Şimdi Ara

Servis Özel Servis İkilemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçen sene 30bin kmde 2018 1.6 Megane joy araç aldım. Araba 2019 trafik çıkışlı olduğundan Şubat ayında garanti bitmesine rağmen 3. bakımı serviste yaptırmış, buji değişimi dahil genel bakıma 2600 TL ödemiştim. Arabada şöyle bir sorun var 4.viteste şanzımandan uğultu sesi geliyor. Ustaya gösterdim, bu araçlarda yağ falan eksik kalmadıkça şanzımandan ses kolay kolay gelmez, arıza vermez diyor. Aracı denedik sesi tam olarak alamadık ama ben yalnızken bazen çok bariz duyuluyor. Şimdi ben 4. bakım için fiyat aldım servisten sırf yağ bakımı ve antifriz değişimi için 3500 4000 fiyat çıkarıyorlar. Araç yeni olduğundan herhangi bir şanzıman arizasında iyiniyet garantisine girer, en azından bir miktarını Renault karşılar diye umuyorum sırf bu nedenle iyiniyet garantisi devam etsin diye serviste bakım yaptırmak mantıklı mı sizce? Ayrıca daha önce başka bir aracı şanzıman arızası nedeniyle Fiat servise götürmüştüm. Servisler bu tür arızaları tüm parçaları değiştirerek onarıyor. Risk almamak için. Çünkü şanzımanda diğer aşınan parçalarla uyum sağlamama ihtimali var teorik olarak. O yüzden çok fazla fiyat çıktığından dışarıda yarı maliyete bu tür sorunları halledebiliyorsunuz. Sizce ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlar yanıt verirse sevinirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.