Şimdi Ara

Ses Kartı Hakkında Yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir dj'likle uraşıyorum...Anakartım Asus p5LD2...Kendimi müzikte ilerletçikte bu bana yetersiz kalmaya başladı...Ayrıca vocal kayıt imkanlarıda çok kötü...Bu güne kadar şarkılarımda hiç vocal kullanmıodum ama artık kullanacağım...Bana vocal kaydı sağlam olan 100 - 200 ytl arasında bi ses kartı önerebilirmisiniz ? M - Audio ların çok pahalı olduğunu duydum doğrumu ? Ben ses kartına 300 400 ytl de verebilirim ancak mikrafonada sağlam para verceemden bu fiyat 100 ile 200 ytl arasına inmek zorunda...Şu anki araştırmalarıma bakılırsa CREATIVE Audigy2 ZS bnm için ideal gözüküyor...Ancak sizinde yorumlarınızı bekliyorum...Şimdiden tşk ettim...

• M-AUDIO serilerini incele genelde böle işlerde ilk sırada kendine yer edinior kullanıcılar tarafından
  • maudio alınması gereken kart compel.com.tr den incelmenizi öneririm fiyat konusunda istediğiniz aralığa sahip ses kartları mevcut m-audionun ordan seçebilirsiniz
  • TC Electronics, MOTU, E-Mu ve M-Audio'yu İncelemenizi Tavsiye Ederim.
  • tşk ler arkadaşlar...ayrıntılı olarak bilgi alabilirmiyim biraz daha yany böle bi ses kartına sahip olan arakdaş varsa bi açıklama yapabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.