Şimdi Ara

Ses Gösterge simgesi Sağ Alt Köşede Yok. Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
79.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk oncelıkle merhaba normalde sağ alt köşede ses'i açıp kapamaya yarayan bir icon vardı şimdi o yok. denetim masası/ses efekti ses aygıtları na giriyorum Görev çubuğuna ses ayarı simgesi yerleştir. diyorum bana şu hatayı veriyor.

Ses Denetim programım Yuklenmemiş olduğundan windows görev cubugu ustundeki ses denetimini gösteremiyor.Bunu göstermek için Denetim masası / program ekle/kaldır kullanın?

ama arkadaşlar benım bılgısayarımdan ses gelıyor. film mp3 vsvs dınlıyebılıyorum ama. sadece o simge yok? ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz tşkler.

• ??? bılen yokmudur arkadaşlar
  • ses kartını yeniden yükle derim ben
  • ??? yokmu bılen?
  • driverin mi uçtu yoksa bence yeniden kaldırıp driverini kurmanı tavsiye ederim...
  • Denetim masası/ses efekti ve ses aygırları/Görev çubuğuna ses ayar düğmesi yerleştir'e tik at, bunu yaptıktan sonra görev çubuğunda ses ayar ikonu çıkacaktır.
  • oncelik ilk once bır sorudugum soruyu bastan aşağı okurmusun. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardon
  • DRIVER YÜKLE TEKRAR ARKADAŞIM ODA OLMADI SİSTEM GERİ YÜKLEME YAP BELKİ PROBLEMİN ÇÖZÜLÜR.SES KARTIN ONBOARD MU YOKSA HARİCİ BİR SES KARTIMI KULLANIYORSUN.
  • en son yapıcagım sey driver yuklemektı tekrar.

ama belkı baska 1 caresı vardır dıye sızlere sorayım demıstım sanırım yok.
    tekrar kurucam driver i tşkler yardımlarınız ıcın..
    bu arada benım bılgısayar kafayı yedı sıstem ı gerı almıyor. belli bir tarihe al dıyorum sistemi sistem yuklemesi yapılmadı dıyor neyse driver i yukluyım hersey ıcın tşkl.
  • Driver ile alakalı değil Denetim masası/Program ekle kaldır/Windows bileşenlerini ekle kaldır/ altında donatılar ve hizmet programlarındaki işareti kaldır ileri yi tıkla sonra bu işlemi tekrar la ama bu sefer donatılar ve hizmet programlarındaki kutucuğu yeniden işaretle.
  • heyt be cok saol tşkler halloldu sorunum cok saol
  • arkadaslar bunları bide windows 7 de anlatsanız *
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symmetrical

Driver ile alakalı değil Denetim masası/Program ekle kaldır/Windows bileşenlerini ekle kaldır/ altında donatılar ve hizmet programlarındaki işareti kaldır ileri yi tıkla sonra bu işlemi tekrar la ama bu sefer donatılar ve hizmet programlarındaki kutucuğu yeniden işaretle.

ben bu bölüme windows 7'de nasıl girecem bilen biri söyleyebilir mi? (windows bileşenleri kısmını bulamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çürük Kemik -- 22 Mart 2013; 17:05:47 >
  • bilgisayarını guncelle en köu ihtimalse yeniden sistem kur sorun kalkar kolay gelsin
  • benimde öyle oldu sadece ses açma kapama için (kısma-artırma dahil) Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses ten kayıttan yürüte basın hoperlör aygıtınız çıkıyo ona sol tıklayın aşağıdaki özellikler yazısının kilidi açılıyor ona basın ses açıp kapıyabiliyosunuz (kısma-artırma dahil) o kadar üşengeç olmayın dediğim yerleri açın öyle yapın...

• https://www.youtube.com/watch?v=pBSjWiiEEvM şu videoya bakın ben denedim oldu .

• forumda biri bu sorunu çözmüş bende işe yaradı paylaşıyorum ..

Başlat

Aramaya regedit yazın ve ENTER tuşuna basın.

Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya İzin Ver'i tıklatın.

Bulun ve aşağıdaki kayıt defteri alt anahtarını tıklatın: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Classes \ Local Settings \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ TrayNotify

Ayrıntılar bölmesinde, IconStreams'i sağ tık yapıp Sil'i tıklatın ve sonra Evet'i tıklatın.

Ayrıntılar bölmesinde, PastIconsStream'i sağ tık yapıp Sil'i tıklatın ve sonra Evet'i tıklatın.

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın.

Explorer.exe işlemi yeniden başlatın. Bunları yapmak için şu adımları izleyin:

CTRL + SHIFT + ESC.

Görev Yöneticisi'nin İşlemler sekmesinde, explorer.exe işlemi tıklatın ve sonra İşlemi Sonlandır iki kez tıklatın.

Dosya menüsünde, Yeni Görev (Çalıştır), explorer yazın, tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.

Görev Yöneticisi çıkın.

• Ses kartı yanmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    işe yaradı teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.