Şimdi Ara

SES TESTLERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
18.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o 1 küsür dakılalık mp3 dosyasını hemen paylasda ındıremedım olu sanırım upload edebılırmısn tesekkurler
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Daha onceden Topiği Açmıştım ama madem Tüm Testler Burda Toplanacak Riayet Etmek Gerek KillForYou! nun Hatrı için Neyse ..

Hep bass test mi olucak tizin osun istedim

1.30 dakikalık bi mp3 sonuna dogru hızlanıyo sesi acmayın sakın ... Ben bunu cep telime yukledim milleti gıcık edıyom frekans o kadar yuksekkı sınıfta acınca bahceden duyuluyo hehe kolay gelsin ..

Treble Tiz Test

RAR Dosyasını WİNRAR la Açıp Müziği Dinleyebilirsiniz ..
    buyuk harfle yazılmıs hemenp... yazısını birleştiriniz

DOWNLOAD:
    http://www.H E M E N P A Y L A S.com/download/745000/_t_play_this_2_1_.rar.html

Ozdamar Farkıyla ... Saygılar

• ya arkadaşkar bu linkler çalışmıyo ya 30 40 filan yada tümü

Orjinalden alıntı: HarryBlade

40 hz altını ev ortamında duyamıyacaksınız subwooferınız ne kadar düşük seviyelere inebilsede..

z5500 sub'ı ile duyulur.. inan..
  • Linkler ölü :(
  • linkler ölmüş lütfen yenileyebilir misiniz?
    intel 3570k@ 4400mhz---gigabyte x77z-ud3h---Corsair 1600mhz 4gb*2---Zotac x275amp---creative titanium---highpower 650w plus---Thermaltake Element S---Thermaltake Jink(16db)*** Sony 260g 1ohm amfi---Sony 850Kdts
  • ya arkadaşım hemenpaylaştan alamıyoruz dosyayı bi el atıver
    Elinde 5.1 formatında ( dolby digital - ac3) formatında sesler yok mu. Yada videolar. DVD lerin başındaki gibi dolby digital show yapan örnekler bu foruma süper bi katlı olurdu...Netten indirdiklerim hep 2.0 çıkıyor.
  • selam arkadaslar okadar okudum ama nafıle hıcbıse anlamadım bu konularda pek bılgım olmadıgı ıcın hatta hıc olmadıgı ıcın sadece bırsey sorucam bendekı sıstem sızce nasıl bılgı verırsenız cok sevınırım ozellıkler sunlar 6 watts rms per falan fılan
    17 watts rms subfoofer
    40Hz 20kHz
    75 dB
    2500
    2.1 cevaplarınız için şimdiden teşekkürler sorma nedenım ıse bu zarar gelır falan dıye bır kac yazı var ben bu sıstemde butun ayarlar maxımum sevıyede baslı bassız bırsuru sarkı dınlıyorum bır zarar gelmedı 1 senedır ama eyer gelır dıyorsanız bırdaha yapmam valla :D ve son bır soru daha bende 2 tane kenwood marka muzık setınden cıkma 40 ar watlık 2 tane colon var bırıncısı onlara benım merkeze uyacak hopllor jaklarından baglayıp merkeze taksam ses verırmı 2 verırse nasıl verır 3 bunlar sadece ses vermeyemı yarıyor yoksa bass ta varmı hıcbır tecrubeye sahıp degılım detaylı ve anlasılabılır dılden bılgı verırsenız cok sevınırım cevaplarınız beklıyorum tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 17 Kasım 2007; 20:52:24 >

• devamlı yüksek seste dinlersen gelebilir, ama normal ses seviyesinde hiç bişey olmaz.
    bu arada kenwood hoparlörlerini direk bağlarsan bilgisayarına ses alamazsın, çünkü bilgisayarın ses çıkış gücü çok düşüktür. eğer amfiyi bilgisayara bağlayıp onuda hoparlöre bağlarsan istediğin seviyede sesi alırsın. ses olarakta bas sesleri alıcağını pek sanmıyorum genelde orta frekanstaki sesleri alırsın.

Konular tam 1 senelik bırakında linkler ölü olsun

yeni konu açın bence bende de THX 550 var bi kaç test ederiz hemde ( gerçi THX i test etmeye ne gerek var ki )

Orjinalden alıntı: solitaryman

devamlı yüksek seste dinlersen gelebilir, ama normal ses seviyesinde hiç bişey olmaz.
    bu arada kenwood hoparlörlerini direk bağlarsan bilgisayarına ses alamazsın, çünkü bilgisayarın ses çıkış gücü çok düşüktür. eğer amfiyi bilgisayara bağlayıp onuda hoparlöre bağlarsan istediğin seviyede sesi alırsın. ses olarakta bas sesleri alıcağını pek sanmıyorum genelde orta frekanstaki sesleri alırsın.

için tesekkur ederım sagol

http://r a p i d s h a r e.com/files/71036761/bass_test2.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btct -- 20 Kasım 2007; 16:55:45 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaxunamun -- 20 Kasım 2007; 16:58:36 >
    ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● S O O N _ PENTAX _ K-x _ DSLR _ Camera ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
  • quote:

Orjinalden alıntı: FANATİK_25

ARKADAŞLAR ;

Konular tam 1 senelik bırakında linkler ölü olsun

yeni konu açın bence bende de THX 550 var bi kaç test ederiz hemde ( gerçi THX i test etmeye ne gerek var ki )

Orjinalden alıntı: chips

bu ses formatları hep 2.0 formatında sanırım.
    Elinde 5.1 formatında ( dolby digital - ac3) formatında sesler yok mu. Yada videolar. DVD lerin başındaki gibi dolby digital show yapan örnekler bu foruma süper bi katlı olurdu...Netten indirdiklerim hep 2.0 çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 21 Kasım 2007; 13:39:11 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.