Şimdi Ara

Sessiz Biri Olmaktan Kurtulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast_rider -- 11 Kasım 2017; 1:27:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece onlardan olgun olduğun için yaşıtların sana çocuksu geliyor. Kendi yaşından biraz daha büyük insanlarla takılabilirsin aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Hocam it kopuk biri de değilim buyuk yasitlar sigara icip sürekli kavga arayan tiplerle dolu sanırım dediğiniz düşüncede insanları iyi bir puan alip üniversitelerde anlayışlı olgun insanlar bulabileceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast_rider -- 10 Kasım 2017; 23:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider_33

Hocam it kopuk biri de değilim buyuk yasitlar sigara icip sürekli kavga arayan tiplerle dolu sanırım dediğiniz düşüncede insanları iyi bir puan alip üniversitelerde anlayışlı olgun insanlar bulabileceğim..

Yok anlıyorum seni. Zaten ben de arkadaş takılanlara bakıyorum serseri it kopuk tipler. Ben de baya sessiz biriyim artık umursamıyorum kimseyi yok öyle yapayım şöyle olsun diye. Maalesef ülkemiz böyle oldu artık. Vücudunu açan sanatçılar 100 milyon kere dinlenirken kaliteli şarkı yapan sanatçıların 15 milyon dinlendiği ülkede ne beklenir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Mastürbasyonu tamamen bırak yazın bir işe gir insanlarla haşır neşir olursun biraz ezilirsin ama zamanla dimdik ayakta durursun

Konuyu hemen nasıl cinselliğe getirdiniz pes ya yok böyle bir abazalık biraz utanır insan böyle şeyler toplum içinde konuşulmaz ayıp ya.

• sen de o tiplerden ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Yalnız ölmek istemiyorum hocam popülarite peşinde olmayan doğal olan bir kız arkadaşım olsa inanın hiçbirşey koymaz bana ,lisedeyken soğukluğumu atayım diye selam verdiğim günaydın dediğim kızlar oldu sanki canini aldık sinirlice trip vs atarak gitti(tipten vs değil insanların bana karşı bir soğukluğu ve nefreti varmış gibi) buyuzden de sıkıntılıyım ama sanki ünide geçicek gibi veya herşey daha berbat olacak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aileye yük olmaktan sıkıldım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam her konuda fikrini söylemekten çekinme.Bir konuda konuşmak için tam bilgili olmana gerek yok, kimse sen fikrini söyledin diye de ayıplamaz.Çevrendekiler sen hep sessiz kaldığın için senin kasıntı biri olduğunu düşünüyorlar ve seninle arkadaşlık kurmak istemiyorlar.
  • quote:

Yalnız ölmek istemiyorum hocam popülarite peşinde olmayan doğal olan bir kız arkadaşım olsa inanın hiçbirşey koymaz bana ,lisedeyken soğukluğumu atayım diye selam verdiğim günaydın dediğim kızlar oldu sanki canini aldık sinirlice trip vs atarak gitti(tipten vs değil insanların bana karşı bir soğukluğu ve nefreti varmış gibi) buyuzden de sıkıntılıyım ama sanki ünide geçicek gibi veya herşey daha berbat olacak..

İnşallah her şey iyi olur ama ben de aynı durumu yaşıyorum bilemiyorum ümitsizim. Ne yapacağımı şaşırdım. Sadece yurtdışında yaşamak istiyorum artık farklı kültür çevre iyi gelir diye düşünüyorum ama hayalden öte bir şey değil maalesef. Olmaz biliyorum. Daha hangi ülkede yaşasam ona bile karar veremiyorum. Sıkıldım gerçekten zor ya

• quote:

Bi yazın kafayı yiycem la

kışın yesen olmuyor mu?
  • Inan denedim eve geldiğimde çok garip ve kötü hissettim kulağımda uğultu gibi birşey oluşuyor uyusturucu almis gibi garip bir uyusukluk hissi oluyor kendim gibi davranmayınca sanırım fıtratımin bir uyarısı bu

• Hocam çekingen değilim ya

İlgi alanım hobim olan konular konuşuluyorsa lafımı esirgemem ama şu an cevremdekilerin konuşmaları çok yapmacık ve hiç ilgimi çekmiyor anime izliyor musun diye soran mi dersin ,rekorun kaç diye soran mi dersin Hele dershanede kızlar var küçümsemek haddime değil ama hem şive yapıp hemde kendini üstün görmeleri ayrı gıcık ediyor ,düşünsene bulunduğun ortamda çirkin bir kız var ve havası Angelina Jolie konuşmalar zaten ayrı komedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.