Şimdi Ara

Sesten uyuyamıyorum, apartman komşu(öğrenci) sorunu +kapımın önünün fotografi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
6.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    onun eğlencesi benim eziyetim olacak ve ne var bunda diyeceğiz enteresan.
  • Apartman'lar da gece 12 değil, 22:30 dan itibaren rahatsız edici seviye'de ses çıkartılamaz, erken yatıp kalkan insanlar var, polisi ararsın gelirler susturr'lar, 1 daha yapınca 1 daha çağır, 3. ye gerek kalmadan keserler sesleri'ni.
  • Zabıta çağırmalısın, onlar sana daha ayrıntılı anlatırlar (eve ses ölçer cihazı koymak gibi)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Innovative

    Benzer dertten ben de muzdaribim. Eskiden bağırmalar gitarlar şarkı söylemeler olurdu, bir kaç kere kapılarını çalıp uyarmışlığım da var hatta ama tabiki çözüm olmamıştı. Fakat son 1 aydır durum değişti. Çocuk Allah kahretsin ki sevgili yapmış belli ki, her gece ah uh ah uh. Ulan tamam sevişin kardeşim de gecenin 3 ünde söyle bağırmasın bu kadar bir zahmet. Önceki olaylarda kendi elimi çatlatacak şiddette duvarlara vurmuşluğum da var ama şimdi ben utanıyorum böyle bir durumdan gidip sesinizi alçaltın demeye. Ben böyle utanırken, bu mongollar hiç utanmıyor ya en çok garibime giden de bu. Bir gün tak edecek çalacam tekrardan kapılarını. Düşüncesiz andavallar.
    Çok doğru bir konuya değinmişsiniz hocam. kaç yaşında adamlar, ailelerinden ayrı şehirde eve çıkmışlar, gece çevreyi rahatsız etmemeyi öğrenememişler. yaşıtım biri beni uyarsa şahsen benim gücüme gider, yüz yüze uyarmama sebebim de bu..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

    Bildiğim kadarıyla 23-06 arasında kamu huzurunu kaçıracak ses ve benzeri rahatsızlıklar kanunen yasaklanıyor. Uyarı noktası aşıldığında 1300TL'den daha yukarıda bir cezası olması gerek bu sorunun, detaylarına kendiniz bakabilirsiniz.
    hocam karşı taraf benim şikayet ettiğimi anlayacak, ertesi gün beni bir şekilde şikayet etseler, yok uyuştutucu kullanıyor, yok ses yapıyor vs.. polis kanıtsız nasıl tutanak tutacak, yanımda yaşayan biri dahi yok şahit gösterebileceğim, o elemanlar 5 kişi bir olup beni bir konuda şikayet edebilse bu sefer ben kendimi nasul savunacağım
  • Öncelikle öyle yalan yere ihbar, suçlama vs. yapamaz kimse, hadi yaptı diyelim ortaya çıkar elbette başı yanar daha sonra. Böyle olay benim de başıma gelmişti öğrenciyken, gece saat 2 son ses açmış müzik dinliyorlar. Kimse kimseyi belirli bir saatten sonra rahatsız edemez, sen boş beleş bir insan olabilirsin ama çalışan var, adam akıllı okuyan var. Polisi aramaktan çekinmeyin, günde onlarca kişi arıyor bu sebepten dolayı. Polisler artık uzmanı olmuş bu konunun. Ben aradığımda çevresindeki dairelere de sormuşlardı böyle bir sorun var mı rahatsız oluyor musunuz diye. Sert bir dille de uyarırlar zaten, ben o günden sonra ses konusunda sıkıntı yaşamamıştım. Gözleri korkuyor yani anlayacağın.
  • sen body yapmıyor muydun

    kırsana kapılarını
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darknes1905

    Öncelikle öyle yalan yere ihbar, suçlama vs. yapamaz kimse, hadi yaptı diyelim ortaya çıkar elbette başı yanar daha sonra. Böyle olay benim de başıma gelmişti öğrenciyken, gece saat 2 son ses açmış müzik dinliyorlar. Kimse kimseyi belirli bir saatten sonra rahatsız edemez, sen boş beleş bir insan olabilirsin ama çalışan var, adam akıllı okuyan var. Polisi aramaktan çekinmeyin, günde onlarca kişi arıyor bu sebepten dolayı. Polisler artık uzmanı olmuş bu konunun. Ben aradığımda çevresindeki dairelere de sormuşlardı böyle bir sorun var mı rahatsız oluyor musunuz diye. Sert bir dille de uyarırlar zaten, ben o günden sonra ses konusunda sıkıntı yaşamamıştım. Gözleri korkuyor yani anlayacağın.
    Cok tesekkur ederim hocam, once yonetici ile konusup daire sahibine ulasmasini, kiracisindan sikayetci komsusu oldugunu daha sonra durum tekrarlandiginda polise sikayet edeceğim.
    Yoneticim polis memuru fakat telefondan ihbar edecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok canını sıkarlarsa aşağı in sigortasını indir dairenin sevişsinler gürültü olmaz. Ama yatak gıcırdıyorsa bişey diyemem.
  • 1 Haziran 2018'de çıkan yönetmeliğe göre binalarda ses ve su yalıtımı artık zorunlu oldu. Ancak ne kadar uygulanacak bilmiyorum?

    www.cativecephe.com
    Binalarda Su ve Ses Yalıtımı Zorunlu Oldu
    http://www.cativecephe.com/yayin/805/binalarda-su-ve-ses-yalitimi-zorunlu-oldu_23774.html




  • Her şey tamam da kapıya ayakkabı bırakmak ne alaka? Sorun ne?
  • sen şanslısın gitar dinliyon
    karşılıklı çift dairede şerefsiz müteahhitin marifetinin bedelini ödüyom
    herüf yatak odası ile banyoyu karşı daire ile yapışık yapmış araya da perde gibim ince duvar koymuş
    karşı dairedeki kürt aşiret yakıt mesarifi az olsun diye geniş salonda deel minik yatak odasında eyleşiyır bir de bu deyyuslar gece 01 e kadar yatağa gitmezler
    banyodan heç eskik olmaz bunlar bir de oradan ossuruk sümkürme seslerini dinlemek zorunda kalyom
    80 metre dairede baş yaşıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup yapiyolarsa sende katil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birkuşgibi

    Cok tesekkur ederim hocam, once yonetici ile konusup daire sahibine ulasmasini, kiracisindan sikayetci komsusu oldugunu daha sonra durum tekrarlandiginda polise sikayet edeceğim.
    Yoneticim polis memuru fakat telefondan ihbar edecegim


    Alıntıları Göster
    Benzer durumlar sebebiyle daha önce 2-3 sefer polisi, zabıtayı aradım.
    Her seferinde sorunum çözüldü, tekrar da yaşanmadı.
    Tamam komşuluk ilişkileri falan güzel şeyler de artık eskisi gibi değil.
    Kimsenin kimseye saygısı kalmamış, adamın kapısına gidip güzel bir şekilde izah etsen dahi o sana ters yapabilir.
    Ondan sonra durduk yere sinirlerin bozulsun uğraş dur...
    Hiç gerek yok, polise bir telefon. Kimin şikayet ettiğini bile bilmezler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BonibonN

    ABD nın yüzölçümü 12 katımız ve nüfusu 4 katımız müstakil evlerde oturabilme sebepleri bu

    Japonya gibi yerlerde de mi herkes müstakil evde yaşadığı için huzurlu,sessiz?

    Almanya'da kirada otursaniz dahi sorumluluklarınız var belli saatten sonra ses yasak kurallara uymadığınızda atılma durumu var aynı sistem bize de gelsin görün o zaman


    Yalıtım konusuna katılıyorum
    Sana katılmıyorum.Ülkemiz müstakil konut için oldukça müsait bir coğrafyaya sahip.Ama rant için bu yapılmıyor.

    Konu sahibi arkadaşa bu haberi sunuyorum
    birgun.net
    'Gürültü yapmayın' diyen komşularını döven saldırganlar tutuklandı
    https://www.birgun.net/haber/gurultu-yapmayin-diyen-komsularini-doven-saldirganlar-tutuklandi-280391



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumyr -- 11 Mart 2020; 10:44:9 >




  • bazı üniversite öğrencilerinin saygıdan, terbiyeden ve empatiden yoksun olması çok acı. ornek olması beklenen insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoya alsana hocam o anları. Al videoya, saati de videoya çek saatin kaç olduğu bilgisi olsun diye.
  • Bizimde üstümüzde var bir tane çocuk gece 1 lere kadar koşuyor yerlere birşeyler düşürüyor bıktık artık , adamı arıyoruz artık hergece telefonla sesi kesiliyor ama hergün hergün bıktık artık bir an önce taşınıp gitseler bizde rahatlayacağız
  • Polisi ara, ev sizin ise mahkemeye ver. Kiradaysan uğraşma mahkemeyle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.