Şimdi Ara

Ses yalıtımı en iyi araba hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar piyango ikraniyesi çıkarsa ses yalıtımı en iyi olan arabayı alıcam ..normal veya dört çeker hangi arabalar en iyi yalıtıma sahiptir ...Ses yalıtımıyla ünlü olan markalar varmı ..sese karşı hassasiyetim varda .fiyat limiti yok .mümkünse dört çeker.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marka olarak en iyisi Rolls Royce. Trim sesleri olabildiğince az olsun diye ön konsol tek parça magnezyum alaşımdan üretiliyor.

• Civic veya corolla al. 1 sene kadar kullan. Sonra her arabanin izalasyonu mukemmelmis gibi hissediyorsun

• Madem fiyat limiti yok ses yalıtımı özel olarak dizayn edilmiş bir arac yaptirirsiniz kendinize

• kopernikolatesla kullanıcısına yanıt
    Aynen. Konu kilit artık

• Piyango bi çıksında sonra konuşuruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maybach ve makyajli F10 5 serisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dacia logan

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Civic veya corolla al. 1 sene kadar kullan. Sonra her arabanin izalasyonu mukemmelmis gibi hissediyorsun

Japon fanları taşlayacaklar şimdi sizi

• Rolls Royce tabiki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Civic veya corolla al. 1 sene kadar kullan. Sonra her arabanin izalasyonu mukemmelmis gibi hissediyorsun

Taşlik bi mevzu yok ki ortada. Arabada davlumbaz bile yok.

• Fosfanginn

• Mitsibishi aracimi bebegim cok seviyor. Hele 100 km hizdan sonra ona ninni gibi geliyor ruzgar sesi, anne karni ambiansı yakaliyor cocuk herhalde

• Ben bir ara özel ses yalıtımlı Renault Safrane makam aracına binmiştim.Neredeyse arkadan korna çalan aracın sesi duyulmuyordu.Her araca özel ses yalıtımı yapılabilir ille gidip Rolls Royce almaya gerek yok.

Çek bir Citroen C6 altına.Hydractive süspansiyon + özel ses yalıtımı 100 bine iş tamam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Ben bir ara özel ses yalıtımlı Renault Safrane makam aracına binmiştim.Neredeyse arkadan korna çalan aracın sesi duyulmuyordu.Her araca özel ses yalıtımı yapılabilir ille gidip Rolls Royce almaya gerek yok.

Çek bir Citroen C6 altına.Hydractive süspansiyon + özel ses yalıtımı 100 bine iş tamam .

Seni gormusken yazayim. Bizim deltanin arka tampon sol koseye biri vurup kacmis. 30 cm kadar derin ve yatayina kalin ( 2 cm kadar) iz var. Azicik da tamlonla camurluk birlesen yer boya istiyor. Yarin foto cekip atarim

• S serisi en iyisi.Rolls Royce'dan da Bentley'den de sessiz.Bunu ben söylemiyorum yapılan testler söylüyor.İşte kanıtı.

http://www.bksv.com/NewsEvents/Waves/Articles/2014/In-search-of-the-worlds-quietest-car

Üstelik Maybach falan da değil normal S serisi.

Yeni Bmw 7 yeni çıktı o nasıldır diye düşünenler Bmw 7 ile S serisinin karşılaştırıldığı bir teste gürültü düzeyleri vardı ve S serisi daha sessizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 27 Aralık 2015; 0:15:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Ben bir ara özel ses yalıtımlı Renault Safrane makam aracına binmiştim.Neredeyse arkadan korna çalan aracın sesi duyulmuyordu.Her araca özel ses yalıtımı yapılabilir ille gidip Rolls Royce almaya gerek yok.

Seni gormusken yazayim. Bizim deltanin arka tampon sol koseye biri vurup kacmis. 30 cm kadar derin ve yatayina kalin ( 2 cm kadar) iz var. Azicik da tamlonla camurluk birlesen yer boya istiyor. Yarin foto cekip atarim

Gng kafanı duvara vurma kafan acır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Taşlik bi mevzu yok ki ortada. Arabada davlumbaz bile yok.

İşte hocam kabullenmiyorlar yalıtım eksikliğini. Sorun burada zaten.

• Ses yalıtımı da olmak üzere dünyanın en konforlu aracı Rolls Royce Phantom'dur. Bu arada ikramiye çıkarda alırsanız, bir günlük gezi sözü verir misiniz? Hem Bursa'mızın en büyük güzelliklerinden Uludağ keyfi de yaparız. Benimde en büyük hayalim de, sahip olamasam da içinde yolculuk yapmak en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Allah'ım yarabbim deli ediyor bu insanlar beni.Çarpıyorsun bari numaranı bırak cama da insanlık yap yahu.Merak ettim atarsın yarın fotoyu çok geçmiş olsun, tampon değişecek sanırım :(.Sonra bu andavallar yüzünden satarken vay efendim değişen var kazalı muhabbetini çekiyoruz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.