baskasina mi teklif ettin. 3 satir cumle yazacaksiniz ne anlatmak istediginiz belli degil

Kıza tweet atarak beni sevdiğini hissediyorum dedim. Kızı sevdiğim halde başkasına teklif ettim sırf beni üzdüğü için ama kızın arkadaşları yüzünden o iş olmadı.

gidip baskasina teklif ettiysen olay bitmistir. sevgili olsanizda bir sure sonra son bulur. olayi akisina birak. kiz ustune duserse belki biseyler olabilir

• Yukarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.