Arkadaşlar şuanda mevcut bi x530 ses sistemim var çok iyi olmasada fena bi sistem değil 10 m2 odam için. ses kartım onboard, şuanda ses sistemi almadan x530 u kullanaran X-Fi Xtreme Music alsam ses kartı olarak, onboard kartıma göre, x-530 da dahi fark duyar mıyım ?
Bir de yarın mavibilgisayarda z5500 fiyatı 339+kdv olucak diye okudum eğer doğru ise hemen almayı planlıyorum. alamasam dahi ses kartını faydasını görür müyüm ? Bir de son olarak ana konuyada yazdım ama burdada sorayım, z5500 tek versiyon mu yoksa farklı versiyonları var mı ?
Arkadaşım zaten x530 un var tekrar z5500 e neden para harcıycaksın? He ticaret yapıcam alıcam satıcam diyosan eyvallah. bence ona vereceğin para ile güzel bir ses kartı al, her halikarda o/b ses kartından daha iyi sonuç verecektir. X-Fi yeterli bir tercih.
iyi bi ses sistemi kurmak uzun zamandır aklımda var, x530 un sesi çok dolgun sayılmaz o yüzden z5500 almak istiyorum aralarında hissedilir bi fark olacağını tahmin ediyorum. yanılıyor olabilir miyim ?
z5500 ün ürettiği ses daha fazla elbet ama x530 u kullandığın odada 100m2 değildir zannedersem. Bence z5500 e yapacağın yatırımı ses kartına yap, x-fi dan daha iyi bir kart alabilirsin o yatırımla. x530 ile z5500 arasındaki fark hyundaiden inip mercedese binmek kadar bariz olmadığını düşünüyorum. Genede karar senin tabi ama paranı çarçur etme bana kalırsa.
nasıl bariz değil.x530 da derin bass diye duyduğun şeyin gerçeği z5500 de var.Ses kartı değil önce setin iyi olmalı.Setinin iyi olacakki ona değecek bir kartında olacak.
Yazdığım yazının içinden anlamak istediğini alıp yorum yazma, tamamını örnekle. Bak ne yazmışım yukarı hyundai den inip mercedese binmek kadar bariz değil.
En fazla ses güç farkı va aralarında, standart bir ev kullanıcısı için x530 gayet yeterli. He siz garajda dinliyosanız bilemem x530 garajı ses olarak dolduramayabilir, o zaman z5500 e ihtiyac var haklısınız.
oronraya katılıyorum 10 m2 lik bi odada z5500 çok abartılı bi tercih haa z5500 yerine x530u değiştirip daha iyi bişe alabilirsin lakin z5500 10 m2 odada çok abartılı kalır... ses kartıda alırsan katkı sağlar ama x530 x fi almana gerek daha orta halli bişe işini görür parayı okadar savurmana gerek yok...
ses kalitesi ile gücün alakası nedir 10 inç wooferın 5.25lik woofer la ses olarak bass olarak en azından kısık sesde de farkı çoktur arkadaşım.Alabiliyorsan imkanın var ise z5500al sonra zırt bırt set değiştirmezsin.İyi sete sahip insanlar 100m karede kullanmıyorlar kısarsın sesini ileride büyük ortamlarda da kullanırsın.Tavsiyem alabiliyor isen iyisini al sonra onu da alacağım bunu da alacağım derdine düşme.x530 la z5500 hundayiden inip mercedese binmek gibidir eğer bu işten biraz anlıyor isen.Aradaki fark çok fazladır.Hoparlör boyutundan gücünden ve verilerine kadar.Benlarda ses sistemlerinde fark yaratan unsurlardır.
Arkadaşlar sistem iyi olmadımı seskartının fazla bi fonksiyonu olduğunu zannetmiyorum. Michael Schumacher'in var elinde(ses kartı) süper bi pilot ama altına hundai araba veriyorsun al harikalar yap diyorsun yapabilecekleri çok sınırlıdır. Ama ona verdinmi ferrari'yi ozaman ikili tam olur ve istediğin verimi alırsın.Bunu terstende düşünebiliriz sen hundai şöförünü alırda ferrariye bindirirsen ondanda tam bi verim alamassın arabaya yazık olur. Benim mantıgım şudur bi ses sistemi kuruyorsam ses kartının fiyatı hoparlörlerin fiyatını geçmemeli derim. İkiside iyi ayarlanmalı.
Neyse ben daha bişi demiyorum dicemi dedim kararda parada senin arkadaşım. Bildiğini yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme