Şimdi Ara

No Signal, Entering power saving mode shortly.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar aldım açınca böyle diyor sonra açılıyor. Beni korkutmaya başladı herhangi bir sorun olur mu? Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?
    Monitor:LG
    Ekran Kartı: RX 580

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartınız monitörünüze nasıl bağlı ? Arada adaptör ya da çevirici var mı ? Sitem bileşenlerinizin diğerlerini de yazar mısınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı ekran kartı ile aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Ekran kartı sorunu gibi hocam.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/no-signal-entering-the-power-saving-mode-shortly-hatasi.759625/
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    B450M Anakart
    2X 8GB RAM HyperX
    650W Powersupply
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı geri iade mi etmeliyim :/ Yoksa ben mi hata yaptım acaba. Bilgisayar normal çalışıyor gibi.
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Hocam hdmi kablosuyla normal olarak bağlı, Bir de yuvarlak girişli güç kablosundan var adı ne bilmiyorum (internetten baktım monitor adaptörü galiba) O kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuseyinY23 -- 31 Ocak 2020; 20:10:36 >
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Attığınız başlıkta adamın montioru gelmiyormuş bile bende normal aciliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuseyinY23

Attığınız başlıkta adamın montioru gelmiyormuş bile bende normal aciliyor.
    Sorun ne o halde hocam?
  • Sadece meraktan soruyorum, ileride bir problem yaratır mı diye. Bir de enerji tasarufu moduna giriyor ve çıkmıyor.

• Yok mu bilenv

• baska calisan bir bilgisayarda, ekran karitnizi alin ve deneyin ve kokunden sorunu anlayin

eger baska bilgisayarda denemeziseniz, sorun hemen hemen butun!!!!! bilgisayar parcalarinda olabilir(psu kablolarida dahil!!)
  • Selam sıkıntı olmayacağını düşünüyordum ta ki bugüne kadar. Bu gün bilgisayar da dizi izlerken dondu. Bir kaç saniye dizinin sesi hala geliyordu sonra. Ekran gitti ve no signal entering power saving mode shortly hatasını aldım. Bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Başka bir bilgisayarda deneyecek imkanım yok. Bilgisayarımı toplama montajlı olarak aldım Sinerjiden. Özellikleri:
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/ry7a4v

• Aynı monitör bende var hiç yapmazdı 2. defa karşılaştım sorunla ekran kartım amd rx560 sanırım monitör ile alakalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.