Şimdi Ara

Ses kalitesi en iyi mp3 player hangisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194
Cevap
1
Favori
48.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sunny discman tek geçerim alemin kralı en kral..ben hiç böle birşeye sahip olamadım ama arkadaşın vardı birtane cd yi bile okuyamıyordu... önemli olan insan olsun ses mühim deil
  • en iyi player sınıfına göre değişir.ben creative ve sonyi çok fazla dinleme fırsatı buldum ikisi arasında creative.ipodda epeyce dinledim creativeden üstün bulmadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mujim_007

    cowonun yanında cx 300 süper olur bence

    +1
  • sony nw-e505ve sennheiser mx200 mukemmel bir ikili hic baskabir alet aramiyorum
  • Bence creative dir.Ben kullanıyorum ve memnunum.

  • beklentilere göre değişir bu sıralama bence de.mesela çoğu kişi cowon demil "parlak" sesinden dolayı. ama tahmi ettiğim şey ise benim için doğru tercih olacağını zannetmiyorum. creative muvu vidz kullanıyorum tüm sesler parlak demeyim de cırtlak gibi.genel olarak nasıl diyeyim sert bir ses karakteri var. ama benim aradığım bu değildi. ben DUM DUM yerine GÜÜÜÜÜMMMMMM GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMM diye derinden gelen yumuşak bası seven birisiyim.aynı şekilde tizler midler de kulağa vurmamalı yormamalı.
    bu konuda size yardımcı olacağım tek husus arardığın kriterler benimki gibiyse creative muvo vidz i elemenizdir.diğer muvolar da aynıydı sanırım. ben hala kendime uygun bir dap bulabilmiş değilim. bi tek sony nin discmanlerinin ses kalitesi hoşuma gitmişti bu konuda.onda da bi kaç eksiklik vardı(bazen de coşmak için daha sert ses arıyor insan) ama şu an seç deseler kesinlikle onu seçerdim creative yerine.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Odysseus347

    beklentilere göre değişir bu sıralama bence de.mesela çoğu kişi cowon demil "parlak" sesinden dolayı. ama tahmi ettiğim şey ise benim için doğru tercih olacağını zannetmiyorum. creative muvu vidz kullanıyorum tüm sesler parlak demeyim de cırtlak gibi.genel olarak nasıl diyeyim sert bir ses karakteri var. ama benim aradığım bu değildi. ben DUM DUM yerine GÜÜÜÜÜMMMMMM GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMM diye derinden gelen yumuşak bası seven birisiyim.aynı şekilde tizler midler de kulağa vurmamalı yormamalı.
    bu konuda size yardımcı olacağım tek husus arardığın kriterler benimki gibiyse creative muvo vidz i elemenizdir.diğer muvolar da aynıydı sanırım. ben hala kendime uygun bir dap bulabilmiş değilim. bi tek sony nin discmanlerinin ses kalitesi hoşuma gitmişti bu konuda.onda da bi kaç eksiklik vardı(bazen de coşmak için daha sert ses arıyor insan) ama şu an seç deseler kesinlikle onu seçerdim creative yerine.

    hocam senin aradığın trekstor vibez




  • quote:

    Orjinalden alıntı: semtex960


    quote:

    Orjinalden alıntı: altug92

    n91

    Yok psp



    PSP'nin ses kalitesi çok harikadır.. Bi kaç yer gördüm ilk 10'daydı.. Nerde olduğunu hatırlamıyorum.. head-fi'de olabilir..




  • ben Sony NW-E505 mp3 player kullanıyorum... çoğu mp3 playerdan ses kalitesinin iyi old.u kesin... 330 ytl ye almıştım nerdeys 2 sene oldu alalı... geçen ankamallda gördüm ve fiyatı çok değişmemişti.. üst model bi mp3 çalar.. ama şimdi satılmıyo öle heryerde..

    bu aleti 2-3 sene Sennheiser mx 200 ile beraber kullandım.. şimdi yeni Sennheiser IE4 aldım onunla kullanıyorum çok memnunum..
  • sony'sinden iriver'ına birçok mp3 çaların farklı modellerini denememe rağmen Creative Zen vision M 30GB 'dan aldığım performansı hiçbirinden alamadım. GG'da amerikadan 380ytl gibi bir fiyata aldım geçen yıl. fiyat/performans 10 üzerinden 10.
  • zen micro 4gb var bende..sesi berrak olmasına rağmen bass açısından beni tatmin etmedi ne yazık ki..dolgun değil sesi bunu da ben sevmiyorum..iriver t10filan da denedim ama onun sesi de yeterince net değildi boğuk idi biraz ve ayrıntı creative kadar yokdu..bilmiyorum ne alsam artık bu işlere de biraz para dökmek gerekiyor sanırım
  • ben dayanamadım Creative Zen Vision M 30 GB lık modeli varken, hatta bir de iRiver ın ** çok sevdiğim ** IMP-550 disckmeni varken ..

    gittim daha demin, bir de Trekstor Vibez aldım, Westone UM 2 im ile inşallah iyi bir ikili oluştururlar ..
    daha hiç denemedim vibezı, kullandıkça deneyimleri yazarım sizlere de ..
  • oo newniyaz hocam hayırlı olsun inşallah istediğin neticeleri alırsın..dandik bir sistem bile hoşumuza gidebilir bu ses işi biraz farklı..uyum iyi olunca olay başkalaşıyor..izlenimlerinizi paylaşmanız dileği ile iyi akşamlar
  • http://www.nt.com.tr/urun.php?uid=16138
    http://www.nt.com.tr/urun.php?uid=15664
    http://www.sanalmarketim.com/urun/7cde3d20e0f61055b355192a2c75af9f/?liste&ref=%2Ckeywords%3Amp3&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=2
    arkadaslar bu 3 urunden hangısını bana onerırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longburak -- 2 Ekim 2007; 22:20:38 >




  • Bence bu sorunun tek bir cevabı yok.Önemli olan cihazın ve kulaklığın uyumu.Ben JXD marka mp4 ve JVC marka kulaklığın uyumundan on derece memnunum.Denediğim bir çok cihaza göre ses kalitesi çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 2 Ekim 2007; 22:19:12 >
  • bence gerilim yükseldikçe ses daha da iyileşiyor..sanırım lityum ion pille çalışan mp3çalarların 1,5v ile çalışan playerlardan daha iyi çalması da bu sebepten .o ürünü dinlemedim ama 100liranın altında olan trekstorların sesi berbat diyebilirim..
  • lısteye sonradan 2 urun daha ekledım onlarada bır goz atarsanız sevınırım
  • trekstor hakkında yorum yapamayacağım kullanmadım ama philipslerde sesi fazla açamazsın otobüste otobüsün motor sesi dinlediğin müziği bastırır hiç bulaşma. en iyisi creative derim cihazı dinledim bizzat.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: umut1001

    bence gerilim yükseldikçe ses daha da iyileşiyor..sanırım lityum ion pille çalışan mp3çalarların 1,5v ile çalışan playerlardan daha iyi çalması da bu sebepten




    hımm ilginç bişi acaba doğrumu... bilimsel açıklaması vardır ve doğru olabilir tam anlamıyorum sesin teknik olaylarından ama...
  • açıklaması var ama şu anda yatıyorum sonra anlatırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.