Şimdi Ara

Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda yaklaşık üç gün önce bir problem ortaya çıktı.Oyunlarda olsun,video izlerken olsun ses 5-10 dk sonra birden kesiliyor hiçbir hata uyarısı da vermiyor .Ya denetim masasından ses ayarlarından önce devre dışı bırakıp sonra etkinleştir demem gerekiyor yada oturumu açıp kapatmam gerekiyor bunları yaptıktan sonra ses düzeliyor ama 10 dakikada bir gidiyor.Ne yaptımsa çözüm bulamadım sistemi geri yükleyemiyorum çünkü geri yükleme noktası yok .Sürücüyü güncelleştir dediğimde zaten güncel diyor. Yardımlarınızı bekliyorum :)

• aygıt yöneticisinden bul sağ tuş aygıta kaldır de sürücü yazılımını sil e tik at ve kaldır sonra

alttakini yap buraya yaz

Ses Sorunu
  • aygıt yöneticisine girdim hangi sürücüyü kaldırmamı istediğinizi anlamadım :)  Ses Sorunu
     Ses Sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: mustimixfb55

aygıt yöneticisine girdim hangi sürücüyü kaldırmamı istediğinizi anlamadım :)

abi sen niye ağ bağdaştırıcısına giriyorsun örnek resim o

conexant i dediğim şekilde sil sürücüyü kaldır a tik atmayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: mustimixfb55

aygıt yöneticisine girdim hangi sürücüyü kaldırmamı istediğinizi anlamadım :)

abi sen niye ağ bağdaştırıcısına giriyorsun örnek resim o

conexant i dediğim şekilde sil sürücüyü kaldır a tik atmayı unutma

şimdi yeniden başlattım şu an high defination audio oldu eskiden de bu sürücü idi sanırsam sorun çözülmüş olabilir :) merak ettim sebebi neydi durup dururken sürücünün değişmesinin :) ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.