Şimdi Ara

seskartı sorunu (creative fatal1ty)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni mi oldu bilmiyorum varmıydı aldığımda ama ses istemi değiştirmede olduğu için arızalı çıktığından ses kartını kullanmadım 1 1.5 haftadırda çok başına oturmadım yeni film izlemeye fln başladım baktım bi cızırtı bazı sahnelerde konuşmlarda filmde sorun olması imkansız hd dvd transformers gomplayer kullanıyorum ve niye böyle bilmiyorum müziklerdede var neyapıcam şaşırdım değiştirmeye gitmelimiyim ne gibi bi sorun olabilir mikrofon vs girişler çıkışlar hepsi kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 20 Şubat 2008; 18:49:18 >

• ekolayzır ayarlarını bi kontrol et derim mesela bnm ses kartının driver ından ve winamp dan aynı anda eq açık olduğunda yapıyor aynı cızırdamayı kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: withhonour

ekolayzır ayarlarını bi kontrol et derim mesela bnm ses kartının driver ından ve winamp dan aynı anda eq açık olduğunda yapıyor aynı cızırdamayı kolay gelsin...

eq kapalı hiç biri açık değil winamp tada var şarkılarda gom player kullanıyorum ondada geldi
  • eq dan düşündüm bende tweter ömrünü doldurmuş olmasın.?
  • Dostum aynı soruyu PM attın (cevabıda ayrıntılı olarak aldın), S750 topiğinede attın, niye extradan bi topic daha açıp 3. kez aynı şeyleri yazıyorsun anlamadım...Gereksiz topic açmak yasak kardeşim...Modlar kilitleyecektir konuyu.......
    Kabloyu değiştirdiğinde aynı sahnede cızırtı arkadan geldiğine göre (daha az), filmdeki kayıtta bi cızırtı olabilir...Bu cızırtının centerdan biraz daha çok gelmesi normal, center sesi daha yüksek veriyor çünkü...... Çıkışları kapamayıda unutma, cızırtının baş sebebi....
    Vatanın 2. kez sana arızalı ürün verme olasılığıda aklıma geliyor, malum zar zor açılmış bi ürün vermişlerdi sana, ben olsam asla almazdım o ürünü, bana 2. el veya tamir edilmiş değil, sıfır ürün vermek zorundalar ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 19 Şubat 2008; 1:49:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: imperio

Dostum aynı soruyu PM attın (cevabıda ayrıntılı olarak aldın), S750 topiğinede attın, niye extradan bi topic daha açıp 3. kez aynı şeyleri yazıyorsun anlamadım...Gereksiz topic açmak yasak kardeşim...Modlar kilitleyecektir konuyu.......
    Kabloyu değiştirdiğinde aynı sahnede cızırtı arkadan geldiğine göre (daha az), filmdeki kayıtta bi cızırtı olabilir...Bu cızırtının centerdan biraz daha çok gelmesi normal, center sesi daha yüksek veriyor çünkü...... Çıkışları kapamayıda unutma, cızırtının baş sebebi....
    Vatanın 2. kez sana arızalı ürün verme olasılığıda aklıma geliyor, malum zar zor açılmış bi ürün vermişlerdi sana, ben olsam asla almazdım o ürünü, bana 2. el veya tamir edilmiş değil, sıfır ürün vermek zorundalar ....

inşallah bozuk değildir yoksa okdr gönder aynı problemler bu bozuk değil nesi var bunu diye söylenirler gne

• bu arada arka daha az verir dediniz ben arka hoparlör
    direk center çıkışına bağladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarumma

eq dan düşündüm bende tweter ömrünü doldurmuş olmasın.?

ömürmü hangi ömür 1 haftalık ömrünümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamo99

quote:

Orjinalden alıntı: serdarumma

eq dan düşündüm bende tweter ömrünü doldurmuş olmasın.?

ömürmü hangi ömür 1 haftalık ömrünümü

Ömrünü derken sen tweteeri ep den son ver seside aç gör ömrünü 1 haftalık değğil 1 günlük bile yalan olur biz yardım etmeye çalışıyoruz sen .
  • bu arada sistemden olmadığını buldum birçok frekans testi ve sonrasında megaworksu bağladım tam anlayamayınca ve sonuç megadada va r o sahnelerde hd dvd bid o yüzden ses kartı bozuk heralde böyle birşey yaparmı seskartı değiştireyim varsa böyle birşey
  • quote:

bu arada sistemden olmadığını buldum birçok frekans testi ve sonrasında megaworksu bağladım tam anlayamayınca ve sonuç megadada va r o sahnelerde hd dvd bid o yüzden ses kartı bozuk heralde böyle birşey yaparmı seskartı değiştireyim varsa böyle birşey

Aynı şey megada da varsa sorun ses kartın demek ki....Ama ses kartının bozuk olacağını sanmıyorum...Benim X-fi Elite Platium'da da aynı cızırtı olmuştu dediğim gibi, çıkışları kapattım, sorun çözüldü...Sende de bi ayar sorunu var sanırım, ya da o filmde sorun var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: imperio

quote:

bu arada sistemden olmadığını buldum birçok frekans testi ve sonrasında megaworksu bağladım tam anlayamayınca ve sonuç megadada va r o sahnelerde hd dvd bid o yüzden ses kartı bozuk heralde böyle birşey yaparmı seskartı değiştireyim varsa böyle birşey

Aynı şey megada da varsa sorun ses kartın demek ki....Ama ses kartının bozuk olacağını sanmıyorum...Benim X-fi Elite Platium'da da aynı cızırtı olmuştu dediğim gibi, çıkışları kapattım, sorun çözüldü...Sende de bi ayar sorunu var sanırım, ya da o filmde sorun var....

ya ayar sorunu nasıl var anlamadım tüm çıkışlar kapalı sadece hoparlör için olan açık müziktede geliyor film de hd dvd yani bi problem olması imkansız

• yokmu başka bir bilgisi olan kartı alıp gitmelimiyim mavibilgisayara
  • quote:

yokmu başka bir bilgisi olan kartı alıp gitmelimiyim mavibilgisayara

Daha önce driver güncellemeyi bi dene istersen...Driver çok fark ediyor seste...Olmazsa götürürsün, bi bakarlar....
    X-Fi kadar sorunlu bi kart görmedim şimdiye kadar ya....Ben de keşke almasaydım diyorum bu kartı, en kısa zamanda değiştireceğim....
  • x-fi kadar sorunlu bi kart derken tamam yazımsal olarak kötü asus bilmiyorum yeni kartını ama bence ev kullanıcılar için en iyiysi şuanda bu kartlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.