Şimdi Ara

SES DAĞITIM PROBLEMİ LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CREATİVE SOUND BLASTER LİVE 5.1 ses kartı kullanıyorum. buna bağlı olarakda creative 6.1 6600 ses sistemi kullanıyorum. ama ben bu sistemi 6.1 olarak değilde 5.1 olarak kullanıyorum. yani speakerların 1 tanesine ses kartı sesi iletmiyor. Creativin resmi sitesinde ("Dahili CMSS® takviyesi ve Sound Blaster 5.1 ses kartlari ile oyun ses sahasindan çarpici bir 6.1 etkisi elde edebilirsiniz.)" 5.1 ses kartıyla 6.1 etkisi elde edebileceğimi söylüyor. bu nasıl olcak yardım

http://tr.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=24&product=465

• bıraz garıp dıılmı bence olmaz gıbı cunku 6 kanl ses kartı ıle 7 kanal sıstem dedıgın gıbı calısmaz
  • 7+1 destekli 8 kanal ses kartı almalısın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODATalien

7+1 destekli 8 kanal ses kartı almalısın....

Dostum problem 6+1 yada 7+1 ses kartıyla bu sesi almak değil.http://tr.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=24&product=465 (tıklayıp bakarsan) 5.1 ses kartıyla 6.1 sistemin çalıştılacağını söylüyor. problem bu. Bunu 5.1 ses kartıyla nasıl becercez ???6+1 yada 7+1 ses kartlarıyla bu sesi almasını bende biliyorum.

• bence cümleyi daha dikkatli okumalısın.. 6.1 ses alırsın demiyo.. 6.1 ses etkisi alırsın diyo.. yani öyle hissedersin.. hem 6.1 ses alırsın dese bile 5.1 destekli bi ses kartından 6.1 ses almak teknik olarak çok zor.. yani ek falan yapmadığın sürece tabi..
  • ikisini bi arada kuıllanmak istiyorsan streo çevirici jack kullanmalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: saltuk_bugrahan

ikisini bi arada kuıllanmak istiyorsan streo çevirici jack kullanmalısın

Neyin ikisini bir arada kullancaz??? Ne stereo çeviricisi ne alakası var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.