Bildirim
Setup Hatası
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilk defa gördüm böle hata :D -
tekrar indirmen gerekebilir -
format at duzelir -
sizin indirdiğiniz client yada patchleri koyabilirmisiniz buraya? -
çok özür dilerim ama uplamak zorundayım çünkü ilgisiz kaldı konum. -
Yardım etmek isterdim fakat banada vermedi böle bir hata
http://forum.donanimhaber.com/m_13620237/tm.htm
bu yardım edebilir mi acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_
Yardım etmek isterdim fakat banada vermedi böle bir hata
http://forum.donanimhaber.com/m_13620237/tm.htm
bu yardım edebilir mi acaba
Daha dün araştırdım baktım oraya hızlıca, bir arkadaşta benim gibi yakınmış aynı sorun yüzünden.Sanırım Clientler sorunlu.Yani eğer indirecek olan varsa dikkate alıp öyle indirsinler, indirenler çalıştırırsa bu sorun o zaman benim bilgisayarımdan kaynaklanıyordur :/
Peki bunun avrupa patch gibi bir olayı var mıdır? Eski client elimde çünkü.Buraya biri linkini atabilirse sevinirim.
-
Olayı çözdüm.Evet sorunun kaynağı bu TTNET yüzündendir.Belki her yerde olmamıştır bu olay ama ara ara yavaşlayınca internet bazı dosyaları, exe'leri ve daha gibisinden PAKET'in içindekileri eksik atıyor.Eğer benim gibi sorun yaşadıysanız indirmeyin(!), 1veya 2gün bekleyin ya da arkadaşınızdan CD'ye çekin.İnanmayacak olabilir ama 5.kere indiriyorum.5.'sinde düzeldi.
Herkese iyi oyunlar, benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar varsa inşallah dediklerimi dikkate alırlar. -
nasıl yani 5 kere mi indirdin? kotalıysa gecmiş olsun o kadar kota bosa gitti.bana da aynısı oluodu. baya bi kere tekrar takrar yüklemeyi denedim sonunda yüklendi -
quote:
Orjinalden alıntı: halil88
nasıl yani 5 kere mi indirdin? kotalıysa gecmiş olsun o kadar kota bosa gitti.bana da aynısı oluodu. baya bi kere tekrar takrar yüklemeyi denedim sonunda yüklendi
Bu TTNET hızlandırmasından önce 256kb/sn internet bağlantımız vardı.Sabrımız yüzünden kazançlı çıktık, kotasız 1024kb/sn internet bağlantısı :) -
quote:
Orjinalden alıntı: lordofkaka
quote:
Orjinalden alıntı: halil88
nasıl yani 5 kere mi indirdin? kotalıysa gecmiş olsun o kadar kota bosa gitti.bana da aynısı oluodu. baya bi kere tekrar takrar yüklemeyi denedim sonunda yüklendi
Bu TTNET hızlandırmasından önce 256kb/sn internet bağlantımız vardı.Sabrımız yüzünden kazançlı çıktık, kotasız 1024kb/sn internet bağlantısı :)
iyi bari sana bişey olmaz istersen 5 dil 15 kere indir:D
ama dedigim gibi bana da aynısı cıktı baya bi denedim 20 30 kere fln olsu sonunda
-
Oley! diyesim geldi.Sorunum çözülecek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X