Fenerbahçe forması giyerken Milan da oynayan shevcenko nun 3 gol atmasına değinen servet: 'o maçta biz 3-5-2 oynuyoduk.Ben o karşılaşmada gilardinho yu tutmakla görevliydim. Shevcenko yu ise şimdi ismini söylemek istemediğim başka bir arkadaş tutuyordu. Ancak ben bunu bugüne kadar iyi niyetimden dolayı söylemedim.Herkes bu olayı yanlış biliyor. Fakat onunla yeniden karşılaşmak isterdim.' diye konuştu.
kaynak: zaman
simdi karsilassa o hirsla ilk pozisyonda kirmizi gorur yine yakar takimi. servet birak bu isleri. ne oldugun belli. taraftarin sevgilisi olup gs de kalici olmaya bak. sevayla bir daha karsilasman zor zaten boyle buyuk bir turnuva da. hazirlik maci ayarlasin soyle takimina ancak oyle karsilasirsin.
Küçük Servetçik
Shevcenko o maçta 4 gol atmamışmıydı
quote:
Orjinalden alıntı: tugtim
simdi karsilassa o hirsla ilk pozisyonda kirmizi gorur yine yakar takimi. servet birak bu isleri. ne oldugun belli. taraftarin sevgilisi olup gs de kalici olmaya bak. sevayla bir daha karsilasman zor zaten boyle buyuk bir turnuva da. hazirlik maci ayarlasin soyle takimina ancak oyle karsilasirsin.
Şu forumda ne acayip insanlar var ya...
Sen hep biz Kalli ile devam edecez sanıyosun heralde.
Ayrıca Servet eski Servet değil esas gülenlere benden
arkadaşa kızma , sende de at gözlügü olsa sende göremezdin
Bildiğin Anadolu kulübü futbolcusu. Karşısına Barbarez , Kiesling , Omotoyossi gibi adamlar çıkınca zaten belli oluyor herşey.
Neyse biz mutlu , Servet mutlu , gs mutlu... Ne güzel işte :)
Bütün yenilen golleri Servet'e mal ediyorsunuz ya gram akıl yok sizde.
Biz mal etmedik , zamanında siz mal ettiniz. Hatta videolar falan yaptınız Servet için. Allah'ın sopası yok işte , makara kukara sırası bizde :)
3 sene olmuş o maçtan sonra. servet sivas da bir yükseliş yakaldı ve bunu gs de devam ettiriyor. o zmn çok kötü oynuyordu ve alay konusu oluyordu ama o zamandan çok daha farklı.
quote:
Orjinalden alıntı: Indigo
3 sene olmuş o maçtan sonra. servet sivas da bir yükseliş yakaldı ve bunu gs de devam ettiriyor. o zmn çok kötü oynuyordu ve alay konusu oluyordu ama o zamandan çok daha farklı.
videoyu yeni gördüm manyak olmuş ki bizde yemedi o gollleri :D
Sheva 4 atmıştı o zaman
ya birakin servet eski servet degil islerini. bizdeyken takoz size gelince servet eski servet degil. kac avrupa macinda harika oynadi. onun yuzunden gruplara kalamiyodunuz belki de. adam lig oyuncusu. fizik gucu ve Turk olmasi haricinde bir artisi yok bence. ama servet eski servet degil gercekten akillanmis. sevgilisi olmus taraftarin daha uzun sene oynar sizde. tamam elinden geleni yapiyo ama gelistiremedi kendini. herhangi bir macta servet bi dunya hata yapip yenilmenize neden olursa aglamayin sakin ama. hatirliyorum butun gsli arkadaslarim servetle alay ederlerdi. gsye bi gitti yemin ederim hepsi servet iyi adam super adam falan demeye. asil siz cikarin at gozlugunu. avrupada basari hedefleyen bir takimin degismez oyuncusu servet olamaz.
İsmini vermek istemediği arkadaşı Önder mi Deniz mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
quote:
Orjinalden alıntı: tugtim
KArşısına cıksın bi hızlı forvet ortada servet mi kalıyor bak bakalım o zaman.
servetı tepe tepe kullanın
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
ha bütün yenilen golleri servete mal ediyorsunuz diyorsun bari bundan dolayı da fenerlilerde akıl olmadığını iddia etme, kendi kendine akılsız deme
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
ha bütün yenilen golleri servete mal ediyorsunuz diyorsun bari bundan dolayı da fenerlilerde akıl olmadığını iddia etme, kendi kendine akılsız deme
Arkadaşda haksız sayılmaz.Servet benim gorevim Gilardinhoyu tumaktı dedi.Shevkeyu ismini vermedi ama defasnsınızda kım vardıysa o tuttu dedi.Adam çıkıpta yalan soylucek halı yok.