Şimdi Ara

Ses sistemleri yapan bir yerde çalışmak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 15.Nerdeyse çocukluğumdan beri araba hastalığı var bende ayrıca modifiye tutkunuyum.Müziği sevdiğimden dolayıda ses sistemlerine karşı çok ilgim var.Bu konudada epeyi bilgi sahibiyim küçükte olsa tecrübelerim var.Şimdi kendime çalışacak bir yer arıyorum oto müzik sistemleri yapan.Bedava bile çalışırım bu sevda uğruna.Şu anda okuyorum yani 15 tatil gelsin bi çalışmaya başlasam sonra yazın devam ederim.Her yazda çalışırım.İstanbul gaziosmanpaşa tarafında oturuyorum.Bu taraflarda bir yerin sahibiyle görüştüm şu anlık ihtiyacım yok dedi.Bilmiyorum yani bilen varsa söylesin bana.

• Kimse birşey söylemiyecekmi..
  • üsküdarda 2 yer var ama baya uzak kalır sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

üsküdarda 2 yer var ama baya uzak kalır sana

Oralarda otursam kesin giderdim.Napalım artık aramaya devam edicem.Bulurum inşallah sağlam bir yer..
  • 4 sene öncesine kadar bende böyleydim.Geçici bi heves emin ol bundan
  • olsun belki arkadaş gerçekten bu alanda ilerleme k istiyodur hem ne kadar çok çalışırsa iş hayatında o kadar çok söz sahibi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

4 sene öncesine kadar bende böyleydim.Geçici bi heves emin ol bundan

Bende heves değilde tutku ve yaşam tarzı diyebiliriz..Hevesim geçseydi şimdiye kadar geçerdi.O kadar sistem gördüm inceledim dinledim vs vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gaziosmanpaşa nın neresinde oturuyon bakim sen söle bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

gaziosmanpaşa nın neresinde oturuyon bakim sen söle bi

Su deposu diye geçiyor adı küçükköy taraflarında ama gaziosmanpaşa ya bağlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

quote:

demek su deposu.yakın bir yer olsaydı merkeze falan ayarlardık/bakardık bişiler..
  • quote:

quote:

quote:

demek su deposu.yakın bir yer olsaydı merkeze falan ayarlardık/bakardık bişiler..

Gaziosmanpaşa merkezde olsa felan giderim.Bi tane yer buldum işte o bahsettiğim yer alibeyköydeydi adam gel dese gidicektim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gaziosmanpaşa merkezde olsa felan giderim.Bi tane yer buldum işte o bahsettiğim yer alibeyköydeydi adam gel dese gidicektim

gözüme bir yer çarparsa sorarım sölerim...

• Ses sistemi üzerine çalışacaksan ince ayrıntıları da bilmen gerek.Önemli olanda bunlar zaten.Örneğin amfiler,setler ve hoparlörlerin uyumu gibi bunların ohm ve watt değerleri matematikseldir.Markaların özellikleri vardır ve sabitlenmiş değerleri.Tavsiyem işini iyi yapan ve bu konular üzerinde bilgi sahibi olan yerlerde çalışman.Yoksa hevesin kaçar daha ileri götüremessin
  • hevesi ileride geçecek bile olsa en azından merakını gidermek kendini geliştirmek adına bu işlere girebilir hem piyasasını tanır çevre edinir.Ama içinde başka birşey var bence senin.Yani sesleri seviyorsan müzik, sistem kurma işini seviyorsan elektronik falan okuyabilirsin ileride.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

Ses sistemi üzerine çalışacaksan ince ayrıntıları da bilmen gerek.Önemli olanda bunlar zaten.Örneğin amfiler,setler ve hoparlörlerin uyumu gibi bunların ohm ve watt değerleri matematikseldir.Markaların özellikleri vardır ve sabitlenmiş değerleri.Tavsiyem işini iyi yapan ve bu konular üzerinde bilgi sahibi olan yerlerde çalışman.Yoksa hevesin kaçar daha ileri götüremessin

Ya bunların çoğunu biliyorum zaten.Girince bir işe daha da pekiştiricem inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 20 Ocak 2008; 17:28:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.