Şimdi Ara

Ses aygıtını tanımlayamıyorum (SS li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski kullandığım pc me bir ekran kartı takviyesi yaptım ve format attım. Fakat ne hikmetse sürücülerin hepsini kurmama rağmen ses alamıyorum. Eskiden böyle bir sorun yoktu. Bilgisayarda bir ses aygıtı görünmüyor.

Ekran görüntüsü:
     Ses aygıtını tanımlayamıyorum (SS li)

Doğrudan resim urlsi:https://store.donanimhaber.com/98/42/5e/98425ec110a1e9ed8520e6802b9536ff.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsta -- 29 Ekim 2012; 0:48:07 >

• Merhaba,

Bios dan ses kartını iptal edip tekrar dan aktif edip deneyebilirmisin?

Ek olarak, ses kartı driverını tamamen kaldırıp üretici web adresinden güncel olan driverı indirip kurup deneyebilirsin
  • Deneyip durumu yazacağım
  • ekran kartinin hdmi ses cikisi aktif olmus bu yuzden 2 tane ses kargi gorunmekte. denetim masasindaki ses simgesinden default olani c-media olana getirirseniz sorun cozulecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 1 Kasım 2012; 1:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

ekran kartinin hdmi ses cikisi aktif olmus bu yuzden 2 tane ses kargi gorunmekte. denetim masasindaki ses simgesinden default olani c-media olana getirirseniz sorun cozulecektir.

Ses aygıtı yok olarak görünüyor. Seçim yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingsta

Selam
    C-Media High Defination Audio Device yazan sürücüye sağ tıklayın ve kaldır seçeneği ile kaldırdıktan sonra yenisini kurun..

Veya sürücü üzerine sağ tıklayarak Sürücüyü güncelleştir seçeneğine girerek şunları yapın.
    1. Evet yalnızca bu kez --► İleri
    2. Değişen penceredeki altta olan radyo butanına tıklayın(Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş)) --► İleri
    3. Değişen penceredeki altta olan radyo butanına tıklayın(Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim) --► İleri
    4. Değişen pencerede uygun(C-Media High Defination Audio Device) varsa onua tıklayarak etkinleştirin.
    5. Bu sürücü yoksa, pencere altındaki Disketi var seçeneğine tıklayarak sisteminizden C-Media High Defination Audio Device klasörünün içindeki .ini dosyasını göstererek uygulamayı tamamlayın.

Şu an siz sadece ekran kartının ses sürücüsünü kullandığınızdan, ses aygıtı çalışmıyor..
    Şimdilik bu kadar ve kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    C-Media High Defination Audio Device yazan sürücüye sağ tıklayın ve kaldır seçeneği ile kaldırdıktan sonra yenisini kurun..

Veya sürücü üzerine sağ tıklayarak Sürücüyü güncelleştir seçeneğine girerek şunları yapın.
    1. Evet yalnızca bu kez --► İleri
    2. Değişen penceredeki altta olan radyo butanına tıklayın(Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş)) --► İleri
    3. Değişen penceredeki altta olan radyo butanına tıklayın(Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim) --► İleri
    4. Değişen pencerede uygun(C-Media High Defination Audio Device) varsa onua tıklayarak etkinleştirin.
    5. Bu sürücü yoksa, pencere altındaki Disketi var seçeneğine tıklayarak sisteminizden C-Media High Defination Audio Device klasörünün içindeki .ini dosyasını göstererek uygulamayı tamamlayın.

Şu an siz sadece ekran kartının ses sürücüsünü kullandığınızdan, ses aygıtı çalışmıyor..
    Şimdilik bu kadar ve kolay gelsin..

Bilgisayar benden uzakta olduğu için, denemeleri arada bir yapabiliyorum. Bu sefer oldu

Dediğiniz gibi sürücüyü güncelledim "C-Media High Defination Audio Device" ı seçtim olmadı. "High Definition Audio için Microsoft UAA İşlev sürücüsü" vardı onu seçtim ses sorunsuz bir şekilde gelmeye başladı.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilgisayar benden uzakta olduğu için, denemeleri arada bir yapabiliyorum. Bu sefer oldu

Dediğiniz gibi sürücüyü güncelledim "C-Media High Defination Audio Device" ı seçtim olmadı. "High Definition Audio için Microsoft UAA İşlev sürücüsü" vardı onu seçtim ses sorunsuz bir şekilde gelmeye başladı.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

Selam
    Sesi çalıştırdığınıza sizin adınıza sevindim.

Başka bir bilgi vermek isterim..
    Bilgisayar ne kadar uzakta olursa olsun yanınıza alabilirsiniz. Örneğin; ben buradaki kullanıcıların bazılarının veya Almanya'daki tanıdıklarımın bilgisayarlarını İzmir'e 10 sn. içinde getirerek gerekli düzenlemelerini yapıyorum.

Bunu siz de Teamwiver aracılığı ile yapabilirsiniz. Fakat, ID numarası ve şifreyi alabilmeniz için karşı bilgisayarda birinin olması gerekir. Eğer önceden belirlenmiş bir ID veya şifre varsa buna gerek kalmadan bilgisayarı yönetebilir, ayarlayabilir ve hâttâ bu hususta yeterli bilgiye sahipseniz, format dahi atabilirsiniz.
    Bilginize ve kolay gelsin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.