sessiz calısan ikinci elini bulabileceğim siemens bosch dolap

-
-
2021 yılında Avrupa’da “en iyi teknoloji” ödülünü almış Siemens dolap aldım. En son teknoloji diye lanse edildi. Sene 2025 ve birkaç gün önce soğutma durdu!. Orijinal Siemens servisini ararım. Servis Kontrol etti, sonra bana “kabin çatlağı” dedi. Anlam veremedim, “o nedir?” diye sordum. Eleman, “aslında öyle bir arıza yok, tamir edilemeyen soğutma sorunlarında böyle yazıyoruz” dedi.
“Peki ne yapacağız?” dedim. Dolabın içi dolu, çalıştırmaya devam etmem lazım. “Bir şey yapamam, sizi arayacaklar” deyip gitti. Tabii 700 TL servis ücreti aldı.
Ertesi gün merkez aradı: “Makineniz tamir olmuyor.” Ben de “Ama kabin çatlağını araştırdım, 10 yıl garantili değil mi?” diye sordum. Cevap çok netti: “Aslında öyle bir çatlak yok, o yüzden garanti içinde değil. biz sadece tamir edilemeyen cihazlarda öyle yazıyoruz.”
Sonra şu teklif geldi: “Cihazınızı alacağız, yerine yenisini vereceğiz ama 60.000 TL ödemeniz lazım. Normal fiyatı 69.000 TL, size indirim yapıyoruz, 9 taksit imkanınız var.”
Bir an düşündüm… 2021’de “Avrupa’nın en iyisi” diye alınan Siemens markalı en üst model cihaz, 3–4 yıl sonra bu noktaya geliyorsa, üstelik binlerce kişinin başına aynı şey gelmişse…
Gerisini sen tahmin et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X