|
Ne hissediyorsunuz gençler ben pek zorlanacağım düşünmüyorum ama bilmiyorum da ilk defa ailemden uzak kalacağım özlem falan oluyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Ne hissediyorsunuz gençler ben pek zorlanacağım düşünmüyorum ama bilmiyorum da ilk defa ailemden uzak kalacağım özlem falan oluyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlk başlarda biraz koyar muhtemelen,ben genelde mersin'e gidiyordum 3 ay falan özlem olmuyordu lakin tek kalacağınız için ilk zamanlarda biraz koyabilir.Arayın bence o durumda da seslerini duyun zaten okul başlayınca yoğunluk insanlarla kaynaşma vs derken zaman da ilerleyecek haliyle kabulleneceksiniz. Hayatınıza yeni bir şeyler giriyor.Buradaki online isteyen arkadaşlar bunu sefalet olarak yorumlasa da hayatı öğreneceksiniz.Hayatı öğrenmek için sefalet çekmen gerekiyorsa da çekeceksin ki paranın kıymetini daha iyi anlayıp daha tasarruflu birisi olacaksın.İlerde çocuğun olur veya samimi arkadaş ortamında maceralarınızı anlatırsınız. Hepiniz için hayırlısı olsun |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Bundan korkuyordum hocam ilk birkaç gün uyuyamam diye düşünüyorum pazartesi ilk günden okula uykusuz gitmek istemediğim için yurda birkaç gün önceden yerleşirim diyordum da gsb nin son gönderdiği mesaja göre en erken 1 gün önce gelin demişler o sıkıntı oldu benim için yoksa 2 3 gün önceden gider alışırım diyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ara tatil yok hocam komiteden sonra 2 günlük haftasonu tatilinde gidersin anca veya komite misal çarşamba olur perşembe cuma ders olmaz 3 4 gün boş olur o şekilde yoksa zaten ders yoğunluğundan gidemezsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlk başlarda biraz koyar muhtemelen,ben genelde mersin'e gidiyordum 3 ay falan özlem olmuyordu lakin tek kalacağınız için ilk zamanlarda biraz koyabilir.Arayın bence o durumda da seslerini duyun zaten okul başlayınca yoğunluk insanlarla kaynaşma vs derken zaman da ilerleyecek haliyle kabulleneceksiniz. Hayatınıza yeni bir şeyler giriyor.Buradaki online isteyen arkadaşlar bunu sefalet olarak yorumlasa da hayatı öğreneceksiniz.Hayatı öğrenmek için sefalet çekmen gerekiyorsa da çekeceksin ki paranın kıymetini daha iyi anlayıp daha tasarruflu birisi olacaksın.İlerde çocuğun olur veya samimi arkadaş ortamında maceralarınızı anlatırsınız. Hepiniz için hayırlısı olsun |
|
Ara tatil var. 13 gün + 2.dönemin ilk haftası okula gitmezsen gayet güzel bir tatil olur. Ayrıca komitelerden sonraki haftalar da devamsızlığını kullanıp gitmeyebilirsin. İlk 3 sene teorik dersleri kaçırmak senden ciddi bir şey götürmez. Ama 4-5-6'da ara ve resmi tatil dışında nerdeyse hiç tatil olmaz ama o zamana kadar zaten alışacaksın |
|
|
Valla hocam ne olacak bilmiyorum başvurular 12sinde bitiyor açıklanması 18 19unu bulur herkesde benim okul da 20sinde açılıyor eğer yurt çıkmazsa 1 günde nasıl gidip ev tutacam onu da bilmiyorum. Bekliyoruz bakalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|