Şimdi Ara

Ses kalitesi iyi 800 liraya kadar telefon tavsiyesi lütfen??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tavsiyede buulunur musunuz benim istediğim ses kalitesi ve kamerası iyi olsun ve en az 2 çekirdek olsn. stabil olsn cok mu oldu

lütfen yardımcı olun

• s3 mini ye göz atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

s3 mini ye göz atabilirsin.

s3 mini olabilir aslında gm discovery alıcaktım ancak ses kalitesi cok kötüymüş ve kulaklıkları tanımıyormus dogru mudur??
  • upppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

s3 mini ye göz atabilirsin.

s3 mini olabilir aslında gm discovery alıcaktım ancak ses kalitesi cok kötüymüş ve kulaklıkları tanımıyormus dogru mudur??

Ses kalitesini bilemem ama,kamera konusunda s3 mini ye yaklaşamıyor. Ses konusunda,cihazların ana konularında sormanız daha iyi olur.
  • S3 mini yerine s2 daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

S3 mini yerine s2 daha iyidir

s2deki yamaha ses çipi leştir uzak durun
    galaxy nexusun TI ses çipi çok kaliteliydi herhangi bir yerde deneme şansın varsa deneyebilirsin başka TI ses çipsetli cihaz bulabileceğini sanmıyorum sonyde vardı bi kaç cihaz galiba
    onun dışında galaxy s1'de s3de s4de wolfson ses çipi mevcut, 1.5 sene önce TI kraldı wolfson 2. sıradaydı ama s4'le beraber gelen yeni wolfson serisi var deneme şansım olmadı
    galaxy nexus düşünmeyeceksen alacağın cihazda wolfson ses çipi olup olmadığını araştır, htc cihazlarda beats audio yazılımıyla oldukça iyi iş çıkarmakta,
    alacağın cihazı seçerken elektronik mağazasına kaliteli bir kulaklıkla git aynı şarkılar hepsinde dinle sonra pişman olma gerçi çok pişman olmazsın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 19 Temmuz 2013; 14:03:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

S3 mini yerine s2 daha iyidir

s2deki yamaha ses çipi leştir uzak durun
    galaxy nexusun TI ses çipi çok kaliteliydi herhangi bir yerde deneme şansın varsa deneyebilirsin başka TI ses çipsetli cihaz bulabileceğini sanmıyorum sonyde vardı bi kaç cihaz galiba
    onun dışında galaxy s1'de s3de s4de wolfson ses çipi mevcut, 1.5 sene önce TI kraldı wolfson 2. sıradaydı ama s4'le beraber gelen yeni wolfson serisi var deneme şansım olmadı
    galaxy nexus düşünmeyeceksen alacağın cihazda wolfson ses çipi olup olmadığını araştır, htc cihazlarda beats audio yazılımıyla oldukça iyi iş çıkarmakta,
    alacağın cihazı seçerken elektronik mağazasına kaliteli bir kulaklıkla git aynı şarkılar hepsinde dinle sonra pişman olma gerçi çok pişman olmazsın ama

Hocam genel olarak s2 daha iyi

• biraz bekleyin ve htc one mini alın.htc one ile aynı hoparlör ve ultra pixel kamera..tahmini 1000 lira altında çıkacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.