selam beyler. daha önce bir oyunda bir sorun yasadım. bir eleman ses kartının driverini sil yeniden yükle dededi. ne alaka ise bende yaptım. denize düşen yılana sarılır misali. sistem yeniden baslatmamı istedi okey dedim. pc açıldı fakat windows çöktü sürekli hata verdim bende sistemi geçmiş bir tarihe yönlendirdim bu şekilde pc eski haline geri geldi fakat oyun kulaklıgından ses geliyor fakat 5+1 hoperlörlerden ses yok. bende denetim masası programlar kısmında realtekin ses kartı driveri varmı diye baktım. bu adresten B550 AORUS ELITE (Rev. 1.0) - *** | Anakart http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/B550-AORUS-ELITE-rev-10/support#support-dlen güncel ses kartı driverini indirdim. kurmaya çalıstım kurulum sekmesinde sistemi yeniden baslat diyor yeniden baslatıyorum bilgisayarı sürekli aynı realtekin kurulum ekranı karşılasıyorum her pc açılısında karsıma gelıyor. resmen kısır döngüye girdi her pc açılısında aynı kurulum ekranı ile karsılasıyorum.yönetici olarak bile kurulumu yaptım olmadı değisen yok |
ses kartı drıver yukleme sorunu

-
-
Bu sorunun çözümu yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürücü bilgisayarınıza daha önce yüklenmiş ise bilgisayarınızda dosyaları windows içinde genelde kayıtlı kalıyor. Kurulum ile değil de manüel olarak sürücüyü yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yüklemeyi deneyebilirsiniz dediğim şey ise, aygıt yöneticisinden mevcut kurulu olan ses kartı sürücüsünün oldu yerden sürücü üzerine sağ tıklayıp özelliklere basın. Açılan ekrandan sürücüyü güncelleştir'e basın. Gelen ekranda bilgisayarımdaki sürücülere göz ata tıklayın. Sonra bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin vere tıklayın. Listede 1-2 bilemedin 3 tane sürücü olur. O sürücülerden biri sizin daha önceki ses kartı sürücüsüdür. İçlerinden birini seçip ilerleye ilerle ile devam edip sürücüyü yüklemeyi deneyin. Olmazsa diğer sürücülerden birini seçin.
Bunu yapınca bilgisayarı yeniden başlatmanızı isteyebilir. Bilgisayarı başlatın ve sorunun gidip gitmediğini kontrol edin.
Kolay gelsin.
-
hallettim. bu adresten anlatılanları uyguladım.
teknodestek
Realtek ses Sürücüsü Yeniden Yükleme - TeknoDestekhttps://teknodestek.com.tr/ses-surucusu-yeniden-yukleme/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X