Şimdi Ara

SES KARTI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde creative sb live 5.1 HARİCİ ses kartı bulunmakta
    sorunum şöyledir
    evımizde el yapımı 6 lı amfisiz set bulunmakta bulunmakta.
    normalde müzik setnden direk bağladığımızda direk çalışmakta.tabi msetinin kendi amfisi olması sebebiyle.
    bu ses kartındaki girişler ise LEFT RIGHT ve SBUF
    şimdi bağlantıları doğru şeklde yaptık fakat ses neredeyse çıkmıor.msetinden bağlantı kurduğumuzda (AUX yada diğer girişen) ıne problem yok ama ben araya mutlaka bir amfi bağlamak zorundamıyım?

şu ses kartlarına kendi kolonlarını bağlayan arkadaşlar yokmu bi el atın yardımcı olun lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnight99 -- 21 Ekim 2008; 9:56:30 >

• Senin dediğin 5+1 şöyle oluyor , eğer bakarsan creative 5+1 ses sistemlerine kolonların bir bölümü ana kolona bağlı yani 6 kolonuda aynı ses kartına bağlayamassın , bağlasanda iyi bir ses alamassın benim görüşüm budur,http://www.turkgamebank.com/magaza/img/urun/CreativeInspire5.1M5300.JPG söylediğim sistem.
  • hocam hayatımda hiç 5+1 görmemiş biri değilim ve bu başlıkta 5+1 in mantığını sormadım...
    nasıl bir bağlantı yapılablir,neye ihtiyacım var ,nasıl olur vs yardımı istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: midnight99

hocam hayatımda hiç 5+1 görmemiş biri değilim ve bu başlıkta 5+1 in mantığını sormadım...
    nasıl bir bağlantı yapılablir,neye ihtiyacım var ,nasıl olur vs yardımı istedim

öyle anlatmışsınki ben öyle anladım arkadaşım bilgisayarların çoğunda 5+1 kullanmak nerdeyse hayal ya sorun çıkarır yada ses çıkarmaz çıkarsada iyi bir netlik alamassın 5+1 vistada ses seçeneklerinde genellikle 1+1 bunu 5+1 yaparsan bir ihtimal düzelir tabi ses kartınında desteklemesi gerekiyor.

hele anfisiz 5+1 i kullanırsan banada haber ver bende öyle bişey yapim neden olmaz günümüzde ki çoğu harici yada dahili ses kartlarında bu sesi çıkartacask güç yok.

xp de ise realtek gibi ses kartı üreticilerin programında genellikle 2+1 dir bunu aynı yukarda dediğim gibi 5+1 yapıp sesi test etmen gerekiyor. bundan sonra başka cevap veremeyeceğim çünkü sadece bunları biliyorum inş. yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 23 Ekim 2008; 4:54:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Grafik Kartı Ses Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.