Şimdi Ara

Servis 20 İşgünü Hesabı Hakkında > ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. cihazımın arızası sebebiyle 16.12.2013'te servisi aradım kayıt açtılar o tarihte görüşme kaydım telefonda mevcut.
    cihazı 19.12.2013'te kargoladım ve 20'sinde ellerinde oldu. pazartesi normal şartlarda servisteki 20. günü oluyor.
    şimdi 20. iş günü yani pazartesi cihazı göndermeleri takdirde değişim talep etmem mümkün müdür?
    bir yerde okuduğum kadarıyla süreç servise arıza bildiriminde bulunulduğunda başlar diyor kimileride kargoya verildiğinde. bu durumda 20 işgünü dolmuş mu oluyor?
    tecrübe ve ya bilgi sahibi arkadaşların destekli yorumlarını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand

Kayıt açıldıktan, odeme varsa da odeme onayliktan sonra, haftanin alti gunu uzerinden saydilar bende.

peki hocam kayıt açıldıktan kaç gün sonra ellerine ulaştı laptop? birde ödeme mi aldınız yoksa değişim mi istediniz? başvuru için direk tüketici haklarına mı gittiniz?

Orijinalden alıntı: Duratorq_

quote:

Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand

Kayıt açıldıktan, odeme varsa da odeme onayliktan sonra, haftanin alti gunu uzerinden saydilar bende.

peki hocam kayıt açıldıktan kaç gün sonra ellerine ulaştı laptop? birde ödeme mi aldınız yoksa değişim mi istediniz? başvuru için direk tüketici haklarına mı gittiniz?

ödemeyi talep edin.Çünkü yeni cihaz gönderdiklerinde garanti süresi mevcut garanti süresi üzerinden işleniyor.

Arkadaşlar merhaba. cihazımın arızası sebebiyle 16.12.2013'te servisi aradım kayıt açtılar o tarihte görüşme kaydım telefonda mevcut.
    cihazı 19.12.2013'te kargoladım ve 20'sinde ellerinde oldu. pazartesi normal şartlarda servisteki 20. iş günü oluyor.
    şimdi 20. iş günü yani pazartesi cihazı göndermeleri takdirde değişim talep etmem mümkün müdür?
    bir yerde okuduğum kadarıyla süreç servise arıza bildiriminde bulunulduğunda başlar diyor kimileride kargoya verildiğinde. bu durumda 20 işgünü dolmuş mu oluyor?

Son durum ne oldu?Benim bilgissayarda serviste yurtdışından parça bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadırgs

quote:

Arkadaşlar merhaba. cihazımın arızası sebebiyle 16.12.2013'te servisi aradım kayıt açtılar o tarihte görüşme kaydım telefonda mevcut.
    cihazı 19.12.2013'te kargoladım ve 20'sinde ellerinde oldu. pazartesi normal şartlarda servisteki 20. iş günü oluyor.

Son durum ne oldu?Benim bilgissayarda serviste yurtdışından parça bekliyor.

Hocam benimde aynı yurtdısından parca bekleniyor diyo vereli 1 hafta oldu nerdeyse ne kadar zaman sonra yeni ürün talep edebiliyoruz ?
    Aksada Kanım Korkma;Haini Güldürmem!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ay içinde ödeme hakkında
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.