Şimdi Ara

Ses kartım cızırtı yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elektrik gidip gelmesi sonucu p7p55d anakartımın içindeki dahili ses kartı bozuldu. Büyük ihtimal transistör veya kapasitör telef oldu. Acayip cızırtı yapıyor. yüksek ses müzik dinlerken sorun yok ama beklemede veya kısık seste çok rahatsız edici cızırtı var. Şimdihttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-audigy-value-71-pci-ses-karti.html şunu almayı planlıyorum yalnız bunun da bozulmayacağından nasıl emin olabilirim? Bir de bahsettiğim anakartta spdif çıkışı da var bir şekilde buradan ses alabilir miyim o çıkış da bozulmuş mudur?

• Peki spdif dan nasıl ses alabilirim piyasada optik girisli hoparlör mü almam gerekiyor aktif donusturuculer ses kartı parasına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun hoparlörde de olmuş olabilir. Emin olmak için hoparlörü bir de telefona bağlayıp oradan kısık sesle müzik dinleyin ve boşta beklesin.

Bir de kabloda da sorun olabilir. Ucuz yollu bir uygun ses kablosu ile de deneme yaptıktan sonra arızanın nerede olduğundan emin olun.

Eğer sorun gerçekten ses kartındaysa linkini verdiğiniz kartı almayın. Almışken dükkanımdaki gibi Asus xonar d2x yada creative soundblaster z gibi kartlar alın ki bir şeye yarasın. Çünkü linkini verdiğiniz kart çok eski bir kart ve doğru düzgün sürücüsü bile yok.

Tabii bu arada hoparlör yada ses sistemi olarak ne kullanıyordunuz bilmiyorum ama basit giriş seviyesi bir pc hoparlörü ise dediğim kartların farkını da pek görmezsiniz . Ancak ileride daha iyi bir hoparlör alacaksanız ona yatırım olmuş olur.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Telefonda denedim hoparlör saglam. Bu arada hoparlör logitech z150 yani giris seviyesi. Ama oyunlardan keyif alamıyorum sesler dengesiz oluyor. Profesyonel degilim ve cretive sb z çok pahalı. 150 lirayı geçmeyecek ve windows 10 da sürücü sıkıntısı çıkarmayacak bi kart lazım. Yanına sennheiser hd206 kulaklık almayı düşünüyorum. Niyetlendim kesin bi kart alacam

• Asus xonar dg model ses kartını aldım aşırı memnunum tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.