Şimdi Ara

Servisteki S3 için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 Nisan tarihinde Vatan bilgisayar(bornova)dan eşime S3 aldım. Ancak telefonun pil ömründe problem vardı. Hemen hemen bekleme moduna yakın bir kullanımda şarj 12 saatte tükeniyordu.

Telefonu 20 Nisan tarihinde Vatan teknik servisine "yeni ürün değişimi" için teslim ettim. Telefonu teknik servise göndermişler, servisten bugün sonucu öğrendim. 2 işgünü yapılan kontrollerde telefonda herhangi bir problem olmadığı görülmüş. Ancak telefonun hafıza kartının değiştirilerek tekrar kullanılması tavsiye ediliyormuş. Ayrıca yazılımı güncellemişler. Servise telefona herhangi bir işlem yaptınız mı diye sordum, telefonu açmak/tamir gibi. Yazılım güncellemesi sonrası son kontrolde telefonun açılarak kontrol edildiği söylendi. Hafıza kartı garanti kapsamında değilmiş, benim yeni bir kart alarak kullanmam gerekiyormuş Şunu belirtmek isterimki mevcut hafıza kartı telefonun orjinal hafıza kartı. İlave bir kart almadım, kullanmıyorum.

Telefon yarın Vatan bilgisayarda olacak. Ben telefonun kendisinde veya bataryasında problem olduğunu düşünüyorum. Açıkçası telefonu bu şekilde kullanmak istemiyorum, henüz 2 haftalık telefonun servisten açılıp işlem/tamir görmüş hali beni rahatsız ediyor. Yarın gittiğimde nasıl hareket etmeliyim. Tekrar yenisi ile değişimini talep edebilir miyim Vatan teknik servisinden? Vatan'dan daha önce çok defa alışveriş yaptım ilk defa bu şekilde bir problem yaşıyorum.

Tüketici mahkeme heyetine başvuru yapabilir miyim? Bana acil bilgi vermenizi rica ediyorum, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Lütfen bana nasıl hareket etmem gerektiği konusunda yardımcı olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.