Şimdi Ara

Ses ilgili bir problem ( Ses kesiliyor ve ses ile ilgili her şey yavaşlıyor. )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden çok sık yaşamazdım bu sorunu. Ayda bir kere filan olurdu ve önemsemezdim. Fakat Rocksmith için gitarımı amfiye bağladım, amfi'nin kulaklık çıkışını da bilgisayarın Line In ( mavi ) kısmına taktım. Gitarın sesini gecikmesiz ve güzel bir şekilde alıyorum. Oyunu açıp 3-5 dakika takıldığımda ses kesiliyor, oyun, windows player, videolar vs. ses ile ilgili her şey yavaşlıyor ( Misal youtube'ta video yavaşlıyor, fakat tarayıcı gayet normal şekilde diğer işlevlerini yapıyor.). Monitörümü HDMI girişine taktığım için sesi monitörden de alabiliyorum, eğer sesi monitöre verirsem sorunlar düzeliyor, fakat eski haline getirdiğimde sorun yine devam ediyor ta ki yeniden başlatana kadar. Şöyle bir şey denedim line in'in sesini monitöre yansıttım, gitarın sesini duyabiliyorum, fakat diğer sesler yine yok ve o seslerle bağıntılı her şey yine yavaş. Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır :). Şimdiden teşekkürler.

Not: Ses kartım onboard sanırım.
    Not2: Bilgisayarımı yeni formatladım, güncel driver kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibaNeko -- 21 Haziran 2013; 15:04:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses ile ilgili Sorun
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.