Şimdi Ara

ses kartı sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar masaüstü bilgisayarım baya bi eski 2003 model ama işimi görüyor.

sorunum ses gelmiyor. hoparlörde sorun yok laptopda denedim çalışıyor. ama bilgisayarda muzik çaldığı halde hoparlör çalmıyor. ysni ses donanıma gitmiyor. driverları yükledim, format attım yinede aynı acaba sorun ne olabilir.

anakartım bayabi eski viarama u8668

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar masaüstü bilgisayarım baya bi eski 2003 model ama işimi görüyor.

sorunum ses gelmiyor. hoparlörde sorun yok laptopda denedim çalışıyor. ama bilgisayarda muzik çaldığı halde hoparlör çalmıyor. ysni ses donanıma gitmiyor. driverları yükledim, format attım yinede aynı acaba sorun ne olabilir.

anakartım bayabi eski viarama u8668

anakartın üstündeki hoperlörü bagladıgız jaklar bozulmuş olabilir
  • PC'nizdeki ses özelliklerine girin
    sağ altta hoparlör simgesine sağ klik "ses denetimini aç" sekmesine tıkla.
    orada sessiz tiklerini kaldır.
    bakalım ses geliyormu.
  • Anakartın üzerindeki jackleri kullanıyorsan ve ses kartına sahipsen bir de ses kartı üzerinden dene. Ses kartın yoksa arkadaşından falan da ödünç alabilirsin.

Ses kartının üzerindeki jackleri kullanıyorsan anakart üzerinden dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnux

Anakartın üzerindeki jackleri kullanıyorsan ve ses kartına sahipsen bir de ses kartı üzerinden dene. Ses kartın yoksa arkadaşından falan da ödünç alabilirsin.

hocam ana kartın onbard ses kartı var, sanırım o bozuldu. pekala uygun fiyatlı bir ses kartı bulabilirmiyim.

bu anakarta uyumlu

Viarama u8668

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

Orijinalden alıntı: sinnux

Anakartın üzerindeki jackleri kullanıyorsan ve ses kartına sahipsen bir de ses kartı üzerinden dene. Ses kartın yoksa arkadaşından falan da ödünç alabilirsin.

hocam ana kartın onbard ses kartı var, sanırım o bozuldu. pekala uygun fiyatlı bir ses kartı bulabilirmiyim.

bu anakarta uyumlu

Viarama u8668

Onboard ses kartı olduğunu biliyorum. Ben ses kartına sahipsen bir de onla dene derken onboard olmayanından bahsediyordum.

Bende de aynı sorun olmuştu. Vatanbilgisayar'a gidip anakart modelini söyledim bana uygun fiyatlı, işimi görecek bir ses kartı vermesini istedim. Creative'in bir ses kartını önerdi. Sesler eskisine göre daha canlı çıkıyordu. (Öyle büyük bir fark yoktu aslında.) 1-2 yıl kullandıktan sonra bir gün ondan da ses gelmemeye başladı. Ses ayarlarıyla falan mı oynandı acaba diye baktım ayarlar düzgündü. Onboard ses kartına taktım bu sefer ondan ses geliyordu. Hâlâ bu şekilde kullanıyorum. Ses kartı da ekran kartının fanının hava almasını engelliyordu zaten. Şimdi ses kartım 4 kere yanmış olan (3 kere fırınlayarak hayata döndürdüğüm) ekran kartımın yanında yatıyor. Belki bir gün tekrar lazım olur.

Edit: Bendeki ses kartı şu:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ses-karti/creative-sound-blaster-eax-5-1-24-bit-pci-ses-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnux -- 7 Eylül 2012; 14:16:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.