ses sistemi aldım ve kurdum çalıştırdımda cızzzz die ses geliyo müzik çalarken problem yok ama müzik kesildinde aynı cızz sesi devam edior geri götürdüm orda problem çıkmadı pc ye taktımda bu sorun oluyor yardım lütfen. konuyu dogru mu yanlış yere açtımı bilmiyorum k.bakmayın.
hocam onun çözümü yok anakartınla güç kaynağınla ses kartınla herşeyle alakalı, kaliteli bileşenler kullanarak çözebilirsin, yada harici ses kartıyla düzelebilir büyük ihtimal, birde pirizinin topraklı olup olmadığına dikkat et
benimde 3-4 gündür arada seste problem oluyor sebebini anlamadım normal müzik dinliyorum sorun yok arada müzik kesiliyor 1-2 dk felan hoparlörün bağlı oldugu ana makinadan acayip bir ses geliyor gürültülü ama çok nadir oluyor bu olay hatta dün akşamdan beri hiç olmadı tek gündüz 2-3 kere oldu bence çok yüksek sesle müzik dinlemiyorum problem sizce neyden kaynaklı
öncelikle hopörlerin yuvasına tam oturudğuna emin olun sorun düzelmezse başka hopörler deneyin
SORUN BENCE BENM PC NİN SES GİRİŞİNDE.SES KARTI ALICAM ARKDASLAR.GERİ GÖTÜRDÜMDE HİÇ BİR PROBLEM OLMUYO BENM PC DE VAR SORUN.YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEŞKKÜRLER
hoparlorün yanında telefon mevcut mu yada herhangi bi alıcı ?
benim soruyada cevap verseniz arkadaşlar bilen varsa
arkadasım benmde ses sistemim den ses gelio müzik kesilince ama bnm sorunum ses girişinden bi başka bişeyde dene bakalım kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: musty_34
arkadasım benmde ses sistemim den ses gelio müzik kesilince ama bnm sorunum ses girişinden bi başka bişeyde dene bakalım kardeş.
benim sorun daha farklı gibi sanırım senin seste sürekli cızırtı var bende öyle bir şey yok sadece bu son 2-3 gündür çıkan bir sorun normal müzik dinlerken şarkı aniden kesiliyor hoparlörden gürültü çıkıyor sonradan tekrardan düzeliyor helede sesi çok yüksek konuma getirince oluyor bu sebebini anlayamadım ses kartında mı problem var yoksa hoparlörün bağlı oldugu makinada mı çünkü ses ondan geliyor
belki senin ses açma kapama bozuktur eyer üstünde ses kısma tuşun varsa
sorunu anlayamadım ki ses kartımı bozuk yoksa hoparlörün powerındamı problem var tüm kabloları çıkarıyorum sadece hoparlörün powerını prize takıyorum ses ondan geliyor şarkı dinlerken ses kesiliyor inanılmaz bir uğultu gürültü yapıyor zaten sabahtan beride müzik bile dinleyemiyorum sürekli uğultu yapıyor şarkı bile çalmıyor artık arada gidip geliyor çözemedim gitti şimdi bilgisayardan da anlamıyorum gidip ses kartını degiştirip boşyere para vermeyeyim hoparlörler bozuksa
quote:
Orijinalden alıntı: berrakk
sorunu anlayamadım ki ses kartımı bozuk yoksa hoparlörün powerındamı problem var tüm kabloları çıkarıyorum sadece hoparlörün powerını prize takıyorum ses ondan geliyor şarkı dinlerken ses kesiliyor inanılmaz bir uğultu gürültü yapıyor zaten sabahtan beride müzik bile dinleyemiyorum sürekli uğultu yapıyor şarkı bile çalmıyor artık arada gidip geliyor çözemedim gitti şimdi bilgisayardan da anlamıyorum gidip ses kartını degiştirip boşyere para vermeyeyim hoparlörler bozuksa
büyük bir olasılıkla hopörlerdendir
elektroniik bilginiz varsa hopörlerin ucundan ses kartına giden kabloyu kesip sesin normal olup olmadığına bakın ses normale dönerse yeni bir kablo bağlayın
quote:
Orijinalden alıntı: adem81
quote:
Orijinalden alıntı: berrakk
büyük bir olasılıkla hopörlerdendir
elektroniik bilginiz varsa hopörlerin ucundan ses kartına giden kabloyu kesip sesin normal olup olmadığına bakın ses normale dönerse yeni bir kablo bağlayın
bende hoparlörden diye tahmin yürütüyorumda bu dediginizi nasıl yapacam zaten bilgim olsa bukadar sormam birde hoparlörü yaptırma gibi bir olanak var mı ne bileyim belki ufak bir arıza vardır çünkü ses gelip gidiyor müzik dinlerden kesiliyor o rahatsız edici uğultu sesi başlıyor ve hala öyle henüz sabahtan beri o uğultu gitmedi şimdi bilgisayarcıya götürürüm adamlar zaten kazıklamak için yer arıyorlar birde bozuk olmayan ses kartını degiştirirler boşa masraf olmasın eger hoparlörü yaptırılıyorsa kime götürebilrim
en cok Logitech ses sistemlerinde yapıyor bu cızıldama sorununu.bir sürü sebebi var.ses kartı alıp onu kullan düzelebilir.veya bilgisayarının yakınında (duvarda) elektrik hattı geçiyorsa oda yaptırıyor cızıldamayı ben bilgisayarının yerini deiştirdim ölede düzelmişti.arkadaşlarında dediği gibi bir sürü sebebi var.
quote:
Orijinalden alıntı: sekeseke
en cok Logitech ses sistemlerinde yapıyor bu cızıldama sorununu.bir sürü sebebi var.ses kartı alıp onu kullan düzelebilir.veya bilgisayarının yakınında (duvarda) elektrik hattı geçiyorsa oda yaptırıyor cızıldamayı ben bilgisayarının yerini deiştirdim ölede düzelmişti.arkadaşlarında dediği gibi bir sürü sebebi var.
ben microlabın ses sistemini kullanıyorum neredeyse 5 sene olacak şimdiye kadar yanında elektirik prizide vardı telefonda vardı hiç sorun olmadı son 2-3 gündür bu problem var müzik dinlerken cızırtı olsa neyse o problem degil ben şarkı dnlerken müzik tamamen kesiliyor uğultu sesi başlıyor düne kadar 2 dk olup sonra geçiyordu bugün baktım sabahtan beri aynı şimdi hiç müzik bile dinleyemiyorum hatta ses rahatsız edici oldugundan power arkadan kapattım acaba hoparlörleri başka birşeyde mi denesem o zaman ses kartında mı sorun var hoparlördemi anlaşılır gibi
birşey daha merak ediyorum ses kartı bozulmuş olsa ses tamamen gider öyle degil mi arada gelip gitmez
evde müzik seti walkmen gibi cihaz varsa kolonun javkını cihazın kulaklık girişine tak ve anı sorun olup olmadığını kontrol et müzik inlerken ses birden gitti derken şayet kabloları sallamadıysan büyük bir olasılıkla ses kartında problem olabilir
ben pc ye taktımda ses sistemini cızırtı yapıyor ama ses kartından çıkarınca kesiyo.senin sorunun belki elektroniktendin.çok sorunçıkıyo ne desek farklı bişey de olabilir
ben şunu bir çözsem kafam rahat edecek en azından ona göre yaptırırım
şimdi yapman gereken elektiriğe takılan subwoufer senin tabirinde hoperin powerı fişe ve pc kasasına bağla daha sonra pcden müzik aç diğer kolonları tek tek takarak dene hangisinde problem varsa onu takma