Şimdi Ara

Ses İnceliği :(( [KAYITLI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15 yaşındayım sesim çok ince kadın sesine benzetiyolar Acaba ergenlikten dolayımıdır düzelirmi ? Yoksa ne önerirsiniz ?

Ses İnceliği :(( [KAYITLI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackHarkness -- 25 Ağustos 2011; 19:33:20 >

• Düzelir.Benimde öyle senin gibiydi.29 Ekimlerde hep şiirler okurdum.Şimdi boru sesli diye çağırır arkadaşlar beni.
  • Valla kendimi rahatlatmam lazım cs oynuyodum bi konuşim dedim sw den kovdular :D
  • Takma kafana bi kac seneye duzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackHarkness

Valla kendimi rahatlatmam lazım cs oynuyodum bi konuşim dedim sw den kovdular :D

Hangi server?
  • Ses kaydı atsana bi, ona göre yorum yapayim cunku benım de basımdan gectı hatta benım 2 sesım vardı. biri ince biri kalın. liseye kadar ince ses kullandım. liseye başladıktan sonra kalınla devam ettim
  • O zaman kız olarak gir :D Şaka maka o ses sen ergenliğini bitirince gider, şimdiden yap 3-5 kayıt :D sonra dinler dinler gülersin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kaydı kalite problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.turkrapfm.net e girr yayındaki arkadaş 17 yaşında birde sesine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarbi reyiz

www.turkrapfm.net e girr yayındaki arkadaş 17 yaşında birde sesine bak

Iyy o ne öyle.

Kapattım hemen sayfayı.
  • Sesin kalınlaşması ergenliğin genel özelliklerinden biridir. Bazıları ergenliğe geç girebiliyor. 1-2 sene sonra sende girebilirsin belki. Ben 13 yaşındayken girmiştim yanlış hatırlamıyorsam. Ses kalınlaşıyor ve arada bir tizleşiyor
  • Sesin ince olması çokta kötü sayılmaz biraz kalınlaşsın ama boru gibi bir sese de özlem duyma derim. Tenor ses her zaman sevilir ve pes seslere göre ön plana çıkar. Şan üzerine eğitim veren birisi olarak, dua ette fazla kalınlaşmasın sesin derim :) Kullanmayı düşünürsen tabi müzik açısından, ben herşeye müzik açısından bakıyorum haliyle :))
  • ben bunun için psikoloğa gitmiştim. ben kalın sesimin farkındaydım ancak garip geldiği için kullanmıyordum. adam bunun normal olduğunu aslında şimdiki sesimin(o zamana göre) anormal olduğunu vs anlattı. ses tellerimin üzerine bir bastırdı sesi bir açtı. o gün bugündür ailem psikoloğa lanet okuyor. ulan evde savaş borazanıyla yaşıyoruz diyolar eğer sen de kalın sesinin farkındaysan onu kullanmaktan çekinme normal olan o.
  • çamaşır suyunu yumurtanın akıyla karıştırıp iç

• Hiç unutmam lise birdeyken daha sesim ince, öğretmenler gününde sunuculuk almıştım. Bi de tel vardı dişimde. Çıktım kürsüye, konuşmaya başlamamla üst sınıfların kahkahaya girmesi bir olmuştu. Allah utandırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

çamaşır suyunu yumurtanın akıyla karıştırıp iç

Seni yan yatırıcam

quote:

Orjinalden Alıntı : YodaTheMaster

ben bunun için psikoloğa gitmiştim. ben kalın sesimin farkındaydım ancak garip geldiği için kullanmıyordum. adam bunun normal olduğunu aslında şimdiki sesimin(o zamana göre) anormal olduğunu vs anlattı. ses tellerimin üzerine bir bastırdı sesi bir açtı. o gün bugündür ailem psikoloğa lanet okuyor. ulan evde savaş borazanıyla yaşıyoruz diyolar eğer sen de kalın sesinin farkındaysan onu kullanmaktan çekinme normal olan o.

Valla ben sesimi kalınlaştırıp konuşuyorum fakat bana öyle geliyor heralde kalınlaştırıp kaydedince ince geliyor.Demekki tam olarak farkında değilim psikolog sadece akord mu çekiyor kardeşim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

çamaşır suyunu yumurtanın akıyla karıştırıp iç

• ergenler, sesi oturmamış tiplerin hepsi sesini kalınlaştırır. kendisini güçlü hissediyor belki ama dışarıdan komik gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

Ses kaydı atsana bi, ona göre yorum yapayim cunku benım de basımdan gectı hatta benım 2 sesım vardı. biri ince biri kalın. liseye kadar ince ses kullandım. liseye başladıktan sonra kalınla devam ettim

Aynen benımde boyleydı lıseye gecerken kalın olanı ( o zamana gore ) kullanmaya baslamıstım. Ama sesım cok kalın degıl memnunum .
  • Su iç.
  • 15 yaşımda benimde inceydi. 16 yaşımda sigaraya başladım zaten, şimdi borozan gibi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.