Şimdi Ara

sesli calısan fanı degistirme işlemi nasıl yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar su fan degistirme olayını ayrıntılı bi sekilde anlatabilecek üstatlarımız varmı aramızda? Mesela fanın takılması nasıl olucak (montajı) basitmi 120 cm her kasa fanı uyarmı, sistemi tehlikeye atıcak püf noktaları varmı gibi.bendede cooler master 600 watt rp 600 cap var sesi biraz fazla.
    ilgi ve alakanızı bekliyorum .

• Fan değiştirmenin teklikeli bir yanı yok. Çıkarttığın boyuttaki fanın aynı boyutunda bir fan alıp,eski fanın kablosunu çıkardığın yere takacaksın. Zaten fan kablolarının girişleriyanlış takmanı önleyecek şekildedir.

Eğer molex kablosundan fana güç vermekten bahsediyorsan BU LİNKTE hangi kablonun kaç volt verdiği çok açık sekilde anlatılmış. Sana uygun olanı seçip bağlayacaksın.

Kolay gelsin.
  • saol hocam bilgiler icin bu arada molex kablosundan bahsetmiyorum fanı degistirebilsem yeter benim icin. en kısa zamanda bi fan alp takmayı denicem. bu bahseetigimiz girisler psu nun icindedir heralde degilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missiond -- 14 Eylül 2008; 12:19:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: missiond

saol hocam bilgiler icin bu arada molex kablosundan bahsetmiyorum fanı degistirebilsem yeter benim icin. en kısa zamanda bi fan alp takmayı denicem. bu bahseetigimiz girisler psu nun icindedir heralde degilmi.

Hocam fan ya anakartın üzerindeki fan güç çıkışlarına ya da PSU'nun molex güç çıkışlarına bağlanır. Bazı fanlarda hem anakart için hemde molex için çift soket olur ikisinden birine bağlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 14 Eylül 2008; 15:13:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cunomen35

quote:

Orjinalden alıntı: missiond

saol hocam bilgiler icin bu arada molex kablosundan bahsetmiyorum fanı degistirebilsem yeter benim icin. en kısa zamanda bi fan alp takmayı denicem. bu bahseetigimiz girisler psu nun icindedir heralde degilmi.

Hocam fan ya anakartın üzerindeki fan güç çıkışlarına ya da PSU'nun molex güç çıkışlarına bağlanır. Bazı fanlarda hem anakart için hemde molex için çift soket olur ikisinden birine bağlanabilir.

saol hocam bilgiler icin. bugün fan almaya gittim vatana akasa nın sessiz fanı diyordu. nette gözüken fan stokya yoktu. bende bos dönmiyim dedim 500 lük external aldım bi tane. nerden nereye gene zaarardayız.

• Yanlız burda dikkat edeceğin konu kasanın içindeki sıcak havayı dışarı atmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.