Şimdi Ara

Servis Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2010 MAzda 3 aracımın servis zamanı geldi, şaka maka 6 ay oldu alalı. Biliyorsunuz bakım 10.000 km veya 6 ay hangisi önce gelirse şeklindeymiş.

Ben arabayı özaydın dan aldım, ancak aksesuarları evo da takdırdım.

Evo hizmet anlayışı, yakınlık ve ilgi olarak on numara, yine bir çok inanın evo yu övdüğünü duydum. Arabamı her götürdüğümde maşallah sorunsuz hizmet aldım. Ama canımı sıkan bir şey var, hafta sonu elektrik ustası yokmuş orada bu bana enteresan geldi, bir de herkes yıllık izin kullanıyor, bu da canımı sıktı çünkü bir işyerine mali sıkıntı vs varsa zorunlu izin kullandırılır genelde, eh kışın ortasında yıllık izin pek normal gelmedi bana.

Özaydın ın servisini hiç bilmiyorum ama kafamda soru işareti yaratan şu oldu, özaydın da arabamı alırken xenon takabileceklerini söylediler.
    Geçenlerde evo ya sorduğumda xenon takıp takmadıklarını, arabaya xenon takmadıklarını çünkü sorun çıktığını söylediler. Şimdi ikiside mazda servisi, evo enayi değildir heralde para kazanacağı bir şeyden beni vazgeçirsin. İşte bu olaydan sonra özaydın ile ilgili bir endişe doğdu içimde.

Sizler hangi servisi kullanıyorsunuz arabalarınız için?

• ben şahsuvaroğlunu kullanıyorum memnunum
  • EVO nun mali bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum zira servise en çok yatırım yapan yenilerden biri. Karşılığını da aldıklarını düşünüyorum.

Eğer buradan memnun iseniz bence Servis Müdürü Sabahattin Bey e tlf açıp aklınızdaki şüpheleri gidermeniz en doğrusu olacaktır ama yine de başka servise gitmek isterseniz 10.000 / 6 Ay bakımı sıradan bir bakım. Kime gitseniz yağ, filtre değiştirebilirler. O kadar sorun olacağını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MazdaClubTR

EVO nun mali bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum zira servise en çok yatırım yapan yenilerden biri. Karşılığını da aldıklarını düşünüyorum.

Eğer buradan memnun iseniz bence Servis Müdürü Sabahattin Bey e tlf açıp aklınızdaki şüpheleri gidermeniz en doğrusu olacaktır ama yine de başka servise gitmek isterseniz 10.000 / 6 Ay bakımı sıradan bir bakım. Kime gitseniz yağ, filtre değiştirebilirler. O kadar sorun olacağını sanmam

Sabahattin Bey son derece kibar ve ilgili bir kişi. Dediğim gibi servisten de memnunum, her istediğimde beklediğimden iyi hizmet aldım.

Dediğim gibi benim kafama takılan elektrik ustasının sadece hafta içi çalışması idi.

Neticede en iyisinin evo olduğunu düşünüyorum tabiki aracı oraya götüreceğim. Benim prensibim tek bir servis ile çalışmaktır. Daha önceki arabalarımda hep aynı servise gittim. Servis çalışanları da hep arkadaşım oldular.

O sebeple ilk bakımda bu konuyu açtım. Yoksa ya filitre vs değişimi için profesyonellik aradığımdan değiş.

• bende aracı özaydından aldım ve 6 aylık bakımı geldi,servisi aradım ne kadar tutuyor diye toplamda KDV DAHİL 221 dediler biraz araştırma sonucu en pahalı kalem olan yağ değişim ücretini azaltmak için yağı dışardan almayı düşünüyorum bakalım bulabilecekmiyiz kullandıkları yağ mobil1 5w30 muş,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dttafo -- 18 Şubat 2010; 10:34:56 >
  • bugun 6 aylık bakımı yaptırdım kdv dahil 200 tl tuttu,paraya kıyıp aksesuar taktırmadan evin yolunu tuttum gene,şu ışıklı basamak plakalarından çok istiyorum bakalım ne zaman nasip olcak...
  • Bende seneler sonra Merser'den Evo'ya geçenlerdenim.Evo ve Sabahattin Bey'in ilgi ve alakasından çok memnun kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yağ konusunda bundan sonra tercihim Mazda markalı Dexelialar olacak. Hem ucuz hem de Mazda onaylı. Tabii gittiğimiz birçok servis başka yağ şirketleri ile antlaşmalı olduğu için bu yağın bulunması kolay değil ama ben ısrarla bunu isteyeceğim.. En son 5 Lt 75 TL idi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

Arkadaşlar 2010 MAzda 3 aracımın servis zamanı geldi, şaka maka 6 ay oldu alalı. Biliyorsunuz bakım 10.000 km veya 6 ay hangisi önce gelirse şeklindeymiş.

Ben arabayı özaydın dan aldım, ancak aksesuarları evo da takdırdım.

Evo hizmet anlayışı, yakınlık ve ilgi olarak on numara, yine bir çok inanın evo yu övdüğünü duydum. Arabamı her götürdüğümde maşallah sorunsuz hizmet aldım. Ama canımı sıkan bir şey var, hafta sonu elektrik ustası yokmuş orada bu bana enteresan geldi, bir de herkes yıllık izin kullanıyor, bu da canımı sıktı çünkü bir işyerine mali sıkıntı vs varsa zorunlu izin kullandırılır genelde, eh kışın ortasında yıllık izin pek normal gelmedi bana.

Özaydın ın servisini hiç bilmiyorum ama kafamda soru işareti yaratan şu oldu, özaydın da arabamı alırken xenon takabileceklerini söylediler.
    Geçenlerde evo ya sorduğumda xenon takıp takmadıklarını, arabaya xenon takmadıklarını çünkü sorun çıktığını söylediler. Şimdi ikiside mazda servisi, evo enayi değildir heralde para kazanacağı bir şeyden beni vazgeçirsin. İşte bu olaydan sonra özaydın ile ilgili bir endişe doğdu içimde.

Sizler hangi servisi kullanıyorsunuz arabalarınız için?

xenon farda ne gibi sorun çıktığını da söylediler mi acaba? ben aracıma taktırdım.. bu anlamda yarı deriye de evo karşı çıkıyor. ama yarı deri de yaptırdım ben. yani olmayacak herşeyi mi yaptılar bana para kazanmak için?

• Merhaba,

EVO Otomobil olarak siz değerli arkadaşlarımıza en üstün hizmeti sunmak amacımızdır. Uyarılarınızı dikkate alarak, size sunduğumuz hizmeti en mükemmel seviyeye getirmek için çalışıyoruz. Her türlü konuda yanınızdayız. Bize aşağıda ki irtibat bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.

http://www.evo-mazda.com

Evo Satış: 212- 286 66 67
    Evo Servis: 212- 286 66 68

Evo Acil: 532- 256 90 40

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.