Şimdi Ara

servis yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iphone de dünden beridir "servis yok"yazıyor ne oldu acaba böle oldu bi yardım lütfen

• Türkiyeden almadıysan eğer kayıtsız olduğu için kapanmıştır, yüksek ihtimal..
  • evet türkiyeden aldım email fake ti zaten bende geçen gunlerde yeniden kurdum 1.1.4 sonra dun işte servis yok mesajı vermeye basladı,şimdi bugün gidip kaydettirsem kullanabilirmiyim
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

Türkiyeden almadıysan eğer kayıtsız olduğu için kapanmıştır, yüksek ihtimal..
  • Fake imei kullanılan iphone'lar sırayla kapanıyor.
    1 ay içersinde Türkiyeye girmiş pasaport bulman lazım kayıt ettirebilmen için.
    Sakın fake ile uğraşma eninde sonunda kapanıyor.
  • Forumda fake imei ile ilgili konular var, ben kayıtlı kullandığım için bilmiyorum. Ama biraz araştırırsan bulursun.
  • ben bugun gidip en iyisi kaydettiriyim ozaman hemen acılırmı telefon özelliği acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Fake imei kullanılan iphone'lar sırayla kapanıyor.
    1 ay içersinde Türkiyeye girmiş pasaport bulman lazım kayıt ettirebilmen için.
    Sakın fake ile uğraşma eninde sonunda kapanıyor.

• yaw arkadaşlar şu kayıt işini biraz açarmısınız.Bende de cumartesi başladı aynı sorun.
    Ben 1 ay önce kıbrıs a gittim geldim.Şimdi pasaportumla Turkcell e gitsem kayıt yaptırabiliyormuyum.
    Benimkide fake imei ile yapılmııştı.Biraz açın şu konuyu lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ömerözkan arkadasımızında dedigi gibi ben biraz önce gerçi avea bayisiyle konuştum 1 ay içinde çülkeye çıkış ve giriş yapılmıs bi pasapportla halloluyormus bu problem
    quote:

Orjinalden alıntı: emreterzioglu

yaw arkadaşlar şu kayıt işini biraz açarmısınız.Bende de cumartesi başladı aynı sorun.
    Ben 1 ay önce kıbrıs a gittim geldim.Şimdi pasaportumla Turkcell e gitsem kayıt yaptırabiliyormuyum.
    Benimkide fake imei ile yapılmııştı.Biraz açın şu konuyu lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.