Şimdi Ara

(Ses kartı)Acele cevap Lütfen!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar logitech x-530 sistemi aldım .Aslında mms 460 almayı düşünüyordum ama burdaki arkadasları okuyunca logitech te karar kıldım.mms i bilmiyorum ama logitech i iyiki almışım diyorum.Harika valla evi titretiyo.
    Ses kartım sound blaster live value ve degiştirmek istiyorum ama live 7.1 ve audigy 2 value arasında kararız kaldım .Aslında kendi kartımdan memnunum ama 4.1 oldugu için center dan ses gelmiyo.Sizlere sorum bu iki ses kartından hangisini alayım.Ayrıca bu ses kartlarından birini almam centerdan ses getirmek dışında kayda deger bir performans artısını sağlarmı ? cevaplarınız için şimdiden tesekkürler..

• walla para warsa audigy 2 value al zs ye hacklersin okadar para yok diosan live 24bit de yeterli
  • Center'dan windows ortamında ses alamazsın. Ama Audigy2 zs'ye düzgün hack yaparsan o zaman ses gelir. Ben de Audigy 2 value öneririm.
  • bence audigy2 value almalısın,audigy2zs ye de hack yaptınmı,süper bi ses kartın olmuş olur
  • arkadaslar bide live 7.1 de bas tiz ayarı falan yok diye duydum bu dogrumu. Mixer faln varmı bilmiyorum ama benim live value de var.eger yoksa bence sinir bozucu bi durum benim bu kartta bile var.Audigy 2 value de var dimi bu tür bas tiz ayarları.
  • o sete audigy 2 zs filan çok gerekli değil ya gerci logitech tiz lerde başarısız ama yinede sööliim bana kalırsa audigy 2 zs filan o sete fazla kaçar
  • ben audigy 2 value arıyorum ama bulamıyorum....
    ithalatçı bile ellerinde olmadığını ve gelirsede az sayıda geleceğini aöylüyor.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Logitech tizlerde başarısız mı??? Tizlerde başarılı bir set veya marka söyler mirin o zaman? Lütfen home cinema setlerinden örnek ver bunu yaparken... Öyle hi-fi setlere girme..
    Ya ne zaman saçma sapan konuşmayı bırakacaksınız? Tizleri iyi olan creative setler mesela megaworks ve gigaworks, diğerleri bunlar kadar da iyi değil.
    Logitech setlerin tizleri bir megaworks veya gigaworks kadar iyi değil, ama bu durum logitech setlerin tiz kalitesinin kötü olduğu anlamına gelmez ki!!! Bişey "çok iyi"yse, diğeri de "iyi" olabilir.
    Ben megaworks kullanırken, gigaworks kullanırken tizlere dokunmazdım, çünkü setlerin kendi tiz ayarı vardı. Logitech setlerde tiz ayarı yok, zaten bu olay, tüm logitech setlerde en çok şikayet alan durum ancak benim gibi Audigy 2 ve üzeri ses kartı kullanıcıları tiz ses seviyesini %50den %60-65lere çıkardıklarında megaworks ve gigaworks tiz kalitesini çok rahat yakalamış olacaklardır. Bu iş böyle bilinsin artık.. Aynı şeyleri bozuk saat gibi tekrarlamanın anlamı yok...
    Sonra niye x530 setine Audigy2 zs fazla kaçsın ki? Yine saçma bir yorum!!! Ben 3 yıl önce Audigy 2 aldığım zaman inspire 6600le birlikte kullanıyordum. Şimdi aynı kartı z5500le kullanıyorum. Bu kart daha ne setleri kullandırır...
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

o sete audigy 2 zs filan çok gerekli değil ya gerci logitech tiz lerde başarısız ama yinede sööliim bana kalırsa audigy 2 zs filan o sete fazla kaçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 11 Kasım 2005, 1:57:55 >

• yahu ne kızıyon bu benim görüşüm. bende creative 4400 vardı onu arakdaşa satarak x-530 almıştım ve tizler bana creativeden soora çok dandik gelmişti soora audigy 2zs ses kartı aldım ve perfomans artışı ööle ahım şahım olmadı. ama megaworks te çok farkettirio yani onboardla deniom megayı bide audigy le ses farklı logitechte oluşan farkın 10 katı filan. yorumlarıma saçma diyosun ama sonuç olarak bu kendi görüşüm bana şunu diyebilirsin yanlış düşünüyorsun filan.. saçma sapan yorum yazma dersen laf atmış olursun neyse olsun sorun deil bi daha yorum yazmam hiçbiyerer olur biter. beyler side aman ha kendi görüşlerinizi yazmayın wolverine le ters olunca laf falan yiyosunuz..
  • Ya kardeş, senin amacın ne? Bişey biliyorsan yaz da ne bildiğini anlayalım!!! Ama bilmediğin halde böyle bilmiş numaraları çekersen böyle benim gibi daha kaç kişi çıkar karşına!!! Bu forumda senin gibi bilmediği halde atıp tutan çok oldu, ama nasıl forumu terkettiler gelseler de anlatsalar...
    Ya insanlara bulaşmadan yaz ya da yazdıklarınla rezil olmamak için hiçbişey yazma olsun bitsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

yahu ne kızıyon bu benim görüşüm. bende creative 4400 vardı onu arakdaşa satarak x-530 almıştım ve tizler bana creativeden soora çok dandik gelmişti soora audigy 2zs ses kartı aldım ve perfomans artışı ööle ahım şahım olmadı. ama megaworks te çok farkettirio yani onboardla deniom megayı bide audigy le ses farklı logitechte oluşan farkın 10 katı filan. yorumlarıma saçma diyosun ama sonuç olarak bu kendi görüşüm bana şunu diyebilirsin yanlış düşünüyorsun filan.. saçma sapan yorum yazma dersen laf atmış olursun neyse olsun sorun deil bi daha yorum yazmam hiçbiyerer olur biter. beyler side aman ha kendi görüşlerinizi yazmayın wolverine le ters olunca laf falan yiyosunuz..

• abicim audgy alırısn bide ordaki eax ayarlarından teknoyu açarsın müthiş olur ses sistemin en dandik sistemi bile toparlar o ses kartıo bizzat benim eski setten biliyom tabi o dandik değildi ama müthiş kalite artar vcd falan izlerken seste ses kartını sunduğu Cmss özelliğini açrsan dostum ses dolby digital gibi oluyop centerden sadece konuşmalar geliyo ses baya sadeleşip netleşiyor son seslerde bile ozman vcd izlerken çatlama olmuyo daha birçok özelliği var ses kartının onboarddan çok çok üztün oyunlara gerçekten ii bir atmosfer katıyo kart benim en çok sevdiğim yanı kendi ses banksı var ve klavye ile baya müzik yapabiliyosun
  • Ya wolverin kardes iyi güzel tartışmışsınızda bide bana cevap yazsaydınız daha güzel olurdu.Neyse ben bidaha soruyum kardes.Bu live 7.1 de bas tiz ayarı yokmus bu dogrumu?Benim sound blasster live value de bile var.Audigy 2 value de var dimi?Bide Audigy 2 value nin benim ses kartımdan ne gibi farklılıkları olcak performans bakımından centerdan ses gelmesi dışında?Şimdiden cevaplarınız için tesekkürler...
  • Bir kere Audigy2 value'de olan fazla özellikleri anlatmakla olayı bitiririz sanırım:
    a2 v'de eax 4.0 var, oyunlarda 7.1e kadar destek veriyor demektir.
    dvd-audio taktığında bu ses kartından faydalanırsın, diğer düşük kartlarda ses gelmez.
    dolby digital-ex ile thx sertifikası da var bu kartta.
    Daha geliştirilmiş cmss ayarı var, surround ses için.
    Ayrıca da giriş-çıkış seçenekleri daha fazla.
    Bu yazdıklarım senin kartta olmayan, a2 v'ye ait özelliklerdir.
    Ayrıca ses kalitesi daha fark ettirir aynı ses sistemini kullansan bile..
    quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

Ya wolverin kardes iyi güzel tartışmışsınızda bide bana cevap yazsaydınız daha güzel olurdu.Neyse ben bidaha soruyum kardes.Bu live 7.1 de bas tiz ayarı yokmus bu dogrumu?Benim sound blasster live value de bile var.Audigy 2 value de var dimi?Bide Audigy 2 value nin benim ses kartımdan ne gibi farklılıkları olcak performans bakımından centerdan ses gelmesi dışında?Şimdiden cevaplarınız için tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 11 Kasım 2005, 22:37:44 >

• Bide live 7.1 de bas tiz ayarı olup olmadıgının cevabını alabilsem inanın çook sevincem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgurgen -- 11 Kasım 2005, 23:13:22 >
  • Ya bass tiz ayarı olmadan olur mu? Tabii ki var ya.. Surround mixer, ses kartının sürücülerini kurarken de yükleniyor...
    quote:

Bide live 7.1 de bas tiz ayarı olup olmadıgının cevabını alabilsem inanın çook sevincem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 11 Kasım 2005, 23:23:14 >
  • quote:

Bide live 7.1 de bas tiz ayarı olup olmadıgının cevabını alabilsem inanın çook sevincem

bende yok diye biliyorum ama kullanmış değilim..
  • ya baska bi forum sitesinde okumustum heralde tam hatırlamıyorum ama yok demişlerdi.Satış stratejii falan demişlerdi.Bana da saçma geldi çünkü alt modeli olan live 5.1 de var mış ...Ben live 7.1 alcaktım bunu duyduktan sonra audigy 2 value yu düşünmeye başladım ..sinir bozucu ve garip bi olay bence...
  • http://www.tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315&nav=3

Bu linkte de görüldüğü gibi live 24 bitte surround mixer var.
    Audigy 2 value'de de var.
  • wolverine audigy ls 5.1 diye bi kart gördüm borsa pazarı diye bi sitede bilgin varmı bu kart hakkında.77 ytl bu kart.Şimdide audigy 2 value ile audigy 2 zs arasında kararsız kaldım.Almışken iyi bişey olsun istiyom.Bu ikisi arasnda çok büyük farklar varmı.Sen value yi zs ye hacklersin falan demiştin.Bunu yapınca tamamen zs gibimi oluyo.Hangisini alıyım sen olsan hangisini alırdın .Çok fark varmı bu ikisi arasında.Yorum ve önerilerini acele bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgurgen -- 14 Kasım 2005, 14:24:21 >
  • quote:

wolverine audigy ls 5.1 diye bi kart gördüm borsa pazarı diye bi sitede bilgin varmı bu kart hakkında.77 ytl bu kart.Şimdide audigy 2 value ile audigy 2 zs arasında kararsız kaldım.Almışken iyi bişey olsun istiyom.Bu ikisi arasnda çok büyük farklar varmı.Sen value yi zs ye hacklersin falan demiştin.Bunu yapınca tamamen zs gibimi oluyo.Hangisini alıyım sen olsan hangisini alırdın .Çok fark varmı bu ikisi arasında.Yorum ve önerilerini acele bekliyorum...

ls yi almada hangisini alırsan alçünkü ls ler zs ye hacklenemiyo.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.