Şimdi Ara

Servispoint'in kazıklama merakı ve termal macun sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GL62M modelini kullanıyorum 1 ay sonra 2.yılı dolmuş olacak bu aralar havaların da artmasıyla bilgisayar tarayıcıda gezerken bazen 60 dereceyi görebiliyor oyunlarda hem normalden yüksek oluyor hem klavyeyi fazla ısıtıyor hem de normalde daha geç serinliyor. PC tüm gün açık olunca termal macunu bitmiştir belki diye düşünüp servise mail attım kaça değişir diye gelen cevapta soruma cevap dışında her şey var. Fiyat sorarken garantili olduğunu da belirttim.

    "Ürününüz en kısa süre içerisinde incelenip ücret bilgisi iletilecektir. Genel bakım temizlik ücreti 250TL+KDV’dir." Bu ne şimdi bana ne genel bakımdan ben termal macun fiyatını sormuşum.


    Alta da şunu eklemişler

    "Not: Eğer cihazınızda kullanıcı hatasına bağlı bir arıza tespit edilirse veya cihazınızın garanti süresi sona ermişse, ücretli onarım yapılacaktır. Onarım öncesi gerekli incelemeler yapılarak Arıza tespiti yapılacak, onarım ücreti tarafınıza bildirilecek ve onayınız istenecektir. Ücreti onaylamamanız durumunda 150 TL + KDV (177 TL KDV dahil) arıza tespit ücretimiz bulunmaktadır. Bu ücreti yatırdıktan sonra cihazın gönderimi tarafınıza gerçekleştirilecektir. Ücreti onaylamanız durumunda herhangi bir arıza tespit ücreti talep edilmeyecektir."

    Onlarım falan ne alaka şimdi ben hasar tespiti mi istemişim hasarı onarın demesem bile 150 lira masraf kitliyorlar.

    PCyi aldıktan 1 ay sonra fanı bozulmuştu servisi aradım yollayın hemen dediler yolladım değiştirdiler temizleyip yolladılar 2 gün falan sürdü ve ücret alınmadı oo ne güzel demiştim o zaman. Birkaç ay önce de SSD ve RAM taktırmak istemiştim fiyat sordum "Montaj ücreti 250 TL+KDV’dir." şeklinde cevap geldi. Bunlara selam verince 250 TL+KDV şeklinde cevap veriyorlar sanırım.


    Termal macun konusuna dönersek ucuz olsaydı uğraşmayıp yollayacaktım ama şu an kendim sürmeyi düşünüyorum miktarı falan da önemli artık öğreniriz tecrübe de olur. Buraya kadar okuduysanız bir termal macun tavsiyenizi de alırım







  • Okuma özürlü olduklarından ezbere cevap atmışlar hocam. Garanti var diyorsun para falan alamazlar sen yolla pc ni bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz istifa

    Okuma özürlü olduklarından ezbere cevap atmışlar hocam. Garanti var diyorsun para falan alamazlar sen yolla pc ni bence
    Özellikle kdv dahil fiyat sordum geçende de 250+kdv demişler bu kdv yüzde kaç bilmiyorum diye ama onu bile okumamışlar. SSD ve RAM'i kendim takmıştım o fiyatı görünce ama şimdi emin olamadım.
  • Hocam bende GP62M var, geçen yaz garantisinin bitmesine 1 ay kala götürdüm Servispoint'e genel bakım, temizlik ve termal macun yenileme işlemlerini yaptırmak istediğimi söyledim. Ayrıca SSD'yi takarken SSD sabitleme vidasının yuvasını kırmıştım, bunu da söyledim ve ücretsiz olarak yenilemelerini rica ettim. 1 gün sonra almaya gittiğimde sağolsunlar hem temizlik ve bakımını yapmışlardı hem macunu yenilemişlerdi hem de SSD yuvasını ücretsiz bir şekilde onarmışlardı. Tek kuruş almadılar sağolsunlar. İstanbul'da olduğum için direkt kendim götürdüm konuştuk ettik öyle yaptık. Uzaktan olunca memnuniyet oranı düşüyor sanırsam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.