Şimdi Ara

sesim gitmiyor mikrafondan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sesim gitmiyor mikrafondan skype vs çalışıyor csde miki bile görmüyor neden olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• voice_enable 1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var hocam ya steam sildim yükledim bana mısın demedi o kadar program yükledim falan yok kendi kendine gitti mikrafon yerinden de görmüyor mikrafonu voice_enable 1 falan denedim başka şeyler denedim ama yok bana mısın demiyor namert şey ya heralde kendiliğinden gelecek tekrar beklemetkeyim
  • var mı çözümünü bileen
  • Bu sorunu ben de yaşıyorum henüz çözüm bulmuş değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -LoRéN-

Aynı sorun bende de var hocam ya steam sildim yükledim bana mısın demedi o kadar program yükledim falan yok kendi kendine gitti mikrafon yerinden de görmüyor mikrafonu voice_enable 1 falan denedim başka şeyler denedim ama yok bana mısın demiyor namert şey ya heralde kendiliğinden gelecek tekrar beklemetkeyim

Başka mape girdim düzeldi :Ddd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

quote:

Aynı sorun bende de var hocam ya steam sildim yükledim bana mısın demedi o kadar program yükledim falan yok kendi kendine gitti mikrafon yerinden de görmüyor mikrafonu voice_enable 1 falan denedim başka şeyler denedim ama yok bana mısın demiyor namert şey ya heralde kendiliğinden gelecek tekrar beklemetkeyim

Yok hocam ya ben hep deniyorum bir sürü map ama olmuyor zaten steam dan mikrafon olarak görmüyor mikrafonu hoparlör olarak görüyor ve değişmiyorda konuşma tuşuna bastıgım zaman sol altta ismim de çıkmıyor zaten sanırım steam patch gelince düzelecek gibi düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sesim nasıl?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

quote:

Yok hocam ya ben hep deniyorum bir sürü map ama olmuyor zaten steam dan mikrafon olarak görmüyor mikrafonu hoparlör olarak görüyor ve değişmiyorda konuşma tuşuna bastıgım zaman sol altta ismim de çıkmıyor zaten sanırım steam patch gelince düzelecek gibi düşünüyorum

Aynı sorun bendede var. Herşeyi denedim ama olmadı bi türlü be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.